Laf yetiştirmekten kendini yetiştirmeyi unutmuş insanlar var.
Belki sandığın kadar harika değilsindir de,
Hep insanlar seni idare etmiştir.
Bir de böyle düşün..

Laf yetiştirmekten kendini yetiştirmeyi unutmuş insanlar var.
Belki sandığın kadar harika değilsindir de,
Hep insanlar seni idare etmiştir.
Bir de böyle düşün..

Hiç değilim, takıntılarım var, detaylara fazla takılırım o yüzden bütün fırsatlar elimden gider, bazen gereksiz kavgalar çıkarıyorum konuyu tam anlamadan, derdimi anlatamam ama insanların anlamasını beklerim anlamayınca beni önemsemiyorsunuz derim, işime bağımlıyım sevdiklerimi aksatirim bazen, yersiz gerginlik oluştururum insanlar kendilerini suçlu gibi hisseder hepsi iğrenç şeyler bunların. O yüzden yanımda ki insanlarin kıymetini bilmeye ve bilerek kalplerini kırmamaya kötü söz söylememeye özen gösteririm... eğer bu halde bile benim yanımda kalabiliyorlarsa beni seviyorlar demektir hskskdkld
Kendi dünyalarında evet. Kendi kusurumuzu görmezden gelmeyi öğrenip aynı mal sende varken komşu tezgahın malını kötülemek gibi işte. Çuvaldız kullanmıyoruz bütün problem bu hacı. 🤷♀️
Cevap
2Cevap
Hayır değil tabi ki de
Ben harika biri değilim evet elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ama eksikliklerim var kimse dört dörtlük, mükemmel değildir.
Laf yetiştirmekten kendini yetiştirmeyi unutmuşlar gerçekten bu yüzden de kendilerini harika sanıyorlar
Kimseye harika değilim ama buna inandıramıyorum hjk
Kendimi harika sanmıyorum ama beni bişey için gömen insana olmayan egomu gösteririm
Hiç kimse mükemmel değil
Hayır kimse sanıldığı kadar iyi değil bence
Uzaktan kusursuz
Yakından lüzumsuz
kimse harika değildir değilim harika falan
Alis harikalar diyarında gibi hissediyorum🙂
Kime göre?
Genel
Değilim
Öyle evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar