Kişilik & Karakter 1 ay En son kendinize hangi yalanı söylediniz? s Catutigernos Takip Et Fenomen Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 En son kendinize hangi yalanı söylediniz? En son kendinize hangi yalanı söylediniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Fenomen Master Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 137,6b cevap paylaştı. Kendime yalan söylemem. başkasına bile söylemiyorken. her zaman net olurum kendime karşı. hatam ya da başarımı da kabullenirim. 1 0 Yorumla
AlmanPrens Takip Et Fenomen Master Yaş: 31 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kendime fazla dürüstüm belki de 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. en son yaren sacmalama sen dengesiz degilsin diye kendimi avuttum 2 6 Yorumla s Catutigernos 1 ay buna ben de inanmadım desem ayıp olur mu 🤔 Yorumla yarenimsii 1 ay olmaz cunku oyleyim 😂 Yorumla s Catutigernos 1 ay Biz de o yüzden inanmadık zaten 🤪 Yorumla yarenimsii 1 ay tamam yuzume vurmaa 😔 Yorumla s Catutigernos 1 ay Bak o da benim engel olamadığım bir huyum işte 🤔 Yorumla yarenimsii 1 ay 😔😔 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 94% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı. Kendime yalan söyledim yalnızım bunu ben istedim paramparça bütün aynalar içinde kan revan birisi var 1 45 Yorumla s Catutigernos 1 ay şarkı sözlerinden kopya çekmeyelim lütfen 🤨 Yorumla Misakisaki 1 ay Çekicemmm var mı bir itirazın😤 Yorumla s Catutigernos 1 ay otur 0 🤨 Yorumla Misakisaki 1 ay Sen otur _0🤨 Yorumla s Catutigernos 1 ay Soru benim sorum hayırdır sen 🤨 Yorumla Misakisaki 1 ay Sana hayırdır istediğim cevabı vermekte özgürüm 🙄 Yorumla s Catutigernos 1 ay Otur 0 i bir tek ben diyebilirim 🤔 alıntı yapmak yasak ayrıca 🤨 Yorumla Misakisaki 1 ay Hiçte bileeeee😤 Yorumla s Catutigernos 1 ay Soru benim sorum kuralları ben belirlerim 🤨 Yorumla Misakisaki 1 ay Bana neee istediğim cevabı veririmmmm😠 Yorumla s Catutigernos 1 ay Soru benim sorum istediğin cevabı veremezsin 🤔 Yorumla Misakisaki 1 ay Veririmmm😤 Yorumla s Catutigernos 1 ay ya bak git içiyorum bana bulaşma :D Yorumla Misakisaki 1 ay Ahahaha çok korktum 🥰 Yorumla Misakisaki 1 ay Kalp yanlış oldu 😒 Yorumla s Catutigernos 1 ay çok korkmuşsun belli ondan elin ayağın birbirine girmiş 🤣 Yorumla Misakisaki 1 ay Hadi be ordan işe gidiyorum uykumda var ondan oldu 😤 Yorumla s Catutigernos 1 ay Kesin ondan olmuştur kesin 🤣 Yorumla Misakisaki 1 ay Sana yalan soyleyen çok olduğu için artık kimseye inancın kalmamış😒 Yorumla s Catutigernos 1 ay yok önümde çok eli ayağı birbirine giren oldu 🤔 o yüzden gördüm mü anlarım 😏 Yorumla Misakisaki 1 ay Egonu biraz azalt bee 🤣 Yorumla s Catutigernos 1 ay Ne egosu olanı söylüyorum 😏 Yorumla Misakisaki 1 ay Tabi tabi kesin öyle olmuştur kendini elon mask mi sandın😅 Yorumla s Catutigernos 1 ay Elon musk da kim 🤔 Yorumla Misakisaki 1 ay Tanımazsın boş ver Yorumla s Catutigernos 1 ay Madem tanımam niye soruyorsun 🤔 Yorumla Misakisaki 1 ay Artık düşsen mi yakamdan diyorummm😤 Yorumla s Catutigernos 1 ay Pes mi ediyorsun 🤔 Yorumla Misakisaki 1 ay Tarzım değil pes etmek🤨 Yorumla s Catutigernos 1 ay Ben sana en baştan bak bana bulaşma git dedim mi dedim 🤣 o zaman ağlama 🤔 Yorumla Misakisaki 1 ay Sana ne istediğimi yaparım ağlamam ben ama aglatırım 🤨 Yorumla s Catutigernos 1 ay hahaha güldürdün bak 🤣 Yorumla Misakisaki 1 ay Komik olan ne Yorumla s Catutigernos 1 ay ağlamam ağlatırım demen 🤔 Yorumla Misakisaki 1 ay Gülünecek bir şey mi bu Yorumla s Catutigernos 1 ay evet 🤔 ağlamam mı lazımdı :D Yorumla Misakisaki 1 ay Ağla plasee 🤨 Yorumla s Catutigernos 1 ay biraz daha içten söylersen olacak gibi 🤔 Yorumla Misakisaki 1 ay Hmmm yok vazgeçtim Yorumla s Catutigernos 1 ay bak tam oluyordu gene bir gülme tuttu 🤣 Yorumla Misakisaki 1 ay Gül ozamn napayım Yorumla s Catutigernos 1 ay çok naziksin sen izin vermesen ben nasıl gülerdim :O Yorumla Misakisaki 1 ay Sayemde güldün teşekkür etmene hiç gerek yok Yorumla s Catutigernos 1 ay değil mi ağlatmaya çalışırken güldürdün 🤣 bak hala gülüyorum :D Yorumla Misakisaki 1 ay Yaaa ne mutlu sana o gülmeyen yüzün sayemde güldü rica ederim teşekküre gerek yok Yorumla
CausaSui Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. Ben kendime söylediğim yalanları doğru sayıyorum. 😎 1 3 Yorumla s Catutigernos 1 ay cümlenin başında yalan olduğunu kabul ediyorsun ama 🤔 Yorumla CausaSui 1 ay Kendime böyle söylemiyorum jskdls Yorumla s Catutigernos 1 ay hahaha peki kimse demiyor mu öyle şey olur mu o yalan diye :O Yorumla
Geiltoy Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 91% 1 ay Hepsi güzel yalanlar , olmasıda gerekiyor.Motive etmek için vede çogunlugu özel vede seks hayatı üzerine olaylar.. 1 0 Yorumla
komila1 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Sen yaparsın komilacım dedm Yapamicağımı bilmeme rağmen Temizlik yahu amdlwkdqkd 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 35 , eic 66% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yalan sevmem, dolayısıyla kendime yalan söylemiyorum. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 65% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 10,2b cevap paylaştı. Çoğu zaman kendimi kandırıyorm mental olarak iym diyorm ama kafamda milyon tane şey var 1 0 Yorumla
Minehoca Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 94% 1 ay Çok iyi bir hayatım var 😃 1 1 Yorumla s Catutigernos 1 ay Kanıyor musun peki bu yalana 🤔 Yorumla
Sevimliyimdir Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 95% 1 ay Türkiye İtalya kadın voleybol maçını alacağız 😂 1 1 Yorumla s Catutigernos 1 ay Alırız belki 😱 söylediği yalana bak 🤣 Yorumla
mᎪhᏢᎬᏒᎥ Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 96% 1 ay Her şey güzel olacak dedim 1 3 Yorumla s Catutigernos 1 ay oldu mu bari 🤔 Yorumla mᎪhᏢᎬᏒᎥ 1 ay Henüz olmadı Yorumla s Catutigernos 1 ay Olur inşallah ☺ Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Çok yakışıklısın lan at kafası dedim 1 3 Yorumla s Catutigernos 1 ay o at kafası değildir de neyse :P gardaşım yakışıklısın tabi lan bu yalan değil ki 🤔 Yorumla GOKHANoturumactı 1 ay At diye kıbarlastırdım onu 😂 eyvallah kankam 🙏 Yorumla s Catutigernos 1 ay kibar adamın hali bir başka oluyor 🤪 Yorumla
judebellingham3 Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 93% 1 ay İyiyim ya sıkıldığım için ağladım sadece 1 4 Yorumla s Catutigernos 1 ay normalde gözüme bir şey kaçtı denir 🤔 Yorumla judebellingham3 1 ay Yok ben böyle derim Yorumla s Catutigernos 1 ay sıkılınca insan ağlar mı :o Yorumla judebellingham3 1 ay Bi bahane işte Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Yok ya yok delirmicem gibi bı yalan söyledigimi hatırlıyorum en son🤭 1 1 Yorumla s Catutigernos 1 ay sonuç :O Yorumla
esraCanyürek Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 ay Onu sevmedıgıme kendımı ınandırdım hala da devam ediyorum anlık geliyor … 1 0 Yorumla
GereksizBilgi80 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 ay Ben iyiyim ve iyi his ediyorum artık geride kaldı 😟 1 0 Yorumla
Nureddinakmn Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 403 cevap paylaştı. Bir gün her şey yoluna girecek 1 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yalandan nefret ederim 1 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kendime yalan söylemem en acı olarak derim 1 0 Yorumla
s Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 87% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Birgün her şey geçecek 1 0 Yorumla
BaşakkAkrep Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 471 cevap paylaştı. İyi olduğum konusunda. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% 1 ay Bu da geçer 1 1 Yorumla s Catutigernos 1 ay o şarkı değil miydi 🤔 Yorumla
Quiet_Queen Takip Et Xper 7 Yaş: 100 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. Benim suçum değil😂 1 1 Yorumla s Catutigernos 1 ay Kesin 🤣 Yorumla
snaçkır0 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 ay Ay hiç hatırlayamadım ya 1 2 Yorumla s Catutigernos 1 ay söylediğin yalan mı bu 🤣 Yorumla s Catutigernos 1 ay söylediğin yalan mı bu 🤣🤣 Yorumla
cherilady0 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 ay O beni seviyor yalanını 1 1 Yorumla s Catutigernos 1 ay ooo çok büyük bir yalan söylemişsin 🤔 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. İyiyim 1 0 Yorumla
ErenEnd Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 79% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 935 cevap paylaştı. Yarın hallederim 1 0 Yorumla
Saltoglu_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 ay Mastürbasyon bırakacağım 1 4 Yorumla snaçkır0 1 ay Klasik erkek Yorumla Saltoglu_ 1 ay @snaçkır0 klasik kadin Yorumla snaçkır0 1 ay Ne dedim de klasik oldum bir cevabın bile yok buna Türk erkeği Abaza olur bunu biliyoruz ve çoğusuda sadece bir objeden ibaret hep böyle şeylerden çıkamaz devam o zaman Yorumla Saltoglu_ 1 ay @snaçkır0 komik Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Xper 7 Yaş: 108 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. Kendimi kandırıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kendime yalan söylemem. başkasına bile söylemiyorken. her zaman net olurum kendime karşı. hatam ya da başarımı da kabullenirim.
Kendime fazla dürüstüm belki de
en son yaren sacmalama sen dengesiz degilsin diye kendimi avuttum
buna ben de inanmadım desem ayıp olur mu 🤔
olmaz cunku oyleyim 😂
Biz de o yüzden inanmadık zaten 🤪
tamam yuzume vurmaa 😔
Bak o da benim engel olamadığım bir huyum işte 🤔
😔😔
Kendime yalan söyledim yalnızım bunu ben istedim paramparça bütün aynalar içinde kan revan birisi var
şarkı sözlerinden kopya çekmeyelim lütfen 🤨
Çekicemmm var mı bir itirazın😤
otur 0 🤨
Sen otur _0🤨
Soru benim sorum hayırdır sen 🤨
Sana hayırdır istediğim cevabı vermekte özgürüm 🙄
Otur 0 i bir tek ben diyebilirim 🤔 alıntı yapmak yasak ayrıca 🤨
Hiçte bileeeee😤
Soru benim sorum kuralları ben belirlerim 🤨
Bana neee istediğim cevabı veririmmmm😠
Soru benim sorum istediğin cevabı veremezsin 🤔
Veririmmm😤
ya bak git içiyorum bana bulaşma :D
Ahahaha çok korktum 🥰
Kalp yanlış oldu 😒
çok korkmuşsun belli ondan elin ayağın birbirine girmiş 🤣
Hadi be ordan işe gidiyorum uykumda var ondan oldu 😤
Kesin ondan olmuştur kesin 🤣
Sana yalan soyleyen çok olduğu için artık kimseye inancın kalmamış😒
yok önümde çok eli ayağı birbirine giren oldu 🤔 o yüzden gördüm mü anlarım 😏
Egonu biraz azalt bee 🤣
Ne egosu olanı söylüyorum 😏
Tabi tabi kesin öyle olmuştur kendini elon mask mi sandın😅
Elon musk da kim 🤔
Tanımazsın boş ver
Madem tanımam niye soruyorsun 🤔
Artık düşsen mi yakamdan diyorummm😤
Pes mi ediyorsun 🤔
Tarzım değil pes etmek🤨
Ben sana en baştan bak bana bulaşma git dedim mi dedim 🤣 o zaman ağlama 🤔
Sana ne istediğimi yaparım ağlamam ben ama aglatırım 🤨
hahaha güldürdün bak 🤣
Komik olan ne
ağlamam ağlatırım demen 🤔
Gülünecek bir şey mi bu
evet 🤔 ağlamam mı lazımdı :D
Ağla plasee 🤨
biraz daha içten söylersen olacak gibi 🤔
Hmmm yok vazgeçtim
bak tam oluyordu gene bir gülme tuttu 🤣
Gül ozamn napayım
çok naziksin sen izin vermesen ben nasıl gülerdim :O
Sayemde güldün teşekkür etmene hiç gerek yok
değil mi ağlatmaya çalışırken güldürdün 🤣 bak hala gülüyorum :D
Yaaa ne mutlu sana o gülmeyen yüzün sayemde güldü rica ederim teşekküre gerek yok
Ben kendime söylediğim yalanları doğru sayıyorum. 😎
cümlenin başında yalan olduğunu kabul ediyorsun ama 🤔
Kendime böyle söylemiyorum jskdls
hahaha peki kimse demiyor mu öyle şey olur mu o yalan diye :O
Hepsi güzel yalanlar , olmasıda gerekiyor.
Motive etmek için vede çogunlugu özel vede seks hayatı üzerine olaylar..
Sen yaparsın komilacım dedm
Yapamicağımı bilmeme rağmen
Temizlik yahu amdlwkdqkd
Yalan sevmem, dolayısıyla kendime yalan söylemiyorum.
Çoğu zaman kendimi kandırıyorm mental olarak iym diyorm ama kafamda milyon tane şey var
Çok iyi bir hayatım var 😃
Kanıyor musun peki bu yalana 🤔
Türkiye İtalya kadın voleybol maçını alacağız 😂
Alırız belki 😱 söylediği yalana bak 🤣
Her şey güzel olacak dedim
oldu mu bari 🤔
Henüz olmadı
Olur inşallah ☺
Çok yakışıklısın lan at kafası dedim
o at kafası değildir de neyse :P gardaşım yakışıklısın tabi lan bu yalan değil ki 🤔
At diye kıbarlastırdım onu 😂 eyvallah kankam 🙏
kibar adamın hali bir başka oluyor 🤪
İyiyim ya sıkıldığım için ağladım sadece
normalde gözüme bir şey kaçtı denir 🤔
Yok ben böyle derim
sıkılınca insan ağlar mı :o
Bi bahane işte
Yok ya yok delirmicem gibi bı yalan söyledigimi hatırlıyorum en son🤭
sonuç :O
Onu sevmedıgıme kendımı ınandırdım hala da devam ediyorum anlık geliyor …
Ben iyiyim ve iyi his ediyorum artık geride kaldı 😟
Bir gün her şey yoluna girecek
Yalandan nefret ederim
Kendime yalan söylemem en acı olarak derim
Birgün her şey geçecek
İyi olduğum konusunda.
Uzun zamandır yalan söylemiyorum kendime
Bu da geçer
o şarkı değil miydi 🤔
Benim suçum değil😂
Kesin 🤣
Ay hiç hatırlayamadım ya
söylediğin yalan mı bu 🤣
söylediğin yalan mı bu 🤣🤣
O beni seviyor yalanını
ooo çok büyük bir yalan söylemişsin 🤔
İyiyim dedim.
İyiyim
Yalnız değilsin
Yarın hallederim
Mastürbasyon bırakacağım
Klasik erkek
@snaçkır0 klasik kadin
Ne dedim de klasik oldum bir cevabın bile yok buna Türk erkeği Abaza olur bunu biliyoruz ve çoğusuda sadece bir objeden ibaret hep böyle şeylerden çıkamaz devam o zaman
@snaçkır0 komik
Kendimi kandırıyorum
Hatırlamıyorum
hoşlanmıyorsun
Unuttum onu
doydummm
Her şey güzel olacak
Diyete başlıcam
Her şey düzelicek
İyiyim