Anlık fotoğraf atar mısın?
Boydan fotoğraf gelir mi , anlık gelir mi , bakim mi bi sana? 🤦🏻♀️
Boydan fotoğraf gelir mi , anlık gelir mi , bakim mi bi sana? 🤦🏻♀️
Aaa sen onu bilmiyor musun, yeni mi öğrendin? Tam heyecanla anlatıyorum şöyle bir şey deniyor yemin ederim ağızlarının üzerine çarpasım geliyor osmanlı tokadini bi vururum neyi yeni öğrendim, neyi biliyorum görürsün kıt akıllı seni Allahın cezaları heves falan bırakmıyor
PauahhgggZhgszgzvscssvsv patladım awq
yeri geliyor “napıyorsun?” sorusuna bile sinirleniyorum, sanırım kimden geldiği çok önemli djdj
Napıyorsun? 😅
Sana kızmam değerlim :D
Kurban 😄❤️
Güzelim ❤️😘
Niye evlenmiyorsun
Sevgilin niye yok
Niye para biriktirmiyorsun
Niye kedilerlesin
Ne zaman memleketine döneceksin
Gibi sorular bunaltıyor
Cevap
12Cevap
Ben sorulara değil de soran kişiye göre değerlendiririm daha çok.
Ne kadar kazanıyorsun, evin var mı araban var mı
O kızla aranda bir şey var mı. Bu aralar çok duyuyorum böyle sorular.
Bir şey sorabilir miyim mesajina sinirlenen ben 😂
Neden
Kimseye burada veya herhangi biryerden oyle sorular sorup istekte bulunmam. İsim gucum yok kendimi karsimdakinin aklinda mal bir konumami sokucam
Soran kişiyle göre değişiyor. Mesela sevgilim anlık istese sorun etmem ama başka birisi böyle bir teklifte gelse ne müno sebo direkt engel
Foto gönder, görüntü aç, daha sonra gecenin 1’inde gelen uyanık mısın napıyosun, üzerinde ne var mesajları. Tam çıldırmalık.
Sorularım başka üyelerce en doğal haklarıymış gibi taklit ediliyor. O üyelere hakkımı sonsuza dek helal etmiyorum.
Aynısından, foto istediklerinde anlık bir soğuma geliyo
Fotograf cinsellik gündem dünyayla alakalı şeyler sorulması beni cok sinirlendiriyor
Özelimle ilgili sorulan bütün sorulara sinir oluyorum
Bide şunlar var DC oynayalım mı, hiç bla bla yaşadın mı, insan ailesini sevmez mi 🤢😖
"Bakire misin?" Sana ne? Seni ne ilgilendirir? Adamı tanımıyorum etmiyor ilk sorduğu soru bu.
Onlara zaten sinir oluyorum ve neden görüldü attın denilmesi
Ne yaptın? Nasılsın? Nasıl gidiyor? Ne zaman geleceksin? Müsait misin? Sanırım bana yöneltilen her soru canımı sıkıyor..
Kişiyi ilgilendirmeye her soru
Yemin ederim aynı şeyler ya bu ne abi bide başka isteme stilleri geliştirmişler
O nasıl? 😂
At bakalım en doğal halinden bir foto şimdi hemen ne kadar cesursun 😄' yazdı bende kimseye foto atmam biri isteyince de gıcık alırım yazdım instadan biriyle konuştuk sohpet güzel falan dedim sonra baktım böyle şaka mahiyetinde şeyler bide bu
Mllar ya bide akılları fikirleri skiş sukuşta
Hahaha
Durduk yerde Hayırdır ne oluyor sorusu sık sık maruz kaldığım en nefret ettiğim soru
Neden dışarı çıkmıyorsun çık dışarı biraz hava al hep evdesin sorularını duyunca çıldırıyorum
Çıkma zaten
ne kadar kazanıyorsun sorusu
Pek takmıyorum ben
Evet en sinir olunlanlar
Neden ayrıldın
Cinsel sorusu..
Bakiiiim
Evlilik ne zaman?
Kahve falları
Açıkmı
Burç soruları.
Keşke haklı olmasan