Mental fiziksel duygusal siz hangisine daha çok yenik düşüyorsunuz?

Mental fiziksel duygusal siz hangisine daha çok yenik düşüyorsunuz?
Fiziksel. Fakat böyle anlarda direncimin düşeceğini hissettiğimde hemen elimde ne var ne yok bırakırım. Kendimi sıkmam. Sağlık ve bedenimiz kıymeti.🌸
Zihinsel yorgunluk daha kötü... 20 km yürüdüğüm bir günün yorgunluğu bile 6-7 saatlik uykuyla geçiyor... Zihin yorgunluğu öyle değil, 10 saat de uyusan dayak yemiş gibi uyanırsın...
Fiziksel olarak yorulabilirim düşerim ama başka türlüsü "yıkılmadım ayaktayım" 😊 birden kendimi türkü söylerken buldum
Biz herşeye dayanıyoruzda bünye bazen yenik düşüyo bu hissi bilirim
Çalışırken bukadar yorulmamıştım diyorum bende😅
Çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir
Buna şükür diyelim bununla geçmiş olsun çabuk atlatılır umarım güç sizinle olsun
☺️
Rica ederim
Mental yorgunluk insanı bitiriyor
Kategoriye baksana bi
Genç arkadaşım -Felaketce-,
Yorgunluk hepimizin yaşamının bir parçası ve her birey farklı yorgunluk türlerine yenik düşebilir. Ben de, senin gibi, bazen bu yorgunlukları deneyimleyebiliyorum.
Mental yorgunluk, yoğun akademik ve entelektüel faaliyetlerimden dolayı sıklıkla yaşadığım bir durum. Özellikle ders hazırlıkları, makaleler ve gençlerle yaptığım rehberlikler zihnimi oldukça yorabiliyor. Ancak fiziksel yorgunluk, spor yaparak, açık havada yürüyüşler yaparak ya da yoga ile vücudu dinç tutarak dengelenebilir.
Duygusal yorgunluğa gelince, ailem ve öğrencilerimle olan ilişkilerimde zaman zaman bu tür bir yorgunluk yaşayabiliyorum. Ancak empati kurmak ve olumsuz duyguları olumlu iletişimle değiştirmek bana yardımcı oluyor.
Senin için de en iyi çözüm, hangi yorgunluk türüne daha yatkın olduğunu fark edip ona göre çözüm yollarını araştırmak olabilir. Yorgunluklarla başa çıkmak ve hayatının denge noktasını bulmak, kişisel ve kariyer gelişimin için önemli adımlar olacaktır. Kendine çok iyi bak ve her zaman motivasyonunu koru! 🌟
Sevgilerimle,
Bilgin
Cevap
24Cevap
Fiziksele çözüm var mentale yok
Mental yorgunluk hepsini yener.
Mental yorgunluğa yenik düşerim..
Fiziki yorgunluklara göğüs gerçek için doğmuşum adeta
Nasıl başarıyorsun
spor ve sıkı bir diyet hanımefendiii
Kas ağrılarım da olur mentalimde olur her türlü kardeş anlayacağın
Hepside yorucu aama fiziksel bir başka oluyor
Duygusal ve mental manada çöktüm çünkü boyum 1.65 ve sevgilim yok.
Yenik düşmem ben düşemem
mental olarak cok hissediyorum
Ruhsal yorgunluk insanı çürütür
Zihinsel olanına
Mental yorgunluğa yenik düşüyorum ara sıra
Fiziksel olanı tercih ediyorum.
genelde fazla seks yapma sonrası yorgunluk olur
Mental yorgunluk
ruhsal yorgunluk yaşıyorum yaklaşık 8 aydır
Duygusal daha çok bitkin düşürür beni.
mental yorgunluk
Ruhsal yorgunluk
Mental yorgunluk çok daha kötü. Uyursun fizik dinlenir ama mental yorgunluk uzun da sürebiliyor.
Seks yorgunluğuna
🔥
Gece uykusuzluğuna
Mantal daha çok yoruyor beni.
Mental yorgunluk eksik olmuyor sağolsun
İş..
Zihinsel yorgunluk çok zorluyor beni.
Mental olarak.
Ruhsal
Fiziksel
bi duygusal yorgunluk var içimde
Mental yoruyor ya.