Evet kurallarım var. Saygısız ve edepsiz insanları hayatıma almıyorum var olduğunu gördüklerimide çıkarıyorum. Hakaret ederek konuşan insanları çevremde tutmuyorum bana değil genel herkese hareket edenler Yay burcu olan kadınlarla çok mesafeliyim ve kesinlikle arkadaş edinmem onlardan Bir isim var o isimde olan hiç bir insan ile muhatap olmam. Titiz olmayan buna dikkat etmeyen insanlarla muhabbeti keserim İnsanları küçümser davranışlar sergileyen insanlık dışı yaklaşımlarda bulunanlarla muhabbeti keserim
Sanırım gıcık bir insanım ben saydıkça sayarım geldi ya ne kadar kuralım varmış benim oooo🤣🤣🤣
Buna kural diyemeyiz. Hayattan aldığın tokadın yansımaları diyebiliriz. Sen daha önce seninle birlikte olanlara benzemeye başlamışsın. Onlar bencildi ve sende bencil olacağım demişsin. Bu kural değil hayata tavır. 🥳
Sınırlarım var kural değil. Kurallar daha gündelik yaşama adapte bence genel olarak ve ben bunun pek verimli olduğunu görmedim açıkçası. Genel bir anlayışımız, bakışımız bunun adına yeterli diye düşünüyorum. Şartlara göre elde olmasa dahi değişebilecek durumlar adına kurallar oluşturmayı sevmiyorum. Sınırlarım ise asla demeye çekinmeyeceğim, gerçekten hiçbir koşulda aşılmasına müsaade etmediğim ve aşmadığım noktalardır. Daha net ve keskindir.
Abartı kuralların olduğu keskin virajlara ihtiyacımız yok. Hatta bunun adını kural dahi koymaya gerek yok. Duruş ve pozisyonlarımızı değiştirmediğimiz sürece, kuralların dahi adını dilimizden düşürürüz. Buna sadece yaşamaktan aldığımız testlerin, karaktere geçen tarafları diye okuyalım. Öbür türlü kendimizi zorlarız ve sonuç güzel olmaz.