Bir tartışma yaşadın. Bu bazen gerçek hayatta bazen sosyal medyada.
Son söz bende deyip o tartışma bitene kadar uğraşır mısın zaten laftan anlamıyor deyip susar mısın?

Bir tartışma yaşadın. Bu bazen gerçek hayatta bazen sosyal medyada.
Son söz bende deyip o tartışma bitene kadar uğraşır mısın zaten laftan anlamıyor deyip susar mısın?

Benim kelimelere ve üsluba aşırı takıntım var zaten 😂 geçen gün burada bir bayanı sırf bir başka kişiye üslupsuz konuştu diye engelledim hatta @ertugrulkartal1903 o kişiyi neden engelledin sana bir saygısızlığımı oldu dedi , bende hayır bana karşı hiç bir saygısızlığı olmadı ama başkasına karşı olduğunu görünce engelledim demiştim 😂 oyuzden en son sözü ben söylemeliyim, ya da konuyu ben kapatmaliyim , telefonda da aynı şekilde aksi takdirde bu beni huzursuz ediyor 😂 hele birde lafım askıda kalirsa ayar olurum
Başkası ile ilişkisi onunla alakalı ama seninle değil ki
@ErtugrulKARTAL1903 illaki öyle canım ama başkasına ukala ukala saugiszca cevap veren bir insan ilerde bana da verebilir gerek yok ioyuzren tutmaya
Peki sen bilirsin renkli kadın 🌹
Normal tartışıyor olsalardı tabiki bu beni ilgilendirmez onların meselesi diye düşünürüm zaten karışmam da ama bu normal sorulan şeylere de ukala ukala cevap verince böyle bir adım attım
@ertugrulkartal1903 🥰🙋🙏❤️❤️
Tartışmada esnasında o son sözü ben koyup bitirmek isterim ama karşı taraf devam eder bende devam ederim ve bu gerçekten çok ergence bu durum ama işte bazen engel olamıyor insan kendine
Ya son sözü söyleyene kadar devam ederim 😅 ama mesajlarda falan hiç uğraşmam direkt görüldü
😂😂👍🏻
Tartıştığım kişinin zeka seviyene bakarım önce ama uzatmam genelde tek bir cvpla konuyu özetler onu orta yerde bırakırım 😁
Laftan anlamaya değmez zaten. Ancak kahve içer izlenir keyifle🤣
Cevap
16Cevap
Benim takıntım yok ama genelde biriyle konuşurken ayda mesaj atarken son sözü ya da son mesajı hep ben atmak isterdim :D böyle daha güzel oluyor çünkü
Ahahah aynı ben🤣🤣
bir şey demesem bile emojiyle bitiriyorum🤣🤣
🤣🤣 evet. şimdi ben yazdım sen yazma benden sonra sdfsfsdf
Hayır son sözü daima ben söylerim. Bu huyum sık sık çatışmalara yol açıyor genel hayatımda. Ama yinede son söz bende.
Hayır yok, laftan anlamayan birine anlatmaya çalışarak yoramam kendimi...
Takıntı falan yok da haklıysam kesinlikle söylerim.
Son sözü söylersem kötü konuşuyorum. O yüzden karşıdakinin hamlesini beklerim her zaman. O uzattıkça uzatırım.
Cahile uzatsak boş. Sevinsin garibanlar🤣🤣
Ahaha aynen öyle. 🤣
Son sözü söylemek önemli değil. Ben doğru zamanda, doğru sözleri söylemenin yeterli olduğunu düşünüyorum.
Genelde son yazan da ben oluyorum , ilk yazan da. Ama bu sohbette oluyor. Tartışma kolay kolay edem biri değilim. Fakat tartışma esnasında son sözü ben söylerim diyen de değilim. Haksızsam haksızlığımı kabul ederim. Haklıysam ama karşı tarafta anlamamazlık ya da ben haklıyım tavrı varsa anlaşamıyorsan , ne anlamı var ki uzatmanın. Susarım konuyu kapalı uç cevap vererek kapattırırım. Zaten kapalı uçlu cevap yazınca sohbette biter , tartışma da diyalog da..
Ben düşüncemi ya da fikrimi söylerim ama kim ne anlar onu bilemem. Birlikte karar alırken de hangimiz daha mantıklı öneride bulunursa onu seçeriz.
Son sözü söyleyebilmek için karşı tarafın cevap hakkını alanlar var hdmsjsn
Takıntım yok ama kolay kolay yorulmam..
Evet ihlal ediyorlar kendi hakları gibi çok doğru tespit 👏🏻🤣
Çıkılmaz bir hal aldı ve herkes son sözlerini söyleyecek duruma mı geldi? Karşımdaki iyice kussun diye tahrik eder, son olarak da tamam derim.. Seke seke gider
Sadece basımdan atma takıntım var yürüsün gitsin yeter ki , boş boş ahmak konuşmalara tahammül edemem
Takıntım olmadığını sanıyordum ama galiba biraz var yani karar anlamında değil de karşımdakini cevapsız bırakmamak gibi bi konuda.
Gram umrumda olmaz 😂 valla yalan yok abi ya istiyorsa ölsün ne yapayım yani ego savaşında ben yokum
Laftan anlayacak biriyle tartışırim ama ne desem anlamayacak biri karşısında susarım cahille muhabbeti keseli çok oldu
Bence bu çok gereksiz karşımdaki sevdiğim bir insansa haklı çıkmanın bir önemi yok birbirimizi üzmeden tatlıya bağlamak gerekir
Tamam derim ve yazmam
Ýada tamam derim konuşmam
Öyle kişiler ukala zannediyor kendini hiçbir zaman kendilerini suçlu bulmazlar hep üstte olurlar
Hayır yok son sözüm hakkımı helal etmiyorum ya da ediyorum olur zaten 🤦🏻♀️
Hiç takıntım yoktur aksine susmak bana daha keyifli gelir. Zoruma gitmez bir şey
Bana son söz söyletecek adama diyecek sözüm kalmaz benim🙂
Ay g-tüm ne uğraşacağım ya boskoyy amaan KZJZDKDJSKS
Tartisiyorsak son sözü gecirmeyi severim hakettiyse soylemessem uyuyamam sonra:)
Evet ama karşı taraf arsız çıkabiliyor o yüzden lafı koyduğum gibi oturtturma anını bekliyorum
eskiden vardı şimdi birine bişey anlatmayı geç susmayı tercih ediyorum
Galiba sjsnksnsksn ama takıntı değil bendeki
Özellik:)
Hiç sevmiyorum ama var. Sanki son cümleyi ben kurmazsam eksik kalmışım gibi hissediyorum. Son zamanlarda bu konuda biraz daha esneğim ama :D
Hiç takıntım yok, susarım ben genelde umursamam
Önemli olan doğru sözü yerinde söylemek
ben tartismayi uzatan tarafim
karsidaki beni kiskirtip haksizmisim gibi muamele yapiyorsa gelemiyorum direkt sinir krizi geciriyorum
hic alttan alamam kimseyi
Son sözü ben söylerim evet.
Sonuna kadar tartışıp en sonunda kıyıcı bir laf söyleyip cekilirim takintilik diyince de ben
yok beee
engeller geçerim
zaten laftan anlamiyor diyip birakirim
Var olmaz mı hakketigi sekilde
Hayır öyle bir takıntım yok
Susmak.. en güzel sözüm olur..
@asuasuasuman bencede ama anlayana
Bazen takıntı haline getirebiliyorum
Yok okadar değilim aman itdigi kadar konuşsun
O muhabbete yorum uzayıp gidiyor zaten 😂😂
Evet biraz var
Öyle bir takıntım yok.