Kişilik & Karakter Bi erkek nasıl bi kızdan etkilenir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sınıfda bi erkek var mizahı yerinde , akıllı, çook efendi, böyle çalıçkanda bi tipmortalama 95, böyle erkekler neden hoşlanır? Güncellemeler1 yıl Şansını zorlama kardeşim , hadi Bi erkek nasıl bi kızdan etkilenir? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Masculine_ Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Akıllı saygılı terbiyeli kızlardan hoşlanıyorum Ben mesela 0 0 Yorumla
ggkkkfdh Takip Et Xper 1 Yaş: 30 1 yıl Eğer istersen onu kapına köle etrafında pervane sana baglı safık olmasını sağlayan yol var 0 0 Yorumla
Imamin_DAMADI Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Ona güleceksin 0 82 Yorumla Soran 1 yıl Neşeli olduğum zmn gülüp duruyorum, bana bakıp oda gülmüşdü 1 defa , yiaa🥹🥹🥹 Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Senden hoslanmiyor Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum, zaten o yüzden neden etkilenir diye sordumya Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Kac yasindasin Yorumla Soran 1 yıl Napcan Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Belgi seni severim Yorumla Soran 1 yıl Çok komik Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Komik olan ne Yorumla Soran 1 yıl İroniydi Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Ironi ne demek Yorumla Soran 1 yıl Googleden bak Yorumla Soran 1 yıl Sanki bilmiyosun Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Senden bilmek isterdim lütfen Yorumla Soran 1 yıl Bir şeyin tersini söyleyerek alay etmek demekde sen neyin peşindesin kardeş Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl burada bir çıtır birini tanımak sevmek evlenmek Yorumla Soran 1 yıl Şansını zorlama bence, ben Türk deyilim😂, Türkiyedede yaşamıyorum Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Nerdensin ki yurt disindamisin Yorumla Soran 1 yıl Kendi ülkemde yaşıyorum Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Kendi ülken neresiymiş Yorumla Soran 1 yıl Napcan burayamı gelecen Yorumla Soran 1 yıl Şansını zorlamayı buraya yacacaktim sorunun altıma yazdımyaaa Yorumla Soran 1 yıl Hepsi senin yüzenden🤧 Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Korkuyormusun söylemeyi kapalimisin Yorumla Soran 1 yıl Esyağfurullah, neyinden korkuyumyaa Yorumla Soran 1 yıl Zaten sende yüzde 70 beyin olsa anların nereli olduğumu Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Azerbeycan Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Kapalı sin dimi Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Soran 1 yıl Olsam nolcakkı Yorumla Soran 1 yıl Kapalı diye ayrıyormusun insanları Yorumla Soran 1 yıl Ncncnccn Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Yalniz merak ettim kapalıları çok severim Yorumla Soran 1 yıl Kesin öyledir Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Yemin ediyorum cok severim Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Uyudun mu Yorumla Soran 1 yıl Öyle diyosan öyledir Yorumla Soran 1 yıl Yav kardeşim ben sana olmamya Yorumla Soran 1 yıl Zorlama bence Yorumla Soran 1 yıl 10 yaşda küçüyüm senden Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl 18 misin Yorumla Soran 1 yıl Evt Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl 18 oldunmu Yorumla Soran 1 yıl Onu napcan Yorumla Soran 1 yıl Hə oldum noldu Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Olduysan büyüdün iste Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Ne yapiyorsun su an Yorumla Soran 1 yıl Yokyaaa ben hiç böyle bişeye giremem , kusura bakma Yorumla Soran 1 yıl Okuyom napcam , hayat müşterek deyil Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Su an Odandamisin Yorumla Soran 1 yıl Sana ne Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Merak ettim gelsene konusalim lütfen Yorumla Soran 1 yıl Sen daha önce benle konuşan o sapıkmısın yoksaaa Yorumla Soran 1 yıl Ncncnc herkeşlerde bilsiin böyle sapıklar yüzünden yardım alamıyoruz deye Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Bilmiyorum ki kimsin ne zaman konustuk Yorumla Soran 1 yıl Demek kurbanın çook Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Bilmiyorum dedim Yorumla Soran 1 yıl Kusura bakma kardeş ben öyle , bilmediyim neydüyi belirsiz adamlarla konuşmam Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Lütfen abartma Yorumla Soran 1 yıl E kurbanın çokmuş işte Yorumla Soran 1 yıl Noldu nasip bulamadınmı Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Seni istiyorum Yorumla Soran 1 yıl Abartmıyom, ama tanımadım adamla niye konuşuyum , çok saçma, en yakınına güvenemiyosun bu zamanda Yorumla Soran 1 yıl Lan yürü qit aaa Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Gel konuşalım uykun yoksa lütfen Yorumla Soran 1 yıl Uzgunum, dogru olmaz , hem bi sure bu proqrama gitmicem Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Neden ya lütfen Yorumla Soran 1 yıl 1 sure internet olmucak Yorumla Tesettürlübirkız 1 yıl Her gördüğü on sekize yazıyor çıtır meraklısıymış üstelik evli. Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl @Tesettürlübirkız sana ne Yorumla Tesettürlübirkız 1 yıl Sapık Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl @Tesettürlübirkız kıskanma Yorumla Tesettürlübirkız 1 yıl Kıskanmıyorum tiksiniyorum Yorumla Tesettürlübirkız 1 yıl Sübyancı her sene başka bi on sekiz bulursun reşit oldu diye fırsatı kaçırma Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl @Tesettürlübirkız sen böyle erkeksiz yanacaksin Yorumla Tesettürlübirkız 1 yıl Ben senin gibi sapık değilim ama o karında senden kurtulucak olgun adam bulacak Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl @Tesettürlübirkız sana aciyorum Yorumla Tesettürlübirkız 1 yıl Yakında da 18 lik tarafından aldatılacaksın Yorumla Tesettürlübirkız 1 yıl Dilenci olasın Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Sen böyle devam et namusun icin yaşa Yorumla Soran 1 yıl 🤣dilenci olucak Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Gunaydin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Akıllı saygılı terbiyeli kızlardan hoşlanıyorum Ben mesela
Eğer istersen onu kapına köle etrafında pervane sana baglı safık olmasını sağlayan yol var
Ona güleceksin
Neşeli olduğum zmn gülüp duruyorum, bana bakıp oda gülmüşdü 1 defa , yiaa🥹🥹🥹
Senden hoslanmiyor
Biliyorum, zaten o yüzden neden etkilenir diye sordumya
Kac yasindasin
Napcan
Belgi seni severim
Çok komik
Komik olan ne
İroniydi
Ironi ne demek
Googleden bak
Sanki bilmiyosun
Senden bilmek isterdim lütfen
Bir şeyin tersini söyleyerek alay etmek demekde sen neyin peşindesin kardeş
burada bir çıtır birini tanımak sevmek evlenmek
Şansını zorlama bence, ben Türk deyilim😂, Türkiyedede yaşamıyorum
Nerdensin ki yurt disindamisin
Kendi ülkemde yaşıyorum
Kendi ülken neresiymiş
Napcan burayamı gelecen
Şansını zorlamayı buraya yacacaktim sorunun altıma yazdımyaaa
Hepsi senin yüzenden🤧
Korkuyormusun söylemeyi kapalimisin
Esyağfurullah, neyinden korkuyumyaa
Zaten sende yüzde 70 beyin olsa anların nereli olduğumu
Azerbeycan
Evet
Kapalı sin dimi
Hayır
Olsam nolcakkı
Kapalı diye ayrıyormusun insanları
Ncncnccn
Yalniz merak ettim kapalıları çok severim
Kesin öyledir
Yemin ediyorum cok severim
Uyudun mu
Öyle diyosan öyledir
Yav kardeşim ben sana olmamya
Zorlama bence
10 yaşda küçüyüm senden
18 misin
Evt
18 oldunmu
Onu napcan
Hə oldum noldu
Olduysan büyüdün iste
Ne yapiyorsun su an
Yokyaaa ben hiç böyle bişeye giremem , kusura bakma
Okuyom napcam , hayat müşterek deyil
Su an Odandamisin
Sana ne
Merak ettim gelsene konusalim lütfen
Sen daha önce benle konuşan o sapıkmısın yoksaaa
Ncncnc herkeşlerde bilsiin böyle sapıklar yüzünden yardım alamıyoruz deye
Bilmiyorum ki kimsin ne zaman konustuk
Demek kurbanın çook
Bilmiyorum dedim
Kusura bakma kardeş ben öyle , bilmediyim neydüyi belirsiz adamlarla konuşmam
Lütfen abartma
E kurbanın çokmuş işte
Noldu nasip bulamadınmı
Seni istiyorum
Abartmıyom, ama tanımadım adamla niye konuşuyum , çok saçma, en yakınına güvenemiyosun bu zamanda
Lan yürü qit aaa
Gel konuşalım uykun yoksa lütfen
Uzgunum, dogru olmaz , hem bi sure bu proqrama gitmicem
Neden ya lütfen
1 sure internet olmucak
Her gördüğü on sekize yazıyor çıtır meraklısıymış üstelik evli.
@Tesettürlübirkız sana ne
Sapık
@Tesettürlübirkız kıskanma
Kıskanmıyorum tiksiniyorum
Sübyancı her sene başka bi on sekiz bulursun reşit oldu diye fırsatı kaçırma
@Tesettürlübirkız sen böyle erkeksiz yanacaksin
Ben senin gibi sapık değilim ama o karında senden kurtulucak olgun adam bulacak
@Tesettürlübirkız sana aciyorum
Yakında da 18 lik tarafından aldatılacaksın
Dilenci olasın
Sen böyle devam et namusun icin yaşa
🤣dilenci olucak