Kişilik & Karakter Çabuk sıkılandan olur mu? Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Genel olarak yapısı bu şekilse birinin sizce ondan bir halt olur mu? Çabuk sıkılandan olur mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Olmaz gibi özellikle insandan sıkılan kişilerden olmaz. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Hayır bence olmaz.. sıkıcı insanla anlaşamazdım ben hiç bir şekilde sdfsdf 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Size işi geldiği gibi davranan insandan hiç bişey olmaz zaten ilerisini düşünecek biri değil kusura bakma ama 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Olmaz sürekli onu eğlendirecek halim yok az ötede sıkılsın 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Olmaz.. bende öyleyim al benden de olmaz ahshhs 1 2 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl 😂 estağfirullah hocam dkekd Yorumla isabella181919 1 yıl 😂🤣 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Olur da olmayabilirdi 1 0 Yorumla
İtsK3zQ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 365 cevap paylaştı. ooo manit yapmışız 0 3 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Hani nerde çabuk söle Yorumla İtsK3zQ 1 yıl çabuk sıkılıyorum , yoksa olurdu :P Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Hahahaha Yorumla
tugce082000 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Benden olmaz desene 😂 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Caiz değildir, olmaz. 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olmaz 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kesinlikle olmaz. 1 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. duruş değiştiriyoruz o durumlarda 0 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmaz olmaz 0 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır olmaz asla. 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yok knk 0 0 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmaz knk şeapamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Olmaz gibi özellikle insandan sıkılan kişilerden olmaz.
Hayır bence olmaz.. sıkıcı insanla anlaşamazdım ben hiç bir şekilde sdfsdf
Size işi geldiği gibi davranan insandan hiç bişey olmaz zaten ilerisini düşünecek biri değil kusura bakma ama
Olmaz sürekli onu eğlendirecek halim yok az ötede sıkılsın
Olmaz.. bende öyleyim al benden de olmaz ahshhs
😂 estağfirullah hocam dkekd
😂🤣
Hayır asla olmaz
Ben sevmem sabırlı ve uyumlu olmalı
Olur da olmayabilirdi
ooo manit yapmışız
Hani nerde çabuk söle
çabuk sıkılıyorum , yoksa olurdu :P
Hahahaha
Benden olmaz desene 😂