Şu alttaki bilgide çelişki var ortalama iq 100 kabul edilir 90-109 arası yüksek kabul edilir diyor bunun doğrusu 115 ve üzeri parlaktır 130 ve üzeri üstün zekadir 140 ve üzeri deha seviyesinde kabul edilir
Severim, eskiden merak eder cozerdim, 2 saat test yapardim sonuc icin bittiginde ise parayi ver al sonucu diye birsey cikardi sinir krizi gecirirdim :D
Kanka halk halk ama bahsettiklerinin ıq şempanze ile kapışamaz anca ormana falan çıksınlar belki solucan vs olabilir gerçi solucanında bi amacı var bunlar direk toprak 🫠
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ben severim
Şu alttaki bilgide çelişki var ortalama iq 100 kabul edilir 90-109 arası yüksek kabul edilir diyor bunun doğrusu 115 ve üzeri parlaktır 130 ve üzeri üstün zekadir 140 ve üzeri deha seviyesinde kabul edilir
Doğru olabilir bazı kaynaklar 160 deha (einstein seviyesi), 90-100 arasına ise normal diyor. Tam kesin bir bilgi yok.
Severim, eskiden merak eder cozerdim, 2 saat test yapardim sonuc icin bittiginde ise parayi ver al sonucu diye birsey cikardi sinir krizi gecirirdim :D
Hiç sorma ya, 3-4 tane site değiştirdim. 20 şer dakikam boşa gitti ahaha. Sonuca geldiğimde de her site 20-40 euro arasında para istedi.
Evet ya maalesef, ben daha bedava yapan site bulamadigim icin henuz bir sonuc alamadim :D
zekatestimerkezi. com
Vay tesekkur ederim denicem
Rica ederim, başarılar 💫
125 cikti
Ortalama iyi mi oluyor pek anlamam
İnternet yalan olabilir çünkü bilgisayardan 125 çıktı, telefondan 130.
Bu terslikte bir iş var..
90 ortalama bizimkiler şempanze ile ıq kapışıyor ama
Bizimkiler kim ahaha
Silivri soğuktur kanka ahshsh
Malum kişinin iq kaçtır :D
Kanka halk halk ama bahsettiklerinin ıq şempanze ile kapışamaz anca ormana falan çıksınlar belki solucan vs olabilir gerçi solucanında bi amacı var bunlar direk toprak 🫠
Orta
Helal olsun. Nasıl yaptın?
Normal yaptım işte 🤷🏼
Eh işte
Berfin? Vay canına. Seni gördüğüme sevindim.
Yahu diyorum bu profil tanıdık, ama hâlâ tam çıkaramadım desem? 🥲
Çook uzun zaman önce konuşmuştuk. "Befoderler" nickini görünce hatırladım. Mesaja tıkladım, silinmiş.. Demek ki çok uzun zaman olmuş :)
Sağlık olsun:)
Kim bilir neler yaptın da kaçtım senden :)
Kırıldım ama…