Geceleri kendi benliğimle baş başa kalabiliyorum. Kendimi özgür hissettigim tek vakit. Seviyorum geceyi.
2
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben de severim. Bazen gece 12'de son ses müzik eşliğinde antrenman yaparım evde. Kur torbama vurdukça vuruyorum onun pat pat pat sesi o kadar huzur veriyor ki. Tüm sinirimi stresimi alıyor 😇
Neden 24 saat uyumak istiyorsun kral, ben ortalama 6-7 saat uyurum ve bu bile bana büyük bir vakit kaybı gelir, hiç uyumayı isterdim açıkçası, bir sorunun mu var?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
geceleri uyutmayan şey mutsuzluk.
Geceleri kendi benliğimle baş başa kalabiliyorum. Kendimi özgür hissettigim tek vakit. Seviyorum geceyi.
Ben de severim. Bazen gece 12'de son ses
müzik eşliğinde antrenman yaparım evde. Kur torbama vurdukça vuruyorum onun pat pat pat sesi o kadar huzur veriyor ki. Tüm sinirimi stresimi alıyor 😇
Benimki daha yumuşak. Gecenin karanlığında kulakligimi takıp, son ses müzikle dans ediyorum. Özgürlüğümü kutluyorum.
Helal ablama
Teşekkürler, abim benim
Projelerim ve araştırmalarım ama bunlar olmasa da uyumazdım, bebekliğimden beri hep az uyuyorum genetiğim bu.
24 saat uyumak istiyorum ama 7-8 saati geçmiyor
Neden 24 saat uyumak istiyorsun kral, ben ortalama 6-7 saat uyurum ve bu bile bana büyük bir vakit kaybı gelir, hiç uyumayı isterdim açıkçası, bir sorunun mu var?
Yok kardeşim ben uyumayı çok severim. Benim evim bile şehirden çok uzakta ormanın içinde. Sessizliği seviyorum ben, evimim yarısı spor salonu mesela.
Oha, iyiymiş abi. Ama yani bütün gün uyursak hayatın ne anlamı kalır ki?
Haha bol bol kilo veririm kalori yakarım mis. Hem para da harcamam
Tabii bu da doğru, yaşamak için anlaşılan bir amacın yok gibi..
Var kardeşim hedeflerim var. Evlencem daha öyle deme çocuğumu UFC Dünya Şampiyonu yapcam😇
Vay abim be. İşte hedef bu! Ama bunun için uyanık olman gerek :d
Merak etme. 🙏🏻
Etmem kral :)
Maddi anlamda aşırı derecede kötüyüm bu yüzden
İnşallah bol kazançlar elde edersin🙏🏻
Artık çok zor 😔
Olsun hocam, Allah'tan ümit kesilmez
geceleri uyutmayan şey üzüntü
Yaa
😊
Kafamdaki düşünceler
Saglk sorunları