Kişilik & Karakter 1 ay Profilinize göre hangi yiyecek/içeceksiniz söyleyeyim mi? theastro Takip Et Master Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 95 ~ Profilinize göre hangi yiyecek/içeceksiniz söyleyeyim mi? Cevapla Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
ChungCha Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kore aşkına sülee 🦄🍹🧃 🦄 1 1 Yorumla theastro 1 ay Suşiiiiiii Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Oo güzel soru. Hadi söyle 1 4 Yorumla theastro 1 ay Aklıma direkt karpuz geliyor 🍉😅 ... sağ olsun jskns (üç nokta yerinde ni isim var jdjd) Yorumla theastro 1 ay ni=bi Yorumla Jeynepp 1 ay Severizz teşekkürler 😄 Yorumla theastro 1 ay Afied olsun 😅 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Lütfen yiycek yolla bana. 1 3 Yorumla theastro 1 ay İnadına limonata dicem jdjdjd Yorumla melankolikMelaike 1 ay İnadıma inadıma geliyor herkes bugün. Çorba içtim ben. Limonata da üstüne oohhhhhhh. Yorumla theastro 1 ay Jdjdkdjd afied olsun 😋😋 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Fenomen Master Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 137,1b cevap paylaştı. Söyle bakalım. 0 1 Yorumla theastro 1 ay Sade soda
Suvenir Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Gönder gelsin 1 3 Yorumla theastro 1 ay Kumpirr 😋😋 Yorumla Suvenir 1 ay Severiss Yorumla theastro 1 ay 😌 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 39 , eic 30% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evetttt neymisim 🤪 1 4 Yorumla theastro 1 ay Coffy'den white chocolate mocha Yorumla Coffein 1 ay Wuhuuuuu white chocolate sevmem ama ismi çok havalı 🫶😍 Yorumla theastro 1 ay Latte vereyim o zaman 🥲 Yorumla theastro 1 ay Sütlü gaave Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olur 1 3 Yorumla theastro 1 ay Kaçak çayy. Normalde açık içmem ama benimkisi açık olsun 🙂 Yorumla madina1 1 ay Teşekkürler Yorumla theastro 1 ay Afied bal şeker olsunnn Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olur söyle 😂 1 2 Yorumla theastro 1 ay Profiterol Yorumla FiqHtShoT 1 ay 😂 iyiymiş 😊 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aaa olur 1 2 Yorumla theastro 1 ay Rovi diyomuşum jdjdj Yorumla sesizlerinsesi 1 ay Dldkkdkdkdkdkd yaaaa Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olur tabii 1 3 Yorumla theastro 1 ay Mantı 😋 Yorumla ЛҽЬula_ 1 ay Güzelmiş 😋 Yorumla theastro 1 ay Öyledirr 😋 Yorumla
FourthOfJuly Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 100% 1 ay olur söyleyin 1 6 Yorumla theastro 1 ay Kuru fasulye ve pilav FourthOfJuly 1 ay Miss theastro 1 ay Afied bal şeker 😋😋 FourthOfJuly 1 ay Teşekkür ederim 🥹 theastro 1 ay Ricalarr diler, akşam-ı şerifleriniz hayır ola efenim FourthOfJuly 1 ay sağolunn efenim sizin de :)
Yaban00 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hadi söyle bakalım 0 7 Yorumla theastro 1 ay Sütlü gaave Yorumla Yaban00 1 ay Yaaa , başka bir şey söyle Yorumla theastro 1 ay Tamam jdjdj eee bollmtereyağlı iskenderr 😋 Yorumla Yaban00 1 ay Aaa onu hiç sevmiyorum. Yorumla theastro 1 ay O zaman ne verim kdkdj Yorumla theastro 1 ay Pekiii hamsii 😋 Yorumla Yaban00 1 ay Balık ta yemiyorum😂😂 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Fenomen Master Yaş: 32 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Söyle 0 4 Yorumla theastro 1 ay Hurma Yorumla theastro 1 ay Ama böyle etli olanlardan var ya onlardan Yorumla u inciitanesiii 1 ay 😀Sağol Yorumla theastro 1 ay Afied bal şeker şifa ne varsa olsun 😋 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Fenomen Master Yaş: 37 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 24,5b cevap paylaştı. Hemenn 0 1 Yorumla theastro 1 ay Net kebap Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Söyle kardeş.#Vesselam 0 0 Yorumla
Defneeeeeweww Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Söyle 1 1 Yorumla theastro 1 ay Menemen Yorumla
Parlazehra Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 94% 1 ay Olurr 1 2 Yorumla theastro 1 ay Kurabiye 🍪 Yorumla Parlazehra 1 ay 😋 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Söyle 0 5 Yorumla theastro 1 ay Steak Yorumla Aristokratımsı 1 ay Yok Yorumla theastro 1 ay https://youtu.be/uVoDSLH2i60?si=xKIyOYGCGXyY-OJE Yorumla Aristokratımsı 1 ay Sushi istiyorum Yorumla theastro 1 ay Hemenn Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Söyle tabi 0 5 Yorumla theastro 1 ay Köfte Yorumla Sonumuzgeldi 1 ay Olur Yorumla theastro 1 ay O zaman istanbuldaysan yer önercem Yorumla Sonumuzgeldi 1 ay Hayır Yorumla theastro 1 ay Tamam Yorumla
tubahanimmi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla theastro 1 ay Künefee Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Deeeee 0 1 Yorumla theastro 1 ay Saç kavurma Yorumla
Suraya2002 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 39% 1 ay Bana da soyle 0 1 Yorumla theastro 1 ay Kadayıf tatlısı Yorumla
ne_diyem_carpe_diyem Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Söyle 0 1 Yorumla theastro 1 ay Dondurma 🍨 Yorumla
Bahar_555 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Söyle bakalım:) 0 9 Yorumla theastro 1 ay Ihlamur 😋 Yorumla Bahar_555 1 ay Akşam kaynatıp içerim. :) Yorumla theastro 1 ay Şu an evde tekim. Nasıl kaynatacağımı söylesene 🥲 Yorumla Bahar_555 1 ay Ocağa sıcak suya ekleyip kaynatabilirsin. Yorumla theastro 1 ay Sıcak suyun içine kaç tutam atmam gerekiyor Yorumla Bahar_555 1 ay 1 el avucu kadar alabilirsin az bir şey Yorumla theastro 1 ay Sadece ıhlamur mu atayım başka bir şeye gerek var mı Yorumla Bahar_555 1 ay Kaynattıktan sonra bardağa koy üstüne limon sık. Yorumla theastro 1 ay Teşekkürler 🙋🏻♂️ Yorumla
wersy Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 77% 1 ay soyyle 0 1 Yorumla theastro Yeni 1 ay Yedi dünyalı kebap Yorumla
yagmuronliine Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% 1 ay lütfen sir 0 3 Yorumla theastro 1 ay Hayhay efenim, karnıyarık Yorumla yagmuronliine 1 ay En sevdiğim Yorumla theastro 1 ay Afied bal şeker olsun 😋 Yorumla
MadamNesli Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. Olabilir 0 1 Yorumla theastro 1 ay Pasta Yorumla
Akangözyaşı Takip Et Bilge Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. Söyleyebilirsinn 0 5 Yorumla theastro 1 ay Nar Yorumla Akangözyaşı 1 ay evet çok güzel ☺️🌸 Yorumla theastro 1 ay Afied bal şeker olsun 😋 Yorumla Akangözyaşı 1 ay Teşekkür ederimm 😊 Yorumla theastro 1 ay Ricalarr efenim Yorumla
MagarsuS Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 585 cevap paylaştı. söyle bakalım 0 1 Yorumla theastro 1 ay Yurt dışında pahalı bi su vardı, o Yorumla
Bravehrart Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Söyle.. 0 3 Yorumla theastro 1 ay Oralet Yorumla Bravehrart 1 ay Pek sevmem ama teşekkür ederim. Yorumla theastro Yeni 1 ay O zaman beyaz gazoz, orman meyveleri, ve karpuz karışımlı bi içecek Yorumla
m ByBrawo Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 61% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olur 😂 0 3 Yorumla theastro 1 ay Abi sen dur sana masayı donatacam kdkdkd Yorumla m ByBrawo 1 ay Ahahah tamam bekliyom 😂 Yorumla theastro 1 ay 😄 Yorumla
m befoderler Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 899 cevap paylaştı. Söyle 0 17 Yorumla theastro 1 ay Tavuk sote 😋 Yorumla m befoderler 1 ay Etsiz bir şey yok mu 🥹 Yorumla theastro 1 ay Et demedim ki tavuk dedim 🥹 Yorumla m befoderler 1 ay O et değil mi? Slsnsjsnsksnskss Yorumla theastro 1 ay Olsun şşt 🤫 jdnxjxjx ama et dediğimizde et veriyoruz. Tavuk dediğimizde tavuk jdjdj Yorumla m befoderler 1 ay Ne yani hamsi et değil mi? Yorumla theastro 1 ay Hamsi et oluyo. Çünkü hamsi tavuk değildir 🐸 Yorumla m befoderler 1 ay Davuk da sevmem ette. Bana ordan bir kabak yemeği yollasan? Hı? 🥹 Yorumla theastro 1 ay Jdkdkd kabağı ben sevmiyom ama 🥹 Menemen olsaa. Bak menemeni müq yaparım 👌🏻😌 Yorumla m befoderler 1 ay Tamam menemen olur olur severisss ama tavayı sıyırmalık yap Yorumla theastro 1 ay Ooo nediyonnn tavayj bile yersin 😋https://youtu.be/TONVN0SSyjg?si=WAC3PkTPgnc-OlRE Yorumla m befoderler 1 ay Sksnzıanaısjajnajaka bu hiç güzel olmamışşşş diyip tavanın dibini yicem anlaşıldı Yorumla theastro 1 ay Yapim de görrrrrr hıhhhttps://hizliresim.com/r2xm2ip Yorumla m befoderler 1 ay Tripli tripli salınmaaaa menemen yap yiyek Yorumla theastro 1 ay Timam o zaman ben yapıyorum menemeni 🥹https://hizliresim.com/gdiau86 Yorumla m befoderler 1 ay 🥺🥺tipe bakkk Yorumla theastro 1 ay Mdkdk Yorumla
TooKYo Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Söylee 0 5 Yorumla theastro 1 ay Noodle Yorumla TooKYo 1 ay Güzel Yorumla theastro 1 ay Afiyet olsun ama önce yıka içinden böcükler çıkıyor Yorumla TooKYo 1 ay Haha sus sus Yorumla theastro 1 ay Ama protein protein 🤌🏻 😋 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. oluur 0 2 Yorumla theastro 1 ay Çiğköfte Yorumla theastro 1 ay Ama çabuk söyle, çiğköfte adıyamanın mı urfanın mı Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 5 Yorumla theastro 1 ay Macaron Yorumla MasalliaPolatova 1 ay Neli ama? Yorumla theastro 1 ay Neyli istersenn Yorumla MasalliaPolatova 1 ay Limonlu olsun sarı sarı takılırız jxjdjxkdjd Yorumla theastro 1 ay O zaman limonlu olsun 🍋 jxjx Yorumla
ErenEnd Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 79% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 935 cevap paylaştı. Soyle bakam 0 1 Yorumla theastro 1 ay Beypazarı sade soda Yorumla
MarllboroRed Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Olur 0 1 Yorumla theastro 1 ay Enginar Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 19 , eic 99% 1 ay Olur söyle 0 12 Yorumla theastro 1 ay Kızarmış dondurma Yorumla sozsuZzaman 1 ay 😂😂 öyle bir şey var mıydı Yorumla theastro 1 ay Ben de ilk duyduğumda hayretlere düştüm jdkkd aklım almadı 😄 ama var jskdkd bi de dondurma soğukta 😄 Yorumla sozsuZzaman 1 ay Bu ismi kim bulmuş ona hayret etmek lazım 😂😂 Yorumla sozsuZzaman 1 ay Teşekkür ederim iyi geceler dilerim Yorumla theastro 1 ay Onu geç, bunu nasıl yapıyorlar jdjdjd Yorumla sozsuZzaman 1 ay Bi araştırıp geliyorum bekle 😂 Yorumla theastro 1 ay Bekliyom 🧍🏻♂️ ndjd Yorumla sozsuZzaman 1 ay Baktım da dondurma nasıl erimiyor onu anlamadım 😂 buz dolabında mı kızartıyorlar 😂 Yorumla theastro 1 ay Jxjxkx işte beyin burada yanıyor Yorumla sozsuZzaman 1 ay Neyse bizim de beynimiz kızarsın sıkıntı yok 😂 Yorumla theastro 1 ay Mxkxkx Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 12,3b cevap paylaştı. Hadi bakalım 🤔 0 1 Yorumla theastro 1 ay Ali nazik Yorumla
Bay_İbne Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla theastro 1 ay Jel Yorumla Bay_İbne 1 ay Teşekkürler Yorumla
Asilade Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 659 cevap paylaştı. Olur 0 1 Yorumla theastro 1 ay Mehir Yorumla
xxAnonimGirlxx Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı. Söyler misin 0 13 Yorumla theastro 1 ay San sebastian Yorumla sesizlerinsesi 1 ay sebastian szymanski Dmmdmss Yorumla xxAnonimGirlxx 1 ay Cheesecake sevmem Yorumla xxAnonimGirlxx 1 ay @sesizlerinsesi Benim de o tatlıyı duyunca aklıma direkt Szymanski geliyor AKAKSKKSKSKAK😅😅 Yorumla theastro 1 ay Szymanski kimm Yorumla xxAnonimGirlxx 1 ay @theastro Fenerbahçede oynayan bir futbolcu Yorumla theastro 1 ay Fenerbahçeli olan ben: 👀 Yorumla sesizlerinsesi 1 ay Msmsmsmsms Yorumla xxAnonimGirlxx 1 ay @theastro Olum sen nasıl Fenerbahçelisin ben bile biliyorum ama ben maçları kaçırmam fanatiğim Fenerin maçlarına da bakarım Yorumla theastro 1 ay Fanatik değilim ben. Hem saçma değil mi 22 adam bi top peşinde koşuyor Yorumla sesizlerinsesi 1 ay Değil bende fanatiğim. Yorumla theastro 1 ay Haydaaaaaa Yorumla sesizlerinsesi 1 ay Öyleli Yorumla
Assoly340 Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. Olur. 0 7 Yorumla Assoly340 1 ay Çok zor olacak Yorumla theastro 1 ay Ney zor olur 👀 Yorumla theastro 1 ay Cipss Yorumla Assoly340 1 ay Pp de fast food var ya benim tahmin etmen zor değil yaniAma cips te severim olur...Tesekkurler... Yorumla theastro 1 ay Ppye hiç bakmadım jdjdk Yorumla Assoly340 1 ay Sağol ya Yorumla theastro 1 ay Ppye bakacam demedim profile bakacam dedim ama Yorumla
m ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 3 Yorumla theastro 1 ay Böğürtlenli cheesecake Yorumla m ßlueოoon 1 ay Güzel 😋 Yorumla theastro 1 ay Afied bal şeker 😋 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 91% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Söyle 0 1 Yorumla theastro 1 ay Magnolia Yorumla
Açelyayılmaz2 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Söyle he 0 3 Yorumla theastro 1 ay Kısır Yorumla Açelyayılmaz2 1 ay nası ya bildin Yorumla theastro 1 ay Jdkdk olur bazen böyle şeeler Yorumla
Eslemm18 Takip Et Yoda Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 476 cevap paylaştı. Buyurun 0 1 Yorumla theastro 1 ay Latte Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Süle bakalım 0 8 Yorumla theastro 1 ay Suşii Yorumla AliceMixfield 1 ay Hiç sevmem kebap yok muydu Yorumla theastro 1 ay Seninkinşn nicki değişik, yazamıyorum jdkdk onunla yersin 😄 Yorumla AliceMixfield 1 ay Yeriz yeriz Yorumla theastro 1 ay Yayık ayranımız da var vereyim mi Yorumla theastro 1 ay https://youtu.be/uVoDSLH2i60?si=mMslSs0myDB7rZHk Yorumla AliceMixfield 1 ay Oo süper olur sjdjd Yorumla theastro 1 ay 😄 Yorumla
elifamagülmeyen Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 339 cevap paylaştı. Söyle 0 4 Yorumla theastro 1 ay Pastamsı bi şe ama pasta değil kekimsi bi şe Yorumla elifamagülmeyen 1 ay Çok açıklayıcı dkcmdmc Yorumla theastro 1 ay Jdjdkd çok arada kaldım Yorumla theastro 1 ay Ya böyle ısttırık attığında ağzına krem şantimsi bi şe geliyor ama yediğin kekimsi pastamsı bi tat kdkdks Yorumla
ela_ya Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 ay Söyle bari 😂😂 0 6 Yorumla theastro 1 ay Eşkışkınn Yorumla ela_ya 1 ay Oney gı 😂 Yorumla theastro 1 ay Ndkdkdkdyoutube.com/shorts/S36Dp84M5CA?si=OdQi7cgIKrIrYMNJ Yorumla ela_ya 1 ay Hahahss çok güldüm yaa 😂😂 Yorumla theastro 1 ay Afied bal şeker olsun 😋😋 Yorumla ela_ya 1 ay 😂👍🏻 Yorumla
Ümitcanthegod Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Söyle kral 0 3 Yorumla theastro 1 ay Çırdan Yorumla theastro 1 ay Şırdan* Yorumla Ümitcanthegod 1 ay GS ye yedirdik daha Yeni sirdani Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 33 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı. Süyle. 0 1 Yorumla theastro 1 ay Filtre kahve. Yorumla
KasiKesh Takip Et Master Yaş: 37 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 2 Yorumla theastro 1 ay İskender Yorumla KasiKesh 1 ay 👍👍 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 35 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Söyleyiniz 0 1 Yorumla theastro 1 ay Meze Yorumla
sudenzaydn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 ay Söyle 😄 0 3 Yorumla theastro 1 ay Nusretten dilimli baklava 🍕 (pizzayı baklava düşğn, ifare et jdjd baklava emojisi yok) Yorumla sudenzaydn 1 ay Canım çekti varya xjxjdjff Yorumla theastro 1 ay Özür dilerim o zaman hakkını helal et 🥲 Yorumla
notname0111 Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 ay soyle 0 2 Yorumla theastro 1 ay Sucuklu ceviz. Hani şey vardı ya o Yorumla notname0111 1 ay ahahahahajs Yorumla
candymonster Takip Et Xper 5 Yaş: 18 1 ay Söyle 0 2 Yorumla theastro 1 ay Lolipop Yorumla candymonster 1 ay ama çilekli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kore aşkına sülee 🦄🍹🧃 🦄
Suşiiiiiii
Oo güzel soru. Hadi söyle
Aklıma direkt karpuz geliyor 🍉😅 ... sağ olsun jskns (üç nokta yerinde ni isim var jdjd)
ni=bi
Severizz teşekkürler 😄
Afied olsun 😅
Lütfen yiycek yolla bana.
İnadına limonata dicem jdjdjd
İnadıma inadıma geliyor herkes bugün. Çorba içtim ben. Limonata da üstüne oohhhhhhh.
Jdjdkdjd afied olsun 😋😋
Söyle bakalım.
Sade soda
Gönder gelsin
Kumpirr 😋😋
Severiss
😌
Evetttt neymisim 🤪
Coffy'den white chocolate mocha
Wuhuuuuu white chocolate sevmem ama ismi çok havalı 🫶😍
Latte vereyim o zaman 🥲
Sütlü gaave
Olur
Kaçak çayy. Normalde açık içmem ama benimkisi açık olsun 🙂
Teşekkürler
Afied bal şeker olsunnn
Olur söyle 😂
Profiterol
😂 iyiymiş 😊
Aaa olur
Rovi diyomuşum jdjdj
Dldkkdkdkdkdkd yaaaa
Olur tabii
Mantı 😋
Güzelmiş 😋
Öyledirr 😋
olur söyleyin
Kuru fasulye ve pilav
Miss
Afied bal şeker 😋😋
Teşekkür ederim 🥹
Ricalarr diler, akşam-ı şerifleriniz hayır ola efenim
sağolunn efenim sizin de :)
Hadi söyle bakalım
Sütlü gaave
Yaaa , başka bir şey söyle
Tamam jdjdj eee bollmtereyağlı iskenderr 😋
Aaa onu hiç sevmiyorum.
O zaman ne verim kdkdj
Pekiii hamsii 😋
Balık ta yemiyorum😂😂
Söyle
Hurma
Ama böyle etli olanlardan var ya onlardan
😀Sağol
Afied bal şeker şifa ne varsa olsun 😋
Söyle
Ahtapot
Hemenn
Net kebap
Söyle kardeş.
#Vesselam
Söyle
Menemen
Olurr
Kurabiye 🍪
😋
Söyle
Steak
Yok
https://youtu.be/uVoDSLH2i60?si=xKIyOYGCGXyY-OJE
Sushi istiyorum
Hemenn
Söyle tabi
Köfte
Olur
O zaman istanbuldaysan yer önercem
Hayır
Tamam
Söyle
Künefee
Deeeee
Saç kavurma
Bana da soyle
Kadayıf tatlısı
Söyle
Dondurma 🍨
Söyle bakalım:)
Ihlamur 😋
Akşam kaynatıp içerim. :)
Şu an evde tekim. Nasıl kaynatacağımı söylesene 🥲
Ocağa sıcak suya ekleyip kaynatabilirsin.
Sıcak suyun içine kaç tutam atmam gerekiyor
1 el avucu kadar alabilirsin az bir şey
Sadece ıhlamur mu atayım başka bir şeye gerek var mı
Kaynattıktan sonra bardağa koy üstüne limon sık.
Teşekkürler 🙋🏻♂️
soyyle
Yedi dünyalı kebap
lütfen sir
Hayhay efenim, karnıyarık
En sevdiğim
Afied bal şeker olsun 😋
Olabilir
Pasta
Söyleyebilirsinn
Nar
evet çok güzel ☺️🌸
Afied bal şeker olsun 😋
Teşekkür ederimm 😊
Ricalarr efenim
söyle bakalım
Yurt dışında pahalı bi su vardı, o
Söyle..
Oralet
Pek sevmem ama teşekkür ederim.
O zaman beyaz gazoz, orman meyveleri, ve karpuz karışımlı bi içecek
Olur 😂
Abi sen dur sana masayı donatacam kdkdkd
Ahahah tamam bekliyom 😂
😄
Söyle
Tavuk sote 😋
Etsiz bir şey yok mu 🥹
Et demedim ki tavuk dedim 🥹
O et değil mi? Slsnsjsnsksnskss
Olsun şşt 🤫 jdnxjxjx ama et dediğimizde et veriyoruz. Tavuk dediğimizde tavuk jdjdj
Ne yani hamsi et değil mi?
Hamsi et oluyo. Çünkü hamsi tavuk değildir 🐸
Davuk da sevmem ette. Bana ordan bir kabak yemeği yollasan? Hı? 🥹
Jdkdkd kabağı ben sevmiyom ama 🥹 Menemen olsaa. Bak menemeni müq yaparım 👌🏻😌
Tamam menemen olur olur severisss ama tavayı sıyırmalık yap
Ooo nediyonnn tavayj bile yersin 😋
https://youtu.be/TONVN0SSyjg?si=WAC3PkTPgnc-OlRE
Sksnzıanaısjajnajaka bu hiç güzel olmamışşşş diyip tavanın dibini yicem anlaşıldı
Yapim de görrrrrr hıhh
https://hizliresim.com/r2xm2ip
Tripli tripli salınmaaaa menemen yap yiyek
Timam o zaman ben yapıyorum menemeni 🥹
https://hizliresim.com/gdiau86
🥺🥺tipe bakkk
Mdkdk
Söylee
Noodle
Güzel
Afiyet olsun ama önce yıka içinden böcükler çıkıyor
Haha sus sus
Ama protein protein 🤌🏻 😋
oluur
Çiğköfte
Ama çabuk söyle, çiğköfte adıyamanın mı urfanın mı
Söyle bakalım
Macaron
Neli ama?
Neyli istersenn
Limonlu olsun sarı sarı takılırız jxjdjxkdjd
O zaman limonlu olsun 🍋 jxjx
Soyle bakam
Beypazarı sade soda
Olur
Enginar
Olur söyle
Kızarmış dondurma
😂😂 öyle bir şey var mıydı
Ben de ilk duyduğumda hayretlere düştüm jdkkd aklım almadı 😄 ama var jskdkd bi de dondurma soğukta 😄
Bu ismi kim bulmuş ona hayret etmek lazım 😂😂
Teşekkür ederim iyi geceler dilerim
Onu geç, bunu nasıl yapıyorlar jdjdjd
Bi araştırıp geliyorum bekle 😂
Bekliyom 🧍🏻♂️ ndjd
Baktım da dondurma nasıl erimiyor onu anlamadım 😂 buz dolabında mı kızartıyorlar 😂
Jxjxkx işte beyin burada yanıyor
Neyse bizim de beynimiz kızarsın sıkıntı yok 😂
Mxkxkx
Hadi bakalım 🤔
Ali nazik
Olur
Jel
Teşekkürler
Olur
Mehir
Söyler misin
San sebastian
sebastian szymanski Dmmdmss
Cheesecake sevmem
@sesizlerinsesi Benim de o tatlıyı duyunca aklıma direkt Szymanski geliyor AKAKSKKSKSKAK😅😅
Szymanski kimm
@theastro Fenerbahçede oynayan bir futbolcu
Fenerbahçeli olan ben: 👀
Msmsmsmsms
@theastro Olum sen nasıl Fenerbahçelisin ben bile biliyorum ama ben maçları kaçırmam fanatiğim Fenerin maçlarına da bakarım
Fanatik değilim ben. Hem saçma değil mi 22 adam bi top peşinde koşuyor
Değil bende fanatiğim.
Haydaaaaaa
Öyleli
Olur.
Çok zor olacak
Ney zor olur 👀
Cipss
Pp de fast food var ya benim tahmin etmen zor değil yani
Ama cips te severim olur...
Tesekkurler...
Ppye hiç bakmadım jdjdk
Sağol ya
Ppye bakacam demedim profile bakacam dedim ama
Söyle bakalım
Böğürtlenli cheesecake
Güzel 😋
Afied bal şeker 😋
Söyle
Magnolia
Olar
Steak
Söyle he
Kısır
nası ya bildin
Jdkdk olur bazen böyle şeeler
Buyurun
Latte
Süle bakalım
Suşii
Hiç sevmem kebap yok muydu
Seninkinşn nicki değişik, yazamıyorum jdkdk onunla yersin 😄
Yeriz yeriz
Yayık ayranımız da var vereyim mi
https://youtu.be/uVoDSLH2i60?si=mMslSs0myDB7rZHk
Oo süper olur sjdjd
😄
Söyle
Pastamsı bi şe ama pasta değil kekimsi bi şe
Çok açıklayıcı dkcmdmc
Jdjdkd çok arada kaldım
Ya böyle ısttırık attığında ağzına krem şantimsi bi şe geliyor ama yediğin kekimsi pastamsı bi tat kdkdks
Söyle bari 😂😂
Eşkışkınn
Oney gı 😂
Ndkdkdkd
youtube.com/shorts/S36Dp84M5CA?si=OdQi7cgIKrIrYMNJ
Hahahss çok güldüm yaa 😂😂
Afied bal şeker olsun 😋😋
😂👍🏻
Söyle kral
Çırdan
Şırdan*
GS ye yedirdik daha Yeni sirdani
Süyle.
Filtre kahve.
Söyle bakalım
İskender
👍👍
Söyleyiniz
Meze
Olur
Filtre kahve
Söyle 😄
Nusretten dilimli baklava 🍕 (pizzayı baklava düşğn, ifare et jdjd baklava emojisi yok)
Canım çekti varya xjxjdjff
Özür dilerim o zaman hakkını helal et 🥲
soyle
Sucuklu ceviz. Hani şey vardı ya o
ahahahahajs
Söyle
Lolipop
ama çilekli