Kişilik & Karakter Kendinizi anlatmak için cebellenip durduğun biti oldumu? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Oysa bir bakış söz ile bile anlayan insanlar neredeler onlar? Güncellemeler1 yıl Biti ne yaaa biri olacaktı kahretsin bu klavyeyi bıktım yanlış yazmasindan Kendinizi anlatmak için cebellenip durduğun biti oldumu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Eskiden oldu ama artık kimseye kendimi açıklamak zorunda hissetmiyorum :) 1 2 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Canımsın sen benim böyle olmana çok mutlu oldum ☺☺ u Barış_LonelyForever 1 yıl ☺️☺️
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Ben sevdiğim birini kendime anlatırım bıkmadan usanmadan çünkü beni seven biri var karşımda bana değer veren biri var karşımda 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. oldu ve hic anlamadi beni, hala nasil olduguna sasiriyorum gercekten 1 0 Yorumla
ruhsuzcapkin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl O insanlar kabuğuna çekildi 1 1 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl İyi olmuş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eskiden oldu ama artık kimseye kendimi açıklamak zorunda hissetmiyorum :)
Canımsın sen benim böyle olmana çok mutlu oldum ☺☺
☺️☺️
Ben sevdiğim birini kendime anlatırım bıkmadan usanmadan çünkü beni seven biri var karşımda bana değer veren biri var karşımda
oldu ve hic anlamadi beni, hala nasil olduguna sasiriyorum gercekten
O insanlar kabuğuna çekildi
İyi olmuş