Kişilik & Karakter Senin için birine güvenmek zor mu kolay mı? ardagol Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kolay güvenir misin? Güncellemeler1 yıl Zor mu kolay mı Güncellemeler1 yıl Birine kolayca güvenebilir misin? Senin için birine güvenmek zor mu kolay mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
RadaGast Takip Et Yoda Yaş: 30 1 yıl gerek erkek gerek kadın artık güven duyulacak bir devirde olduğumuzu düşünmüyorum. ortalık cidden 56 1 0 Yorumla
Hwmsbwhsb Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl 10 saniye sohbet etsem güveniyorum ama sonrasında hep bir sıkıntı çıkıyor. güvenmemek lazım ama asla akıllanamıyorum 1 0 Yorumla
hürremhhhh Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl kolay güvenirim kolay silerim no problem 1 0 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 779 cevap paylaştı. Asla guvenemem 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Zor. 1 0 Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kolay😎😬 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
gerek erkek gerek kadın artık güven duyulacak bir devirde olduğumuzu düşünmüyorum. ortalık cidden 56
10 saniye sohbet etsem güveniyorum ama sonrasında hep bir sıkıntı çıkıyor. güvenmemek lazım ama asla akıllanamıyorum
kolay güvenirim kolay silerim no problem
Çok zor
Maalesef çok çabuk güveniyorum.
Güvenmem
konusuna göre değişir ama zor genellikle
İmkansız.
Asla guvenemem
zor tabikide...
Çok zor
Güvenimi kazanmak için uğraşmalı
Kimseye güvenmemek makbuldür
Zor.