Kişilik & Karakter Dert dinlenir, derdiniz var mı? Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Normalde dert dinlemeyi sevmem ama bugün dinleyeyim..söyleyin bakim ne derdiniz var? Dert dinlenir, derdiniz var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. derdim yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Japon Makinesi 1 3 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Senin derdin büyük kardeşim YouTube’yi aç egzoz sesini dinle öyle tatmin et kebap Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Kendini* Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😀😀aynen Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Açıkçası kendimi aşk konusunda bir yere varamayacağımı görüyorum sanki her kız beni reddedecekmiş gibi 1 0 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Dert ayrık otuna benzer, her yerde olur ama kimse sökerek baş edemeyeceğini bilir. Yani olsa da dinleme. 🤷♀️ 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hava çok sıcak derdim bu 🥲 1 3 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Yere yumurta kırsan pişer mi 😀 Alaçatı_mavisi 1 yıl Yere ben otursam 3 saat sonra kullerimi bulurlar yumurta ne ki Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl 😀
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. çok var hangi birisini anlatayım : )? 1 1 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Kafana hangisi çok takılıyorsa ondan başla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
derdim yok
Japon Makinesi
Senin derdin büyük kardeşim YouTube’yi aç egzoz sesini dinle öyle tatmin et kebap
Kendini*
😀😀aynen
Açıkçası kendimi aşk konusunda bir yere varamayacağımı görüyorum sanki her kız beni reddedecekmiş gibi
Dert ayrık otuna benzer, her yerde olur ama kimse sökerek baş edemeyeceğini bilir. Yani olsa da dinleme. 🤷♀️
Hava çok sıcak derdim bu 🥲
Yere yumurta kırsan pişer mi 😀
Yere ben otursam 3 saat sonra kullerimi bulurlar yumurta ne ki
😀
çok var hangi birisini anlatayım : )?
Kafana hangisi çok takılıyorsa ondan başla
Buyuyemiyorum