Tam işlerimi bitiriyorum. Şöyle bir oturayım diyorum. Telefonu bırakıyorum. Sakinliği sessizliği dinleyeyim. İç dünyama yolculuk yapayım meditasyon yapayım diyorum. Derken uyuya kalıyorum. 😂 30 yaş sorunu mu bu? Bir arkadaşım da erkek arkadaşıyla mesajla tartışırken tansiyonu düşmüş, sinir harbinin ortasında uyuya kaldım diyor. Yaşlanıyor muyuz ne?
Aslında o biraz sanki şehrin yormasından kaynaklı :) elektronik eşyalar, ses, gergin ortamlar bizi yoruyor ve yıkılıyoruz. Yoksa daha gençsiniz bence :)
Ablacım sen 30 yaşında yaşlandım diyorsan biz kendimizi atalım camdan aşağı.
Şaka bir yana meditasyon tekniğini değiştirebilirseniz uyuyakalmadan tamamlayabilirsiniz. Zaten meditasyon dediğimiz olayı yorgunluk kahvesi niyetine değil de zihni boşaltma amaçlı ayrı bir zaman dilimi ayırarak yaparsanız daha verimli olur.
Yaş dediğimiz şey sadece bir rakamdan ibaret olmayıp tamamen senin hayata ne kadar iştahla baktığınla alakalı bir şeydir. Merakı öğrenmeyi bıraktığın an yaşlanmaya başladığın andır. Geçmiş olsun.
İnanır mısınız öğrenmeye hevesim ve merakım bitmiyor. Zaten yaşamı anlamlı kılan şeyler hedef belirleyerek ilerleyebilmek, öteki türlüsü vade dolsun diye anlamsız bir hal alıyor.
Zihin boşaltmak amaçlı yapıyorum çünkü ilk ve tek sakin olduğum anda. Ama bakalım böylesini de kabul ediyorum. Teşekkürler yorumunuz için.
Bu hissi bazen ben de kapılıyorum ama ne olursa olsun hemen bertaraf etmeyi biliyorum. Bazen insan anı yaşayacağım diye başka endişeleri kapılabiliyor bu da bu sefer yaşadığımız anın zevkine gölge düşmesine sebep oluyor.
Ben de sadece kendim böyleyim sanıyordum 😅 en güzel zamanda veya en öfkeli zamanda kafamda karşı tarafla konuşup halletmem gereken bir şey varken dahi uyuyakalmak , hatta arkadaşımla dedikodu yaparken bunu yaşamak çok komik yahu🤣 . Kizlar bunun için 30 çok erken değil mi ya, yarın bir yaş daha aliyorum bunu duymam hiç iyi olmadi, bı on yılımız daha var sanıyordum beeeen, nein kabul etmiyorum etmek istemiyorum edemem, yorgunuz biz sadece 😄😄😄
Olmuştur ama şu an hatırlamıyorum. Ablacığım, o yaşlanmak değildir, o yaşanmışlıktır. Yani yaşadığın şeylerin getirdiği bir yorgunluktur. Yoksa çok neşeli, çok güzel gencecik bir kadınsın. 🥰💗
El ayak çekildiğinde, kendime zaman ayırmak için film açıyorum, kahve yapıyorum ya da kitabımı okumak istiyorum. Uykum geliyor ve uyuya kalıyorum hemen. An'ı kaçırıyorum. Yaşlılık çok kötü bir şey😅