Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Ummaktan ziyade hayatta kötü gelişen ya da giden şeyleri bile iyi yorumlama yapmamdan kaynaklı olsa gerek çoğu şey yolunda gidiyor knk. Böyle kötü düşünceli arkadan iş çeviren insanları tanıyorum mesela o an mutlular ama sonra en kötü hayat onların oluyor aslında biraz çağrışım , düşünce , etkileşim gibi şeyleri kontrol altında tuttuğun zaman hayatta umduğunu bulabiliyorsun
Olabilirsin aslında çünkü kontrol sende. Anlık kötü giden şeyler olumsuz düşüncelere yol açabiliyor ama belkide kötü giden bir şey mükemmel bir sonuca bağlanabiliyor sonrasında hayatta genelde kötü giden şeyler hakkında olumsuz düşünüyoruz aslında birazcık akışına bırakıp olumsuz gittiğini kabul edip her şeyin yoluna gireceğini düşünmemiz belki de kötü gelişen bir şeyin daha iyiye yönelmesini sağlayabilir.
Belkide şu an için sana olumsuz gelen şeyler birkaç yıl sonra ya ne kadar saçma bir şeye üzülmüşüm dedirtebilecek şeyler. Bazen yaşayarak öğrenmekte güzel aslında hatalardan ders çıkararak ilerleme yöntemi belkide sana şöyle yap böyle yap diye nasihat veren insanlardan daha etkili bir yöntem kendinin sorunlara göğüs gererek mantıklı yolu seçiyor olman. Bazen hayatına yön verebilecek birileride bulundurabilirsin hayatında en azından seni anlayan birileri hiç bir beklentisi olmayan seni yargılamayan seni anlayan iyi birileri farklı bir boyuttan bakmana yardımcı olabilir. Ekstra olarak kendine yeni hobiler edinip böyle gereksiz düşüncelerden uzaklaşabileceğin senin yaşam kaliteni arttıran enerjik aktiviteler daha çok yardımcı olacaktır sana bu hayatta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ummaktan ziyade hayatta kötü gelişen ya da giden şeyleri bile iyi yorumlama yapmamdan kaynaklı olsa gerek çoğu şey yolunda gidiyor knk. Böyle kötü düşünceli arkadan iş çeviren insanları tanıyorum mesela o an mutlular ama sonra en kötü hayat onların oluyor aslında biraz çağrışım , düşünce , etkileşim gibi şeyleri kontrol altında tuttuğun zaman hayatta umduğunu bulabiliyorsun
Biraz daha dikkatli olmam gerek sanırım
Olabilirsin aslında çünkü kontrol sende. Anlık kötü giden şeyler olumsuz düşüncelere yol açabiliyor ama belkide kötü giden bir şey mükemmel bir sonuca bağlanabiliyor sonrasında hayatta genelde kötü giden şeyler hakkında olumsuz düşünüyoruz aslında birazcık akışına bırakıp olumsuz gittiğini kabul edip her şeyin yoluna gireceğini düşünmemiz belki de kötü gelişen bir şeyin daha iyiye yönelmesini sağlayabilir.
O kadar haklısın ki. Bana olumsuz görünen şeyleri biraz ileriden bakabilsem olumlu olduğunu fark edeceğim belki de.
Belkide şu an için sana olumsuz gelen şeyler birkaç yıl sonra ya ne kadar saçma bir şeye üzülmüşüm dedirtebilecek şeyler. Bazen yaşayarak öğrenmekte güzel aslında hatalardan ders çıkararak ilerleme yöntemi belkide sana şöyle yap böyle yap diye nasihat veren insanlardan daha etkili bir yöntem kendinin sorunlara göğüs gererek mantıklı yolu seçiyor olman.
Bazen hayatına yön verebilecek birileride bulundurabilirsin hayatında en azından seni anlayan birileri hiç bir beklentisi olmayan seni yargılamayan seni anlayan iyi birileri farklı bir boyuttan bakmana yardımcı olabilir.
Ekstra olarak kendine yeni hobiler edinip böyle gereksiz düşüncelerden uzaklaşabileceğin senin yaşam kaliteni arttıran enerjik aktiviteler daha çok yardımcı olacaktır sana bu hayatta
Buluyoruz ya yavaş yavaş beklentiyi fazla tutmadıkça 😂 umarım bu daktır sensindir geri gelmişsindir 😂
Niye böyle bir şeyi umdun ki
Aynı isimde çok iyi bir arkadaşım vardı bir anda gitt o yüzden
Anladım
O değilsin yani sonuç olarak üzdü 🥲
Çok istedim ama bu konuyu hayatımın çoğu döneminde başaramadım
Beklentiler birer zincirdir. Ben bir varış noktası değil, bir yolculuk arıyorum.
Bazen olmuyor. Şans ve fırsat diye bir gerçek var
Bir çok şeyi buldum
Bekleyenler arasındayım 😴
Çok şükür sen
Eh işte
İstediğin bişey bar mı meseka
Umduğun
Henüz bulmamışlardanım.
Bazen buluyorum.
Çok şükür 🙏🏻
Hayır
Haa hemde nasıl