Kişilik & Karakter Günlük hayatta en sık kullandığınız kelime nedir? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Günaydınn. Gündelik hayatta en sık hangi cümle ya da kelimeyi kullanıyorsunuz? Günlük hayatta en sık kullandığınız kelime nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Peki, olabilir, aynen, doğru ve küfürler ahsh 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Lakin diyorum en çok, istirham ederim diyorum, elbette de derim. Bu kelimeler arasında mekik dokuyorum, daha da aklıma gelmedi 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl "Bilmiyorum" kelimesini kullanıyorum çoğunlukla. Bildiğim halde bile bilmiyorum dediğim konular oluyor. Konuşmaya üşeniyorum. 1 0 Yorumla
Pocahontesss Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İki saattir ne kullandığımı düşünüyorum. 2 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hmm anladım peki o zaman tamam 1 0 Yorumla
Nureddinakmn Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı. Yani aynen sıkıntı yok eyvallah 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tamam, hallediyorum, okey. 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. HaklısınızEvet anlıyorum 1 0 Yorumla
1AvUçÇiLeK Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Genel olarak küfür. 2 3 Yorumla ayhanist3435 1 yıl Vayyyyy Yorumla 1AvUçÇiLeK 1 yıl Heh geldim geldim Yorumla ayhanist3435 1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
opheliaze Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. yok ki 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı. Beaaa 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Olabilir.. 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. hayırlısı beee gülüm 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. şükür sanırım 1 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. bey hanım 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Eyvallah 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bu soruyu hangi elinle yazdın söylesene 🙃 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet önemli 😜 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen bilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Peki, olabilir, aynen, doğru ve küfürler ahsh
Lakin diyorum en çok, istirham ederim diyorum, elbette de derim. Bu kelimeler arasında mekik dokuyorum, daha da aklıma gelmedi
"Bilmiyorum" kelimesini kullanıyorum çoğunlukla. Bildiğim halde bile bilmiyorum dediğim konular oluyor. Konuşmaya üşeniyorum.
Sus, kes, ok, tamam.
İki saattir ne kullandığımı düşünüyorum.
Hmm anladım peki o zaman tamam
Yeteeer diye bağırıyorum ekstra bıktım
Yani aynen sıkıntı yok eyvallah
Tamam, hallediyorum, okey.
Aman neyse ya diyorum ben 🙂
Bakıp dönüyorum
Hasbinallah venigmel vekil 😊
Haklısınız
Evet anlıyorum
Nazar değmesin.
Genel olarak küfür.
Vayyyyy