Kişilik & Karakter 1 ay Bir noktalama işareti olsaydınız, hangisi olurdunuz ve neden? m DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Ben kesinlikle soru işareti olurdum ksksbsh soru sormayı seviyorum (not only KS)☺️😻💘 Bir noktalama işareti olsaydınız, hangisi olurdunuz ve neden? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 24,9b cevap paylaştı. Noktalı virgül olayım bari bende 1 2 Yorumla m DenizinKızı0 1 ay Onu diyen yoktu kendjsh Yorumla u вуηαяcσѕ 1 ay Baktım öksüz kaldı 😔 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 138,6b cevap paylaştı. Ben nokta olurdum her şeyi bitirmek için 2 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Tirnak olayim bari bilmiyorum neden jsjss 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Bilmiyorum siz söyleyin bakalım 1 0 Yorumla
Assoly340 Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 460 cevap paylaştı. Üç nokta tabi ki ama belirsizlikle alakalı olarak düşünmeyin, aksine söyleyecek sözü çok olup anlamını karşıya yükleyen... 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Noktalı virgül. Çünkü yeniden başlamayı ve yeniden başlatmayı severim 1 0 Yorumla
Yalnız_adam_007 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 ay !! Çift ünlem ❗ olurdum herkes beni gördümü ayağını denk alırdı 😂🤣 heyecan li olurdu 1 0 Yorumla
BenimadımV Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. Üç nokta... Anlatmak istediği çok şey olup üç nokta ile sınırlı kalan 1 0 Yorumla
tubahanimmi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nokta olurdum. Çünkü bitirdim mi geri dönüşüm olmaz 1 0 Yorumla
ygmr321 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 ay Soru işareti? Olmak isterdim insanların kafasında hep bir merak şüphe kuşku uyandıran en rahatsız edici işaret 🙄🤔🤔😢 1 0 Yorumla
Wínchєnzσ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% 1 ay Soru işareti göğüs kası var djdh 1 1 Yorumla m DenizinKızı0 1 ay Jdlwmskdjhs Yorumla
Destina0639 Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 ay Tırnak işareti olurdum gereksizleri daima ayırmak için 2 6 Yorumla KerpetenRamiz 1 ay Unutamadiklarina da Bi tırnak işareti çak Yorumla Destina0639 1 ay @KerpetenRamiz " Yorumla KerpetenRamiz 1 ay Aferin sana buraya değil bidaha üzülmemek istiyorsan duygularına çak Yorumla KerpetenRamiz 1 ay 'Çek' Yorumla Destina0639 1 ay @KerpetenRamiz koydu bu şu an viii ahaha Yorumla KerpetenRamiz 1 ay Koyduysa buz koy şişmesin😎 jdjfj Yorumla
Biricim111 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 ay Ünlem diyenler narsistingo 😂😂 nokta olurdum vurucu noktayı hep koyuyorum. 1 0 Yorumla
justdoit34 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 ay İki nokta: bazen açıklama gereği duyuyorum dediklerimi 😂 0 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. ünlem olabilir veya nokta 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 13,3b cevap paylaştı. Olmam ben 1 0 Yorumla
Ergun7741 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 74% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı. Nokta olurdum 1 0 Yorumla
sakızkabugu Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 95% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 541 cevap paylaştı. Kesme işareti 1 4 Yorumla m DenizinKızı0 1 ay Neden kdlsjsh Yorumla sakızkabugu 1 ay Kendi küçük işlevi çok büyük Yorumla sakızkabugu 1 ay Önem belirtir, özel olanı özel gösterir Yorumla sakızkabugu 1 ay Mesafe koyar Yorumla
severobeni Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 409 cevap paylaştı. Noktaa 🙂↕️ 2 4 Yorumla sendengüzelimivar 1 ay Kesinlikle nokta olur kendisi bense … üç nokta sürekli bir şey anlwtmak shsödöe Yorumla sendengüzelimivar 1 ay Kurban olurum cok seviyom Yorumla severobeni 1 ay @sendengüzelimivar hııı tabi tabii kendisi kesme işareti öxçdçöd Yorumla sendengüzelimivar 1 ay 😃 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Soru işareti olurum 1 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 67% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Noktalı virgül 1 0 Yorumla
candice10 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 31% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 388 cevap paylaştı. Kesinlikle bende 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. (!) olurdum 😅 1 0 Yorumla
MarllboroRed Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Virgül 1 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 58% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 837 cevap paylaştı. Ünlem ❗ 1 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 30 , eic 82% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olmazdim 1 0 Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Soru işareti 1 0 Yorumla
regullus_ Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 ay ünlem işareti 1 2 Yorumla m DenizinKızı0 1 ay Neden Yorumla regullus_ 1 ay Çünkü ben etraftayken işler heyecanlı oluyor Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 332 cevap paylaştı. ... olurdum 0 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ünlem 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Ünlem ‼️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Noktalı virgül olayım bari bende
Onu diyen yoktu kendjsh
Baktım öksüz kaldı 😔
Ben nokta olurdum her şeyi bitirmek için
Tirnak olayim bari bilmiyorum neden jsjss
Bilmiyorum siz söyleyin bakalım
Üç nokta tabi ki ama belirsizlikle alakalı olarak düşünmeyin, aksine söyleyecek sözü çok olup anlamını karşıya yükleyen...
Noktalı virgül. Çünkü yeniden başlamayı ve yeniden başlatmayı severim
!! Çift ünlem ❗ olurdum herkes beni gördümü ayağını denk alırdı 😂🤣 heyecan li olurdu
Üç nokta... Anlatmak istediği çok şey olup üç nokta ile sınırlı kalan
Nokta olurdum. Çünkü bitirdim mi geri dönüşüm olmaz
Soru işareti? Olmak isterdim insanların kafasında hep bir merak şüphe kuşku uyandıran en rahatsız edici işaret 🙄🤔🤔😢
Soru işareti göğüs kası var djdh
Jdlwmskdjhs
Tırnak işareti olurdum gereksizleri daima ayırmak için
Unutamadiklarina da Bi tırnak işareti çak
@KerpetenRamiz "
Aferin sana buraya değil bidaha üzülmemek istiyorsan duygularına çak
'Çek'
@KerpetenRamiz koydu bu şu an viii ahaha
Koyduysa buz koy şişmesin😎 jdjfj
Ünlem diyenler narsistingo 😂😂 nokta olurdum vurucu noktayı hep koyuyorum.
İki nokta: bazen açıklama gereği duyuyorum dediklerimi 😂
ünlem olabilir veya nokta
Net noktalı virgülüm
Olmam ben
Nokta olurdum
Ünlem! Dikkatli olmali😂
Kesme işareti
Neden kdlsjsh
Kendi küçük işlevi çok büyük
Önem belirtir, özel olanı özel gösterir
Mesafe koyar
Noktaa 🙂↕️
Kesinlikle nokta olur kendisi bense … üç nokta sürekli bir şey anlwtmak shsödöe
Kurban olurum cok seviyom
@sendengüzelimivar hııı tabi tabii kendisi kesme işareti öxçdçöd
😃
Soru işareti olurum
Noktalı virgül
Soru işareti.
Kesinlikle bende
Son noktayı hep ben koyduğum için NOKTA
(!) olurdum 😅
Virgül
nokta.
Ünlem ❗
Olmazdim
Soru işareti
".."
Sadece seviyorum..
ünlem işareti
Neden
Çünkü ben etraftayken işler heyecanlı oluyor
Nokta bitirici 😀
Ben ; olurdum.
Ünlem!!!
kesme isareti ‘
... olurdum
Ünlem
Ünlem ‼️
Ünlem işareti
Nokta olmak isterdim cümleyi bitirmek için.
virğül