Kişilik & Karakter Mutlu olamıyorum, siz olabiliyor musunuz? mies94 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merak ettim.Nerede bu işin anahtarı? Çoğumuzun berbat hayatları. Mutlu olamıyorum, siz olabiliyor musunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Hayır nefret ediyorum hayattan 1 1 Yorumla mies94 1 yıl Ben seni çözemedim
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tatatatata🔫🙂6 tane civcikin 5 karıncaaa 2 arıııı 3 sansarın burcu ogasiyem tabikiii mutliyem kutliyemmm🙂 0 1 Yorumla mies94 1 yıl Ayrılmak yok en son gün bile tarih bizi yazana kadar Yorumla
feliicienne Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl boktan bir hayatı olan tek kişinin sen olduğunu sanıyorsun flaş haber tatlım hepimizin zorlukları var hayat bir peri masalı değil 0 9 Yorumla mies94 1 yıl Hayatın o masalsı yorumundan kurtulmam mı gerekiyor hanım abla? Yorumla feliicienne 1 yıl Eğer mutlu olmak istiyorsan büyü ve gerçeklerle yüzleş. Bu kadar basit Yorumla mies94 1 yıl Sen niye celallendin bu kadar onu anlamadım Yorumla feliicienne 1 yıl Kızgınım çünkü hiçbir şeyden haberin yok cehaletiniz için sabrım yok affedin Yorumla mies94 1 yıl Ya eyvallah sağ ol da insan yardımcı olmaya çalışır kibarca Yorumla feliicienne 1 yıl biraz saldırganlığı kaldıramıyorsan o zaman kibar küçük dünyana bağlı kalmalısıngüle güle bay görgü kuralları uzmanı 👋🏻 Yorumla mies94 1 yıl Yardımcı olmayacak mısın Yorumla mies94 1 yıl Ananı s*kmişim gibi davranıyorsun tribe girme Yorumla feliicienne 1 yıl Çizgiyi aşıyorsun seni saygısız pislik. Sana hiçbir şey borçlu değilim. Senin gibi iğrenç biriyle bir saniye daha vakit kaybetmeye değmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hayır nefret ediyorum hayattan
Ben seni çözemedim
6 tane civcikin 5 karıncaaa 2 arıııı 3 sansarın burcu ogasiyem tabikiii mutliyem kutliyemmm🙂
Ayrılmak yok en son gün bile tarih bizi yazana kadar
boktan bir hayatı olan tek kişinin sen olduğunu sanıyorsun flaş haber tatlım hepimizin zorlukları var hayat bir peri masalı değil
Hayatın o masalsı yorumundan kurtulmam mı gerekiyor hanım abla?
Eğer mutlu olmak istiyorsan büyü ve gerçeklerle yüzleş. Bu kadar basit
Sen niye celallendin bu kadar onu anlamadım
Kızgınım çünkü hiçbir şeyden haberin yok cehaletiniz için sabrım yok affedin
Ya eyvallah sağ ol da insan yardımcı olmaya çalışır kibarca
biraz saldırganlığı kaldıramıyorsan o zaman kibar küçük dünyana bağlı kalmalısın
güle güle bay görgü kuralları uzmanı 👋🏻
Yardımcı olmayacak mısın
Ananı s*kmişim gibi davranıyorsun tribe girme
Çizgiyi aşıyorsun seni saygısız pislik. Sana hiçbir şey borçlu değilim. Senin gibi iğrenç biriyle bir saniye daha vakit kaybetmeye değmez
bende olamıyorum
Napıcaz böyle