Kişilik & Karakter Pozitif bir insan mısınız yoksa negatif mi? Meltemzlfkr23 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Pozitif bir insan mısınız genelde yoksa negatif mi? ☺️ Güncellemeler1 yıl 💓💓 Pozitif bir insan mısınız yoksa negatif mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben gerçekçi bir insanım duruma ve konu8uya göre karar veririm. 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Durumlar ve olaylar değiştirebilir ama genelde pozitifim 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Dışardan sadece bakarsanız negatif görürsünüz.Bunu tersine çevirmek de pek gelmiyor içimden. 0 0 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. B3nce pozitif olabildiğim kadar olmaya çalışıyorum diyebilirim 🤔 0 0 Yorumla
Balbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sevdiklerime pozitif sevmediklerime negatifff 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Pozitif olmamta yarar vardir 0 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. İkisini de içimde barındıran bir insanım. 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Geçimsiz aksi lanet biriyim 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Pozitif idim emdiler enerjimi 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. pozitifim 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Pozitif biriyim 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Pozitif 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Negatif. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Ben gerçekçi bir insanım duruma ve konu8uya göre karar veririm.
Durumlar ve olaylar değiştirebilir ama genelde pozitifim
Dışardan sadece bakarsanız negatif görürsünüz.
Bunu tersine çevirmek de pek gelmiyor içimden.
B3nce pozitif olabildiğim kadar olmaya çalışıyorum diyebilirim 🤔
Sevdiklerime pozitif sevmediklerime negatifff
Her gün farklı sayılır
Pozitif olmamta yarar vardir
Her zaman en olumsuzu düşünürüz
İkisini de içimde barındıran bir insanım.
bozitifimdir
Bazen değişiyor. Genelde pozitifim.
Geçimsiz aksi lanet biriyim
Pozitif idim emdiler enerjimi
Kesinlikle pozitif
pozitifim
Pozitif biriyim
Pozitif olmaya çalışıyorum
Pozitif
Pozitif ya sen
Aksine negatif
Pozitifimm