Kişilik & Karakter Hadi bakalım size 2 sorum var detaya bakar mısınız? halemsuu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 1) Sizdede herşeyden bıkmışlık hissi var mı?2) Neye yatırım yapıyorsunuz? Hadi bakalım size 2 sorum var detaya bakar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Ben de de bıkmışlık hissi var evet 0 0 Yorumla
anıllarca Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 54% 1 yıl Var hep vardı.Tüm yatırımım abime gitti.(Bugün) 0 16 Yorumla halemsuu 1 yıl Nasıl? Yorumla anıllarca 1 yıl Hangisine sorun Yorumla halemsuu 1 yıl 2. Yorumla anıllarca 1 yıl Abim araba aldı benden para istedi yok vermem diyemedim Yorumla halemsuu 1 yıl Anladim hayırlı olsun Yorumla anıllarca 1 yıl Evet yatırım falan kalmadı biseyim Yorumla halemsuu 1 yıl Tl olarak mi verdin? Yorumla anıllarca 1 yıl O altın karşılığı hesapladı kaç Gr diye öyle aldi Yorumla halemsuu 1 yıl O zaman hala yatırımın var altın olarak ödeyecekse sorun olmaz Yorumla anıllarca 1 yıl Artık ne zaman öderse baya bı verdim Yorumla halemsuu 1 yıl Aranızda anlaşırsınız artık hayırlısı olsun Yorumla anıllarca 1 yıl Aynen bana yakın bi zamanda dönmeyecegi kesin Yorumla halemsuu 1 yıl Lazım mı ki? Yorumla anıllarca 1 yıl Ne zaman lazim olacağı belli olmaz ki Yorumla halemsuu 1 yıl Lazım olursa istersin bulur bi yerden Yorumla anıllarca 1 yıl Bulamaz o kadar Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Geçici olarak nadiren oluyor Param yok 0 3 Yorumla halemsuu 1 yıl Olur umarım Yorumla Çatapatagelbro 1 yıl Var var şaka paran yoksa yoksundur Yorumla halemsuu 1 yıl Hdhd Yorumla
roena Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl 1- var2- bir seye yapmiyorum yapsam altina yaparim herhalde 0 3 Yorumla halemsuu 1 yıl Altın yükselmiyor Yorumla roena 1 yıl hicbir sey yukselmiyor en azından altin 300-400 lira artiyor sonra düşüyor Yorumla halemsuu 1 yıl Evet Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Her şeyden bıkan adam niye yatırım yapsın 0 5 Yorumla halemsuu 1 yıl Bıktığı icin Yorumla Oluştur 1 yıl Bıkan eğlenmeye çalışır, sonrası için yatırım yapmaz Yorumla halemsuu 1 yıl Bıkanın eglenmeye mecali olmaz Yorumla Oluştur 1 yıl Yatırım yapmaya da öyle, anlık yaşar veya yaşamaz Yorumla halemsuu 1 yıl Sen hiç bıkmamışsın Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. VarBorsa 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. 1-Evet.2-Bilgi. 0 2 Yorumla halemsuu 1 yıl Güzel Yorumla Semih6934 1 yıl Sağol dostum Yorumla
Yigit2223 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Evet altın 0 4 Yorumla halemsuu 1 yıl Altın yükselmiyor ki Yorumla Yigit2223 1 yıl En azindan ₺ de olunca harcanıyor bu şekilde harcamiyor Yorumla halemsuu 1 yıl Yeterli sayiya ulasirsa ev arsa falan al bence Yorumla Yigit2223 1 yıl Kesinlikle 👍👍👍 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. 1) var2) altın 0 20 Yorumla halemsuu 1 yıl Altın yükselmiyor bee Yorumla u Alfoo 1 yıl yükselmiyor dediğin 10 ayda gram başına 1000 tl arttı :D Yorumla halemsuu 1 yıl Yok bee bende yapiyordum bende olmadi Yorumla u Alfoo 1 yıl oluyor uzun zamana yay 1 ayda kar edemezsin :D Yorumla halemsuu 1 yıl Uzun zamandır var zaten çok kâr edemedim hatta düştü bi ara baya Yorumla u Alfoo 1 yıl Yoo hiç düşmedi 1 yılda 2 katına çıktı şu an senin yanlışın var bence :D Yorumla halemsuu 1 yıl Nerden aliyordun altini Yorumla u Alfoo 1 yıl bak 1 yıllık grafiği Yorumla halemsuu 1 yıl Hiç yükselmedi demiyorum çok yükselmiyor borsadan alıyordum ben sürekli kâr zarar takibi yapiyordum Yorumla u Alfoo 1 yıl git fiziksel al dijitalde al sat çok fark ediyor Yorumla halemsuu 1 yıl Borsada al sat farki yok. Banka hesabindan alma. Yorumla u Alfoo 1 yıl Altından katlayıp arsaya yönelmek lazım çok artıcak Yorumla halemsuu 1 yıl Kesinlikle katılıyorum Yorumla halemsuu 1 yıl Ama arsalarda uçmuş napcaz Yorumla u Alfoo 1 yıl imar geçmemiş yerlerden bakmak lazım ileriye dönük imar geçince katlanır değeri Yorumla halemsuu 1 yıl İmar sonradan oluyor mu Yorumla u Alfoo 1 yıl oluyor tabi araziden arsaya dönüşüyor parseller Yorumla halemsuu 1 yıl Tarlalar olmaz ama demi Yorumla u Alfoo 1 yıl imar çıkarsa tarla da arsaya dönüşebiliyor işte Yorumla halemsuu 1 yıl Toprağa giden para boşa gitmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben de de bıkmışlık hissi var evet
Var hep vardı.
Tüm yatırımım abime gitti.(Bugün)
Nasıl?
Hangisine sorun
2.
Abim araba aldı benden para istedi yok vermem diyemedim
Anladim hayırlı olsun
Evet yatırım falan kalmadı biseyim
Tl olarak mi verdin?
O altın karşılığı hesapladı kaç Gr diye öyle aldi
O zaman hala yatırımın var altın olarak ödeyecekse sorun olmaz
Artık ne zaman öderse baya bı verdim
Aranızda anlaşırsınız artık hayırlısı olsun
Aynen bana yakın bi zamanda dönmeyecegi kesin
Lazım mı ki?
Ne zaman lazim olacağı belli olmaz ki
Lazım olursa istersin bulur bi yerden
Bulamaz o kadar
Geçici olarak nadiren oluyor
Param yok
Olur umarım
Var var şaka paran yoksa yoksundur
Hdhd
1- var
2- bir seye yapmiyorum yapsam altina yaparim herhalde
Altın yükselmiyor
hicbir sey yukselmiyor en azından altin 300-400 lira artiyor sonra düşüyor
Evet
Her şeyden bıkan adam niye yatırım yapsın
Bıktığı icin
Bıkan eğlenmeye çalışır, sonrası için yatırım yapmaz
Bıkanın eglenmeye mecali olmaz
Yatırım yapmaya da öyle, anlık yaşar veya yaşamaz
Sen hiç bıkmamışsın
Var
Borsa
1-Evet.
2-Bilgi.
Güzel
Sağol dostum
Evet altın
Altın yükselmiyor ki
En azindan ₺ de olunca harcanıyor bu şekilde harcamiyor
Yeterli sayiya ulasirsa ev arsa falan al bence
Kesinlikle 👍👍👍
1) var
2) altın
Altın yükselmiyor bee
yükselmiyor dediğin 10 ayda gram başına 1000 tl arttı :D
Yok bee bende yapiyordum bende olmadi
oluyor uzun zamana yay 1 ayda kar edemezsin :D
Uzun zamandır var zaten çok kâr edemedim hatta düştü bi ara baya
Yoo hiç düşmedi 1 yılda 2 katına çıktı şu an senin yanlışın var bence :D
Nerden aliyordun altini
Hiç yükselmedi demiyorum çok yükselmiyor borsadan alıyordum ben sürekli kâr zarar takibi yapiyordum
git fiziksel al dijitalde al sat çok fark ediyor
Borsada al sat farki yok. Banka hesabindan alma.
Altından katlayıp arsaya yönelmek lazım çok artıcak
Kesinlikle katılıyorum
Ama arsalarda uçmuş napcaz
imar geçmemiş yerlerden bakmak lazım ileriye dönük imar geçince katlanır değeri
İmar sonradan oluyor mu
oluyor tabi araziden arsaya dönüşüyor parseller
Tarlalar olmaz ama demi
imar çıkarsa tarla da arsaya dönüşebiliyor işte
Toprağa giden para boşa gitmez