En çok sevdiklerimiz ve zaafımızın yüksek olduğu insanlarda hızlı karar veririz. Kelimelerin gücü bazı zamanlar etkisi altına alır.
Peki günlük kullanımda "Gaza gelmek" sende çabuk işler mi?
Anında fikrin değişir mi?

En çok sevdiklerimiz ve zaafımızın yüksek olduğu insanlarda hızlı karar veririz. Kelimelerin gücü bazı zamanlar etkisi altına alır.
Peki günlük kullanımda "Gaza gelmek" sende çabuk işler mi?
Anında fikrin değişir mi?

Hayır değişmez tabi ki de.. ben her zaman için kendi fikirlerime bakarım.. hayatımda bir karar alacaksam kimseye danışmam bir hata olacaksa bile kendim deneyerek tecrübe ederek zamanla öğrenmek isterdim.. böylesi daha kalıcı oluyor.. ayrıca bir konu da eminsem de zaten başkaları fikrimi değiştirmez.. ama eğer bir konuyu bilmiyorsam öğrenmek amaçları elbette bilen bir kişiye sorarım mutlaka.
Hayır bu bende hiç işlemez çünkü birilerine sormadan önce araştırıp kendim halletmeyi isterim bir işim varsa.
Rica ederim✨
Bazı konularda evet. Emin olduğum bir konuysa çok ilgilenmem ama diğer konularda farklı bir görüş düşünce görünce düşünüyorum acaba böyle de olur mu diye
Sadece kişisine bağlı, kimisi var ki saatlerce gaza getirsin değişmez, ama birisi var 2 kelimesi ile değişir
Teşekkür ederimmm
Rica ederim şeker🌸
Cevap
21Cevap
Söyleyen kişinin bendeki değerine göre değişir misal annem yapma ya da alma derse sözünü dinlerim
Çevremde fikirlerine ve görüşlerine değer verdiğim insanlar. Bu insanların benim iyiliğim için konuşacağından asla şüphem olmaz. Eğer onlar olum ya da olumsuz bir fikir beyan ediyorlarsa tabi ki dikkate alırım. Onun dışında öyle aman aman herkesin her dediğini çok ciddiye alan bir yapım yok. Genelde kendi bildiğimi okuyan bir insanım böyle konularda.
Tabi ki işlemez canım 😎 akıllı zeki adamlarız biz. Yani ne kadar sevdiğimiz bile olsa yani gaza gelmeyiz...
Diyenlere inanma. Zamanında Kanuni bile Hürremin gazına gelmiş. Arkadaş anne baba onun bunun gazına gelmeyiz.
Fakat 🤫 erkeklerin en büyük zaafı aşık olduğu kadındır. Sen gaz ver ABD'ye tek başına savaş açar 😂🤣
🤣🤣🤣👍🏻
Çok çabuk işler. Ama tabii bunu kimin dediği de önemli. Sevdiğim dostum dediğim bir insansa onu dinlerim ve onun gazına gelirim 🤣 öyle herkes umrumda olmaz yani.
Herkesin gazıyla gelsek helyum etkisi şişkinlik olur artık gônül yapmaktan🤣
Aynen uçan balon gibi uçarız sonra 😄
🎈🎈🎈😄😄
Kimin fikir verdiğine bağlı, mesala annemin fikirleri kararlarımı değiştirir
Demekki aklı selim ve uyumlu bir annen var🌸💜
Kesinlikle🌸💞
Ben çok gaza felan gelmem kendi kararlarımı alırım bide bana gaz veren kişiye bakarım öyle herkesi takmam mantıklı bir düşünce ise kendimce düşünürüm ama yine son kararı ben kendim veririm inatçıyımdır kendi kararlarımda işime karışılmasinida hiç sevmem
Hayır değişmez. Başkalarının penceresinden görüneni dinlerim, fikir alırım ama kendi süzgecimden geçirmeden kimsenin fikrine körü körüne ayak uydurmam. Aksi durumda bugün başkasının fikri ile verdiğim yanlış bir karar için yarın yine kendimi suçlarım.
Kendi görüşümden daha pratik ve değerliyse , yararlı ve onu da mutlu edecekse çok fazla düşünmem.
Başkasının fikirlrleriyle hareket edeceksen kararlarimi değiştireceksem e o zaman ben öliyim
Yok be ölecek kadar değil dur da ne yaptın hüso🤣
Bazen daha iyi fikirler çıkabiliyor🤣🤣
Bazen fikir alış verişi olabilir ama sürekli olursa sıkıntı
Genelde aşk meşk işlerinde çok yapıyorlar
Kendi kararlarımla hareket ederim her zaman. Başkalarının müdahalesine müsaadem olmaz.
Merhaba,
Hayır, alayının canı cehenneme! 😅
Hiç kimse umrumda olmaz, ailem dahil! 😅
Sadece aşkımın fikirleri ile kararlarım çabucak değişir! 😅
Aşkım harici kaybolsunlar! 😅
Zor oldugu düşünülen konularda hizli karar alirim
Oyle grisi olsn birisi değilim fakat tabiiki insanların tavsiye ve düşüncelerini dinler saygi duyarım ama kararlarımı cok etkilemez
Bilimsel açıklama varsa düşüncelerimi gözden geçiririm ancak onun dışında bir başkasının düşüncesi benim düşüncelerimi gölgeleyemez.
Sadece annemde olur böyle bir durum.. Onun dışında kimsenin lafına pek kolay kolay itibar edip de fikrimi çabucak değiştirmem..
Bi ara öyleydi ama baktım faydadan çok zarar var değiştirdim bu bakış açımı
Bazen çok çabuk gaza gelebiliyorum her zaman değil tabi.
Hayır inandığım gerçeklikten kolay kolay kopamam 🙌
Bir arkadaşım dışında kimsenin fikri pekte umrumda olmaz
Fikrimi değiştirmez, sadece farklı bir fikir olarak aklımda bulunur🌸
Konunun ne olduğuna bağlı ve karşıdakinin kim olduğuna bağlı
Başkalarının fikirleri önemli değildir benm icin ailem dahil
Beynimde bir konunun onlarca farklı versiyonunu ürettiğim için başkasının fikrine yer kalmıyor..
Güzel sözmüş🙂
Destek alırım fikir edinmek için
Kararlıysam değişmez ama
Evet bende severek paylaştım teşekkürler🌸
Çok tebrik ederim kararlılığını💜
Değişmez, fakat bir hata olduğunu farkedememişimdir ve beni uyardığında yeni farkedebiliyorsam evet, değiştirebilirim.
Değişecek bir fikrimse eğer değiştiririm. Hemen modum düşer ama çok çabuk etkilenirim
Hayır. Bence bu zayıflık göstergesi.
Sürekliyse evet👍🏻
Ben tamam diyip yine kendi bildiğimi yaparım.. 🤭
Ahahah bende🤣🤣
Çok benziyoruz ama ya.. 😅
Evet yahu herşeyimiz ortak çıkıyor🤣🌸
Burcun ne:)
Yengeç.. 🤭
Aaa Akrep benim ve çok şaşırdım. Seni koç aslan gibi bekliyordum😄
Akreple çok iyi anlaşırım ama.. 😅
Ben de yengeçle anlaşıyorum🤣🤣👍🏻
Çok sevindim.. 🌸🌸
🌸🌸💚
Fikrim değişmez ama acaba diyip tereddüte düşebilirm ya da üzerinde fazla düşünmeye başlayabilirim
Mantıklı bulursam olabilir 😂
Kimsenin gazına gelmiyorum
Burnumun dikine giderim ben,
Değişmez kendi bildiği mi yaparım..
Hayır değişmez tabi ki
Değişmez genelde
Mantıklı gelirse neden olmasın 😂
Hayır.. genelde aldığım kararlar net olur
Hayır değişeceğini sanmıyorum
Eğer değerli birisi ise evet
Bazen. O başkasının kim olduğunu da bağlı
Emin olduğum kararlardansa değişmez.