Bazen tepkili bir haldeyken milyon kişi alkışlasa ben alkışlamam. Zorunda gibi hissetmek daha sıkıcı değil mi 

Birileri bir şeyleri alkışlıyor diye asla alkışlamam. Sürü mantığı yok bende bireysel takılıyorum. Eğer alkışladıkları şey makul gelirse ve savunduğum bir düşünce ise alkışlarım.
Asla birileri övüyor diye birini övmem, birileri yeriyor diye de birini yermem. Kendi fikir ve kanaatim neyse ona göre davranırım. Hamas terör örgütüdür. Sokak köpekleri düzenlemesinin altına imzamı atarım.
kesinlikle öyle.. hırsızlığı, sapıklığı, sapkınlığı eleştirip hırsızla, sapıklı, sapkınla muhabbet içinde olanlar tam da buna güzel bir örnek.. Hangi kafayı yaşadıklarını merak ediyorum..
Teşekkür ederim..
Zaten alkışlamadığımız için bu haldeyiz herkesin doğrusunu bilip yalanı yanlışı alkıslaması bence onursuz ve ahlaksızca bir şey
Cevap
9Cevap
Hoşuma gitmeyen bir şeyi alkışlayamam sürü psikolojisinden hep uzak duruyorum
Rica ederim
Ulan kimse de kimseyi alkışlamıyormuş, kim bu şakşakçılar o zaman. Neyse, ben şakşakçı olmadım, hiç bir zaman da olmam.
Alkış hakedildiyse alkışlarım.
Olaya göre değişir.
Hayır herkesin görüşü aynı degildir gadası
Bazen erken davranıp alkışladığım oluyor. Aslında bunu hatalı istem dışı yaptığı mı farkettim. Şimdi artık düşünerek yapacağım ne yapıyorsam.
Lazım odunluk olduk iyice 🤣
Hayır herkesin kendine göre farklı değer yargıları var. Bana uymayan herhangi bir şeyi kesinlikle alkışlamam.
Hayır alkışlamam.. İçimden gelmiyorsa neden yapayım bunu.. 😅 Yakın bir zamanda yaşadım bunu.. 😅
Alkışlamam, hele ki bana ters ise, bunun icin lisede müdürümüz ile kavga etmiştim bana tutanak tehtidi yapmıştı🙄
ah şu hocalar
Sağıma soluma bakıyorum neye alkışladıklarının farkında değilmişim gibi yapıyorum. Özellikle öğrencilik zamanında en sevdiğim aktivite idi. 😅🤷♀️
Bendensin 😂😂
Kendi fikrim neyse bunu yansıtırken dürüst davranırım.. İcabında alkışlamam çünkü kendime saygım var her zaman.
Hayır şakşakcı değilim herkesin yaptığı şeyi ben pek yapmam.
Hayır herkes alkış ediyor diye alkışlamam mantık diye bir şey var
Valla dikkatimi cekmiyosa niye alkisliyim iyi biseyse alkışlarım
Hayır eğer herkes bir olaya güzel bakiyorsa bazı şeyler yanlıştır
Benim herkesle olan bir sorunum var herkesin aksine hareket etmeyi daha çok tercih ediyorum. Aykırı kişilik olmak hoşuma gidiyor.
Aaa neden öyle bir zorunluluk hissedim hiçte hissetmem
Etkilenirsem alkışlarım.
Alkislamadim alkışlamam
Çok var öyle alkışlamadığım olay.
Yoo durup izlerim
Hoşuma gitmeyen bir olaysa alkışlamam asla
Hayır. Alkışlayanlara değil olaya bakarım
Hayır beğenmediğim birşeyi alkışlamam onay vermem
Saygıdan bazen alkışlarım
Fikirlerim uyuşursa neden olmasın
Beğenmediysen alkışlamak zorunda değilsin
Alkışlamam iki yüzlü değilim