🫣 🕵🏻 sadece o değil bir sürü durum var :D Fake hesaptan stalk yaparken ben Twitter kullanıcıları bu görselle gizli yaptıkları ya da buna benzer guilty pleasure durumlarını falan söylemişler. sizde neler var :D

🫣 🕵🏻 sadece o değil bir sürü durum var :D Fake hesaptan stalk yaparken ben Twitter kullanıcıları bu görselle gizli yaptıkları ya da buna benzer guilty pleasure durumlarını falan söylemişler. sizde neler var :D

Vallahi ben VPN sadece Instagram için değil normalde de kullanıyordum zaten Instagram hesabım yok ama insanlar şunun farkında değil ne kadar bağımlı hale gelmişler yani bir Instagram olmayınca insanların dünyası yıkıldı resmen halbuki 2010 yılında hayatımıza giren Instagram bunca zaman boyunca yoktu 2010 yılından önceki olmayan bir şeyi 2010 yılından sonra olup da bu kadar bağımlı olmak bir nevi hastalık, Tamam diğer sosyal medya mecralarda vardı kabul ediyoruz Facebook falan ama bu gerçi ben onu da kullanmıyorum yani bir şey bu kadar bağımlı olmayı saçma buluyorum
İlk birkaç gün öyle girdim de zaten azaltmıştım hatta 3 ay silmiştim öyle öyle alıştım girmemeye
Artık sarmıyor, sürekli hesaplarıma girildiği için gına geldi heves kalmadı
Cevap
27Cevap
Hayır ben kullanmıyorum.
Dolaptaki soğuk suyun üstüne su eklemediğimde xd
her gün bendirrrr kfjkdfld
😅😅😅😅
bütün yılanlar birleştik tıssss
Kişisel bilgiler ele geçince gelemeyen pişmalık hissi
ashakhakdkjaj zaten satılmadı mı bunlar zamanında
Satıldı knk ama bile bile girip riske etmek de ne bileyim enayilik gibi geliyor bana dskjhdfskjdfhs
kesin çalınımıyo ya benim dedikodu mesajlarıyla insan içine çıkamam dkshdk
Senin telefondan ne cevherler yatırıyordur hacklesek mi ne yapsak sdfkljfdskjfds
napcan bizim dedikoyu boş ver sdjls
DFSKJHDFSKJFH
Bu kadar belli etmeyin bence kendinizi. Çünkü yasal değil. Yakalanmadığınız sürece suç değil diye biliyorum.
Vpn kullanırken proxy uygulaması sadece Instagram olmalı diger uygulamalara erişim izni verilmemeli
Ücretsizleri kullanmayın, onları kullandığınızda banka hesaplarınıza sızabiliyorlarmış. Bilginiz olsun.
Vpn ile giriş yaparken bile fake hesaplardan hesabıma girip bakıyorlar hissiyatım bu kadar mi takintilisiniz arkadaş bakmaya vpn uğruna 😂
Hayır yapmadım
Ama vpn kullanıyorum ama başka amaçla 😂😂
Seni gidi seniii 😂
Nerelere giriyorsun bakiiim 😂
VPN falan kullanmayın bidmrdey yasaksa eğer yasağa uyun herkese söylüyorum
Allahtan instagram gibi derdim yok millet kafayı yemiş
VPN bağlı iken bankacılık tarzı uygulamalara girmeyin, bilgileriniz gider
Bozuk şeyleri tamir ettiğimde hele de cins bişey se aynı öyle hissediyom
Ben üç tane kedi köpek videosu izlicem diye vpnle uğraşmak ezik hissettiriyor
VPN kullanmıyorum. Bir çok insanın hesabı çalındı bu arada, tavsiyə.🥴
Şu an girmiyorum VPN ile girdim ama hemen sildim uygulamayı çok kötü bişey ya uzun süre Instagram in olmamasi baya uzattılar bu işi
Bende ısrarla VPN yle girenlerdenim huyum kurusun ısrar etmekte üzerime yok umarım kötü sonuç vermez keşke bende eksikliğini hissetmesem ama öyle bir şey ki hastalık gibi sadece önceki kadar aktif değilim o kadar
Fake hesap kullanırken böyle oluyorum sadece
yaaa ahahhaha
Arkadaşlar kapattilarsa kapatsinlar. Onların olsun instagramlari bosverin girmeyin VPN ye gireceğim diye kendinizi tekhlikeye atmayın
Aynen şu kızların dank vpn ile yeni tanışıyormuş gibi yapmaları , p0rnoyu teyipten izliyordunuz demi knk
1 senedir instagram kullanmıyorum. Allah eksikliğini hissetirmesin 😀
Vay be helal olsun ne kadar çok kullanmayan varmış, valla ben de bu engel gelmeden 2 gün önce dondurmuştum, özledim ama iyi oldu, daha çok kitap okuyorum
Hala acmadilar instagrami Allahin cezaları
Ben vpnsiz girebiliyorum nasıl oluyor
Instagram kullanmıyorum
Çok sakıncalı bekleyin ilah açılıcak
Gayet normalmiş gibi giriyorum
Hiç girmiyorum. Sorun etmedim kapandı diye
VPN uygulama felan mi
Hala İnstagram kullanmıyorum 😊
Kendimi farklı hissettirecek şeyler yapmıyorum
Böyle şeyler yaşamıyorum. Zaten kullanmıyordum.
Açıkken girmiyordum ki kapanınca girmeye çalışayım
Ahaha valla güldüm :D ilk kez b gün gircem
Halen Instagrama giremiyorum
Ben dedektif gibi bir şeyin peşine düşerim.
Gece evde dolaşırken
hangimiz değiliz kiiii skdjs
Olmuyor bu tarz şeyler
Cidden boyleyiz
Vpn indirmedim 😂
Ne gibi
nasıl ne gibi :D
Ne gibi hislerin yani
görseldeki gibi gizli takılma durumu amca sen konuyu ya hiç anlamadın ya da bi yerlere çekmeye çalışıyon ama bu öyle bişe değil
Amca degil abla sitede yasim 105 21 yasindayim ayrica birseye cektigim yok sordum sadece pencelerini hemen cikarip saldirmaya yer arama
İnstaya normal şekilde girebiliyorum
Brazzers HD
VPN açıyor
Ben kullanmıyorum
Hayır hissetmiyorum
Güvenmiyorum ben
Ergen işler
Offfffffff
Vpn sıkıntılı
Ahahahaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?