Kişilik & Karakter Cadı mısın büyücü mü? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Büyü dünyasında kendini hangi sınıfa koyarsın? Bir de tüm cadılar kötü mü? 🙄 ben peri olmak istiyorum 🧚 Cadı mısın büyücü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Ben savaşçı ve büyücüyüm elbette.. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Ben prensim gadası 0 0 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Peri masallardaki anlatıldığı gibi değil ki dişi cinler periydi sanki. iyi insan olalım gerisi. Önemli değil ama çoğu şeytanlığı seçiyor 1 0 Yorumla
MSeyfettinCAN Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% 1 yıl Valla büyücü de olabilirim necromanser da. Kararsızım. 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Sıradan bir insanım sadece. Her hangi bir gücüm yok. 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Cadiyim büyü ile işim yok 1 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Cadılar da büyü yapmıyor muydu? Kara büyü hemde 🙄 tatlı cadı sjsjssj Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Büyü no no 🙄 kessinlikle ıyyy 🤦 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Meleğim aşko 💅💖🪽😇 1 3 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl En güzeli bebişimm 💖💞💅🏻💝🧚 Yorumla MelisaWest 1 yıl Sen daha güzelsinnn ask 💅💖😻🥰😘 muahh 💋 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Xoxo 😘💞💖😍🥰 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bende prens olmak istiyorum da knk tip elverişli değil çok da şeapmayalım 0 0 Yorumla
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 789 cevap paylaştı. Tatlı cadı olabilitem var😂 1 0 Yorumla
pixlegirl Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Ben beyaz cadı olurdum 1 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Beyaz cadı napıyor? 🙄 Yorumla pixlegirl 1 yıl Cadılık güçlerini iyilik için kullanıyor :p Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı. Witchkings 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Büyücü çiçek 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. cadiyim benn 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Cadı olsun hadi 1 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bilmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben savaşçı ve büyücüyüm elbette..
Ben prensim gadası
Peri masallardaki anlatıldığı gibi değil ki dişi cinler periydi sanki. iyi insan olalım gerisi. Önemli değil ama çoğu şeytanlığı seçiyor
Valla büyücü de olabilirim necromanser da. Kararsızım.
Sıradan bir insanım sadece. Her hangi bir gücüm yok.
Cadiyim büyü ile işim yok
Cadılar da büyü yapmıyor muydu? Kara büyü hemde 🙄 tatlı cadı sjsjssj
Büyü no no 🙄 kessinlikle ıyyy 🤦
Meleğim aşko 💅💖🪽😇
En güzeli bebişimm 💖💞💅🏻💝🧚
Sen daha güzelsinnn ask 💅💖😻🥰😘 muahh 💋
Xoxo 😘💞💖😍🥰
Bende prens olmak istiyorum da knk tip elverişli değil çok da şeapmayalım
Orman cadısı ben.
Tatlı cadı olabilitem var😂
Denizkızına yakınım. 😌🧜🏻♀️
Peri ya da deniz kızı