Hangi durumlarda ‘hafi görüntülü konuşalım’ diyorsunuz?
1 ay
Hangi durumlarda ‘hafi görüntülü konuşalım’ diyorsunuz?
Hafta sonu sadece ağabeyimle görüşüyoruz. Genel olarak yazışarak ve araşarak iletişim kuruyoruz. Aslında aynı ülkede yaşasak ağabeyimle de gerek kalmaz görüntülü görüşmeye de yaşamıyoruz işte. İnsan görmek istiyor torununu, özlüyor. Zaten sırf onu görmek için bile görüntülü aranır. Yerim onu ben. 😍Yani en azından benim görüntülü görüşme huyum pek olmadığı için yeğenim konu olunca sesini duymam yetiyor bizimkiler görüşürken yanına gitmeye.
Nadiren bir de üniversite zamanı en yakın arkadaşım olan ( İki tane kız arkadaşım var.) kızın biri arar ve onunla da görüntülü konuşuruz. Diğeri ile bir kez görüntülü görüştük. Niyeyse onunla öyle bir alışkanlığımız yok. Bir arıyor veya ben arıyorum uzun uzun konuşuyoruz. Annem bazen “O ne çok konuşuyor?”diyordu.😂😂E öyle devamlı araşmayınca konuşmaya bir şeyler birikiyor. Yani yazışarak nereye kadar?
Bu sorunun üstüne gece yazıda sözünü ettiğim nadiren görüntülü görüşürüz dediğim arkadaşın görüntülü araması nasıl bir tesadüftür? 😂😂
Cevap
5Cevap
Gün içinde canım sıkıldıkça arıyorum arkadaşları, abimi vs. Nedene ihtiyacım yok pek. Görmek isteyeyim yeter.
Ben genelde görüntülü konuşmam. sesli konuşurum telefonda ya da mesaj olabilir
Online Dating!
Olay kesinleşince, tongaya gelmemek için buluşmadan önce.
Eskiden özleyinceydi. Şimdi özlediğim kimse yok. Hiçbir durumda diyebilirim.
Mümkünse hiçbir durumda görüntülü konuşmamayı tercih ediyorum nefret ederim
Samimi konuşmalarda samimi olduğum bi kaç kişide tercih ediyorum bazen
Sanaldan tanışmalarda gerçek olup olmadığını anlamak için kullanıyoruz sadece
Güveniyorsam o kişiye veya herhangi bir duygusal bağ hissediyorsam konuşmak isterim.
Mümkün olmadığı sürece assssla
Özlediğim biriyse eğer
Hiç sevmiyorum hiç 🤦
Görüntülü konuşmayı sevmiyorum
Hiç farketmez müsait olduğum her durumda olur
Karşımdakini özlediğimde
Çok sıkılırsam veya ciddi bir şey varsa
Hiç.
Hiç demem
Hiç...
Eğlence
Çok özleyince