Ben hep Allah'ım sabır ver diye dua ederim o yüzden başım beladan çıkmıyor 😂😂 Oysaki peygamber efendimiz öyle dua ederseniz sınava hazır olun demişti o yüzden artık Allah'ım nasıl istiyorsan öyle yap diyip geçiyorum 😂
Sabır ver diye dua ettikçe sabretmen gereken olaylarla karşılaşırsın, der annem. Bende hep sabır isterdim ama artık karşımdaki için merhamet istiyorum yaptığı şeyi yapmayı bırakması için
Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
Dua makamı çok önemli Yakarış ve şükürlern Maddi manevi dünyevi isteklerin yanısıra Samimi bir kalple üst boyutla iletişime geçmeye çalışmak sohbet etmek iç dökmek gerekirse ağlamak arınmak bunu her insan yapamaz Dua kabul olsn veya olmasn bu şüpheye vesveseye düşmeden tüm isteklerin onunla konuşmak için sadece birer vesile olduğunu bilincine ermek gerekiyor önce
Evet ediyorum.. Dualarımı hiçbir zaman eksik etmiyorum.. Çok güzel dualarım var.. Dua ettikçe insanın içi ferahlıyor ve huzur doluyor.. Omzumdaki yük daha da azalıyor gibi hissediyorum.. Derdi veren Allah dermanını da verir..
konudan bağımsız farklı dualarım var gittiğim bir hoca vermişti ama tabikide akşamları uyumadan önce Nas suresi ve Ayetel Kürsi'yi okuyorum bir şeylerle karşılaşmamak için : )
Her zaman değil. Derdimiz olmadıkça Rabbimize sığınmıyoruz işler yolundayken sorun yok çığrından çıkınca koşuyoruz :D iyi günümüz ede kötü günümüze de şükür. Bence sık ediyorum
10 yıldır olmasını istediğim bişey için dua ettim her gece hatta ezan okunduğunda bile ama kabul olmicak belli yani o yüzden artık etmeyi bıraktım maalesef inancim azaldı