Ben bazen anlık yapacağım şeyleri unutabiliyorum ama yaşanan şeyleri kolay kolay unutmam. Sayısal hafızam da iyidir. Kasıtlı bir şey yapmasam da üstünden yıllar geçse bile bazı tarihleri hatırlıyorum. Hem iyi hem kötü bir şey 🫠
Bazen yapacağım şeyi o an unutabiliyorum. Ne yapacaktım ben? Diye düşünüyorum. Hani bir şey anlatırken sözün kesilir unutursun ya oda oluyor. Ama yaşadığım bir şeyi asla unutmam. Geçmişte yaşadığım çoğu şey hala aklımdadır. Ama eskiden takıyordum artık umursamıyorum. Tek artısı bu sanırım.
Ya aslında eğer ki aklımdakine yer verdiğin o şeye hayatında yer verince çok kötü duruma düşünüyorsun. Bu yüzden umursamamayı takmamaya çalışıyorum. Diğer türlü geçmişle yaşayamayız. Anı yaşamaya bakıyorum. Yoruyor çünkü.
Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
Evet benim hafızam çok iyi.. çok uzun zaman önce yıllar önceki kişileri ve yaşadığım olayları bile hatırlıyorum.. aslında güzel.. böylece affetmiyorum kimseyi
Önceden fil hafızalıydım unutmazdım kulağım çok keskindi çok uzaktan duyardım gözlerim kartal gibiydi gece bile görürdüm ah ah çoğu gitti 🥺. Cümle kurarken aklımdakini unutuyorum arada gfgfg
Tüh bir kerede tutsun yaa seni etkiler kalbine girerdim ama olmadı neyse yapcak bir şey yok şansımı kaybettim başka kızların sorularına gideyim en iyisi 😕😔🙁🙄😞👌
Evet sen diyince hatırladım hafızam çokta iyi değilmiş güzel bir sohbetimiz olmuştu 🙋♂️ Balık burcu olduğumu unutmamışsın tebrik ediyorum 👍🤗 Verdiğin cevapla hayatımın dersini aldım @Aybuke6 Mesajı da aldım Hayatın da başarılar mutluluklar diliyorum...