Gerçekten soruyorum, dalga geçmiyorum yani, sizi karşı cinse yönlendiren şey nedir veya neydi?
Bazıları homoseksüellere (eşcinsellere) neden homoseksüel (eşcinsel) olduğunu sorar ya hani, şimdi ben de size neden heteroseksüelsiniz gibi bir soru soruyorum.
(Dikkat! Beni bir kişi olarak değerlendirmeyin sadece kendinizden bahsedin.)
Sayın Heteroseksüel Erkekler, kızların size neleri çekici geliyor veya neden heteroseksüelsiniz?
Maskülen ve feminen arasındaki çekim ve uyum. Ultra cevaplar aramaya pek de gereğin olmadığı bir soru tabii de.. şöyle düşünelim malum pasif homo bireyler femboy bir görünüm ve tavırla aktif gaylerde daha fazla arzu uyandırır. Kadınca tavır ve arzu, kadınsı bir fizik, ince bir ses.. cevap feminenlik bence.
Evrim sürecine girmem gerekir. Daha fazla üreyen türler daha iyi hayatta kalır, bu da karşı cinse daha fazla ilgi duyan canlıların seçilmesini sağlar. Ama yine de eşcinselliği sıfıra indirmez.
Abla hak diyorsun da, hak denilen bir meclis oylaması ile elde edilebilir bu bir, herhangi bir iki hemcins insanın aşk hayatı seni neden bu kadar ilgilendiriyor? Aha bu da iki...
Aşk gibi güzel bir kavramı kısıtlamak kimsenin haddine değildir, sen istemiyorsan yapmazsın ama yapana da karışma hakkın olamaz.
Abla aslında empati yapmaya çalışarak bir şeyleri anlamaya çalışabilirsin, illa konuşman gerekmez, sadece o insanlar hakkında yapılan röportajları okuyarak anlayabilirsin.
Yani tamam doğuştan geliyor gaylık herkeste olabilecek bir şey bu konuda bir şey diyemiyorum ama erkeğin erkeğe kendini arkadan yaptırması midemi bulandırıyor
En İyi Cevaplar