Kişilik & Karakter Arkadaşlar beyaz giyince söz olur siyah giyince toz olur, neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ulan bu yorumlar ne , soruyla alakası yok nereye düştüm🤮 Arkadaşlar beyaz giyince söz olur siyah giyince toz olur, neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Öyle olmaz. bunu bulan saçmalamış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çünkü insanlar her türlü konulur o sebeple insanlar ne der diye değil keyfine bakarak doğrularla yaşamak gerek 0 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aşkoş beyaz giy yinede söz olsada olur , toz olmasın yeterki😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Yaxşı balaşkam😂 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sesini çıkarma. Bak kırmızıya laf eden yok. İdare et. ;-) 0 0 Yorumla
Bunalmaktanbunaldım Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl tam tersi dimi beyazda toz olir siyahta söz olir 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Robert pattinson mu oo😍 Yorumla Bunalmaktanbunaldım 1 yıl evet😍😍 Yorumla
YesılYankeeı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 49% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı. O tam tersi değil miydi 🤔 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Öyle miydi 😂 Yorumla YesılYankeeı 1 yıl Değil miydi 🤣🤣 Yorumla YesılYankeeı 1 yıl Kimse fark etmedi galiba 🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ki 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Şimdi baktım doğru yazmışım ya, böyleymiş aslı🤣 Yorumla YesılYankeeı 1 yıl Beyaz giyme toz olurSiyah giyme söz olurGel beraber gezelimMuradımız tez olurSalınada salınada gel, haydi YavrumDön dolaş yine bana gel... Yorumla YesılYankeeı 1 yıl 🤔🤔 Yorumla YesılYankeeı 1 yıl Laf atmış gibi oldu kusura bakma 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Hahdhshs ama ben okuduğumda böyle demiyordu, hangisi doğru acaba Yorumla Soran 1 yıl 🤣 Yorumla YesılYankeeı 1 yıl O zmn bu sarki sözünü atar sana ben kaçar kendine iyi bak :)) Yorumla YesılYankeeı 1 yıl Salına salına yürüEndamın kapatıyor gözümİnan körüm sen ateş olma gülüm... Yorumla YesılYankeeı 1 yıl :))) Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler 🤣🤣🤣 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Pompa 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Anana Yorumla
oğuzkayseri Takip Et Xper 1 Yaş: 31 1 yıl Çünkü beyaz içini gösterir siyahta çabuk toz kapar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Öyle olmaz. bunu bulan saçmalamış
Çünkü insanlar her türlü konulur o sebeple insanlar ne der diye değil keyfine bakarak doğrularla yaşamak gerek
Aşkoş beyaz giy yinede söz olsada olur , toz olmasın yeterki😂
Yaxşı balaşkam😂
Sesini çıkarma. Bak kırmızıya laf eden yok. İdare et. ;-)
tam tersi dimi beyazda toz olir siyahta söz olir
Robert pattinson mu oo😍
evet😍😍
O tam tersi değil miydi 🤔
Öyle miydi 😂
Değil miydi 🤣🤣
Kimse fark etmedi galiba 🤣🤣
Bilmiyorum ki 🤣
Şimdi baktım doğru yazmışım ya, böyleymiş aslı🤣
Beyaz giyme toz olur
Siyah giyme söz olur
Gel beraber gezelim
Muradımız tez olur
Salınada salınada gel, haydi Yavrum
Dön dolaş yine bana gel
...
🤔🤔
Laf atmış gibi oldu kusura bakma 🤣🤣🤣
Hahdhshs ama ben okuduğumda böyle demiyordu, hangisi doğru acaba
🤣
O zmn bu sarki sözünü atar sana ben kaçar kendine iyi bak :))
Salına salına yürü
Endamın kapatıyor gözüm
İnan körüm sen ateş olma gülüm
...
:)))
Teşekkürler 🤣🤣🤣
Pompa
Anana
Gri giyin
Çünkü beyaz içini gösterir siyahta çabuk toz kapar
Aşktır sarki