Herkes karmasını yaşıyor. Bu yüzden asla yapmam dediğini yapıyor, bu sayede olmaz sandığı hayaline kavuşuyor. Karmanız iyi de olabilir kötü de. Niyetleriniz iyiyse, siz de iyisinizdir. Başkalarına davranışlarınız iyiyse, karmalarınız da iyidir. Sizi üzenlere, kötülük edenlere aldırış etmeyin. Bu belki sizin karmanızdır, belki korkunuzdur, belki sınavınızdır ama artık onun karması. Hak yerini bulur. Karşılık vermeyin, öfkeyle kalkmayın ve hep mutlu olmanın bir yolunu bulun. Çünkü umut hep var. Kalbiniz kırıldığında da, sevgilinizden ayrıldığınızda da, işten çıkarıldığınızda da umut var. Birinin size yaptığı kötülüğü veya benzerini daha önce başkasına yapmadıysanız, muhtemelen bu kötü karmanızın sonucu değil, kötü gibi gözüken ama iyi sonuçlar verecek mucizevi bir dokunuştur. Yani size yaşatılan her kötülük karmanız olmasa da, her zaman size yaşatanın kötü karma yaşamasına neden olacaktır. 🎀🪄✨( çok güzel anlatılmış güzel bir alıntı bir yerde okumuştum)
Karma dedilen şey bir dair gibi bir şeye sıkışmaktır. Başı sınu yok ve sürekli bir döngidğr. Karmadan uzaklaşırsan istediğini texshir ettirebilirsin. Bilinenin tersi ama gerçek olan bu
Kişilik & Karakter konusunda 20,4b cevap paylaştı.
Sanmam öyle şeylere de inanmam gadası
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Karma tam olarak nedir, yazabilirseniz çok mutlu olurum.
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Tabii ki açıklarım Yani nasıl davrandığımıza bağlı olarak karşılığını alırız , sen birini sebepsiz yere üzdün hakkına mi girdin şu an değil ama zamani geldiğinde aynı şekilde yaşarsın diye düşünüyorum 🎀
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Bu sadece başına olumsuz şeyler gelen insanların kendisini avutma şeklidir, karma diye bir şey yoktur..
1
6 Yorumla
Soran
1 yıl
yani nasıl davrandığımıza bağlı olarak karşılığını alırız diye düşünüyorum ben hep buna göre hareket ederim kalp kırmamaya hakka girmemeye özen gösteririm , inanıyorum ben ama teşekkür ederim saygı duyarım görüşünuze
Karşılık bekleyerek hareket etmek ne kadar etik bir yaklaşım tartışılır.. Beklenti içerisinde olmadan bu yaklaşımı sergilemek ise güzel bir karakter göstergesi olur.. Düşüncenize değil ancak düşünmenize saygı duyarım, mersi..
Beklenti değil bu siz anladınız ya da kendimi yanlış ifade ettim🙃 👉👈 , bana nasıl davranılmasını istiyorsam karşımda ki insansan da aynı nezaket ve anlayışı beklerim ,
Teşekkür ederim tekrar, neden ben onu kırmamak üzmemek için çabalarken o beni bu kadar üzsün ki , bahsettiğim bu herkes tabii istediği tutumu göstersin ama karşıda olan kişiyi hiçe saymadan😇
Size nasıl davranılmasını istiyorsanız sizde öyle.. Cümlenin özeti bu sanırım.. Sistem öyle işlemiyor işin aslı, herkes kendi bildiği doğrulara göre hareket ediyor.. Bir başkasının doğrusu da sizin yanlışınız olabiliyor.. Lakin inanmak güzeldir, buna lafım yok.. Siz sistemin böyle işleyeceğine inanıyor iseniz ve bu yüzden bu şekilde sisteme adapte olmayı tercih ediyorsanız, kararınıza saygı duyarım.
Bu da doğru haklısınız, umut etmek istiyorum buna inanıyorum elbet bir gün zamanı gelince 👉👈🙃umarım herkes hak ettiği gibi yaşar hak ettiği değeri saygıyı görür , tekrar teşekkür ederim ben de size saygı duyarım 😇
Gerçek bir olaymış bu. bir katil birini öldürülüp kimsenin bulamayacağı bir yere gömüyor. 20 yıl sonra başka bir kişi cinayet işliyor ve orada bulunan katilin üzerine kalıyor olay 2. Şahıs kaçıyor. olay yerinden bulunan katilin üzerine kaldığı için mahkemeye çıkarıyorlar ne desede olay ona kalıyor en son tüm gerçekleri anlatacam diyip 1. Olayı anlatıyor ben şu an cezamı çekicem ama bu kişiyide ben öldürmedim diyip yemin ediyor.20 yıl geçmiş unutuldu sanıyordum kendi ağzımla itiraf ettim diyip cezasını çekmeye gidiyor.