Benim çekinecek bir şeyim yok, insan gibi oluyacaksın! ?

Birinin sorusuna yazdığım cevaba çok alınmış olacak ki hanımefendi globale de değil özelden böyle yazmış. Kaldırılacaksa da gören ss alsın atsın bu yazacaklarımı. Öyle istediğini söyleyip engellemek yok! Ben burada kendi halinde takılan biriyim anonim falan da değilim muhabbete girdiğim iki kız arkadaştan başka kimseyle özel diyaloğum yok. Yarası olan gocunacak elbet. Popüler olmuş kelimeleri kullanınca ultra elit ya da ovv laf koydu falan olmuyorsunuz önce onu bil sen. Uygulamada yüksel level olmaksa tüm başarın ve vizyonun sen de haklısın tabii. Siz busunuz işte doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi beceremiyorsunuz. İnsanlara yukarıdan bakan buram buram kibir kokan halleriniz.. Sizin büyüğünüz de aynı küçüğünüz de yaşlınız da aynı genciniz de. Sen benim ne yaşadığımı ne hissettiğimi neden böyle düşündüğümü bilmeden ne haddine bana hakaret etmek. Valla ben burada ne kadar haklı olduğumu görüyorum. Memleketim de Karadeniz ikâmetim de Karadeniz ama çok şükür coğrafya kaderdir diyip de bu yobaz, burnu havada cahil kişiliklere bürünmedim şimdi git az ötede ağla!

Güncellemeler
1 yıl
*İnsan gibi okuyacaksın