Kişilik & Karakter Hevesiniz ne kadar sürede sönüyor? Serein Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor O an istedim mi olcak istediğim şey yapılmayınca tekrar heves meves kalmıyor. . . Güncellemeler1 yıl Soru cinsel gitmiş kişilik karakterde sorcaktım ya Hevesiniz ne kadar sürede sönüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hevesim elde edince de devam eder. hatta artar 1 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Karşımdaki kişi beni cidden arzuluyorsa bende yükseliyorum ama beni arzulamayan birisine yükselmiyorum bende 0 0 Yorumla
atılgan55 Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 98% 1 yıl İstediğin zaman yer zaman musayit deyilse ne olacak 0 4 Yorumla Serein 1 yıl Olmıcak Yorumla atılgan55 1 yıl Bitecek diyorsun Yorumla Serein 1 yıl Aynen Yorumla atılgan55 1 yıl İyiymiş seninki Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Anlık olarak hemencecik 1 0 Yorumla
Vealin Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Şu sıralar hiçbir şeyi heves edinemiyorum 1 0 Yorumla
BirAskerinİçSesi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Benimde öyle zamansız gelen iyilik gelmez olsun 1 0 Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne olduğuna bağlı 1 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. sönmüyo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hevesim elde edince de devam eder. hatta artar
Karşımdaki kişi beni cidden arzuluyorsa bende yükseliyorum ama beni arzulamayan birisine yükselmiyorum bende
İstediğin zaman yer zaman musayit deyilse ne olacak
Olmıcak
Bitecek diyorsun
Aynen
İyiymiş seninki
Anlık olarak hemencecik
Şu sıralar hiçbir şeyi heves edinemiyorum
Benimde öyle zamansız gelen iyilik gelmez olsun
Kolay kolay sönmüyor, birikiyor.
Ne olduğuna bağlı
sönmüyo