Hadi o meşhur soruyu soruyorum:
Senin gibi muhteşem biri Neden Evlenmedi hala 😄

Bu soruya bayılıyorum djjsjdj
Hadi eğlenceli cevaplar da bekliyorum … görüldü yok …
Hadi o meşhur soruyu soruyorum:
Senin gibi muhteşem biri Neden Evlenmedi hala 😄

Bu soruya bayılıyorum djjsjdj
Hadi eğlenceli cevaplar da bekliyorum … görüldü yok …
Demek ki ilişkide o kadar muhteşem biri değil ki kapmadılar. Benim bir arkadaşım vardı bir yıl önce o da arkadaş ortamında çok güvenebileceğiniz biriydi. Kendisini çok severdim hatta. Ama işte ilişkilere gelince o kadar da iyi bir insan olmadığını anladım. Bir sevgilisi oldu çok güzel ilerlediler sonra saçma nedenlerden terk etti karşı tarafı baya üzdü. Bu yıl birkaç kere duydum. Önce A kişisinden hoşlanmış sonra B kişisine yavşamış yeni tanışmalarına rağmen sonra da C kişisiyle C kişisi bundan hoşlandığı için çıkmış. Arkadaş olarak çok iyi biri olsa da ilişkide şerefsizin teki. O yüzden kimse mükemmel değil fark edin
Ama bu söylediklerin karakter sorunlarına işaret
Senin yangın arkadaş olarak iyi bir insan olduğunu düşünüyorsun ama karakter olarak arkadaşlık vazifesini de aksatacaktır…..
Arkadaşlıktan maksadın eğlenceli bir insansa o ayrı bir şey ama karakter temel bir kavramdır yani sadece bir alan için geçerli değildir..::
Beni daha okurken kaptilar 🫣
Bugun bosaniom desem 5-6 aydan fazla bekar kalmam herhalde, gene kaparlar 😝
Daha simdiden sirada bekleyenler var
Ama boşanmayı ve sıra olayını düşünmen mutsuz olduğunu göstermez mi?
Dusundugumu soylemedim ki 😁
Beni taniyanlarin hayalleri bunlar 😆😎
Sen ne düşünüyorsun
Ben gayet mutluyum 🥰
Benle olanin da mutsuz olma sansi da pek yok zaten 😇
Peki 1000 kere dünyaya gelsen yine sadece sonsuza kadar eşinle mi olmak isterdin
1000 kere degil de bir kez daha dunyaya gelsem yine onunla evlenirdim.
Ama sonrakiler icin soz veremem 😁
Neden peki sonrakilerde ne isterdin
Deneyip tadina bakmak 😋😋😍
Ama Ozaman odak olmuyor işte
Odak olmayınca pek bir anlamı olmuyor ….
Odak kim yaw 🤪🤪
Ama siz de sorudan iice saptiniz beyefendicim.🙄
Biraz üzücü olan kısım şu değil mi sizcede… elbette guzelliginiz farkında olmanız güzel ilgisi bu kadar farkında olmak ve bundan mutlu olmak bu ilgiden hoşlanmak zevk almak
Eşinize olan aşkın sınırlı olduğunu , asıl eşiniz olsa da olur olmasa da olur, ben başka türlü de mutlu olurum demek
100% eşinize aşık olmadığınızı göstermez mi
Bak yaa oyle bi sonuc nasil cikardiniz soylediklerimden 🤦🏻♀️ tukrkce olunca tam anlayamadiniz galiba, olmadi ben almanca ifade edim kendimi ;
Jedenfalls bin ich glücklich, egal mit wem ich verheiratet bin. Weil mein Charakter positiv ist. Aber das heißt nicht, dass ich meinen Mann nicht liebe 🤦🏻♀️
O kısım çok güzel ama wenn das die wahre Liebe ist sollte das doch unvergleichlich mit irgendwelchen Fantasien seien… gerçek aşk sevgi geçici heyecanları aklına bile getirmemeli
Okay, aber ich habe dir nicht gesagt, dass meine wahre Liebe eine große, unglaubliche Liebe ist. Ich habe gerade gesagt, dass ich meinen Mann sehr liebe.
Außerdem war der Frage über die Ehe, nicht über die wahre Liebe. 🤣🤣
Aber das ist zu traurig
Enişte için üzüldüm 😕
Warum? Onu sevdigim icinnmi?
Ustelik burdaki yorumlarda o kadar uzulecek bekar varken 😂
Haha olay şahıslar değil ki
Kavramsal….
Gerçek sevgi kalmadı … en mutlu üst seviye de başka tatlar olsa fena olmazdı kafasında … bu dediğin gibi en üst 🔝….
Bekarlar sanla şeylerle savruluyor
Evliler keşke tadına bakabilsem diyor
Dünya da hala dönüyor
Yalniz pardon da sen kendi sordugun soruyu bile yanlis anlamisin bro 😅😅
Ben sana Şu an icin mi kullandim bu sozu? Baska bambaska bi hayattan bahsediyoruz. Sorun bu degil miydi? Yani oleceksin ve herseye sifirdan baslicaksin ✨️
Yani. ben zaten 2 hayatimi komple bu adama adadigimi soyluyorum. Birak da 3. hayatimda farkli bir alternatif denimm 🤣
Senin mantiginda bu harbiden esimi aldatmak mi oluyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ guldurme beni yaa
Aldatma falan demedim ya
Yargılama tonunda da sormuyorun
Olayı daha çok kavramsal bir noktayı irdeliyorum
Hani safce gerçek sevgi sonsuz sevgi mümkün mü?
Yani aslında beni rahatsız eden bu bağlamda bu kavramsal konuda şey mümkün değil mi
hiç yani hiç alternatif istememek
Hatta o hani çevrenin ilgisinden mutlu olmamak çok fazla rahatsız olmak
ya çünkü aslında senin soyledigin şey çok hani kötü bir şey değil ama hani ben kendim mutluyum aslında başkasıyla da mutlu olurum ben durumu olduğu zaman bu tamam seni güçlü kılıyor ama sanki teslim olmamış oluyorsun sanki %100 teslim olmamış oluyorsun
öyle olunca da %100 aslında aşık olabiliyormuşsun onu bilmiyorum
(affedersin yanlış anlaşıldıysa olay sen değilsin kavramsal bir olay, sadece seninle alaka senin için içinde olduğun için senden geribildirim almak daha değerli)
Her zmn kendine acik bi kapi birakmali insan. Karsindakine teslim olmak, guvenmek ok, guzel seyler.. Ama ufak da olsa bi kendini tedbir amacli ufak bi pay birakicaksin, hani cayda derler ya dudak payi diye 🤣
Yoksa obur turlusunde insan, bu kadar herseyiyle guvendigi kisiden bir darbe yediginde paramparca olur, dahasi toparlanamaz kolay kolay.
O yuzden evet haklisin, ben oncelikle kendime. guvenirim, kendimle kendi. benligimlw ruhumla mutlu olmayi ogrenirim, sonrasinda bunu etrqfimdakilere yayarim..
Sana bencilce gelecek belki ama once kendim 🥰😇
Bu zaten moda olan ve kişisel gelişim olara ( popüler kişisel gelişimde) tavsiye edilen durum. Bu haklısın insanı korur ( bu devirde de belki şart) ama kapı açık kalınca da hava kaçırıyor bence 😕
Kamil aşk oluşmuyor…. Sen kapıyı kapat tam teslim ol eşin de adam gibi adam olup darbe yeme ihtimalin hiç bir koşulda olmasın
Sıkıcı ve aşırı mutlu bir aile olun
Hic modayi takip etmiyorum 🤣🤣,
ama demek ki bu insanin dogasinda olan bir durum, istemsiz de olsa kendini koruma, garantiye alma olgusu
Benm esime guvenim tam, onda sorun yok 👍 ama sen de tahmin edersin ki gunumuzde artik leyla ile mecnun ya da ferhat ile sirinler yok. O pespembe musmutlu iliskiler eski caglarda kaldi, artik bambaska bi dunyanin duzeni var, daha karmasik, daha kaos, daha bombokk..
O yuzden insanlar da eskisi kadar pembe gozluklerle bakamiyorlar dunyaya 😏
Tam da konumuz bu işte dünya bombok diye neden istisnai pembe bir daire ⭕️ oluşturmak mümkün olmasın ki…. Eşinin karakteri sağlamsa belki de dünyadaki ender o masalsı eski çağarlda kalan hazine aşkı yaşayabilecek şanslı kişiylen neden onu yaşayıp dünyaya inat istisna olmuyorsun
Ben zaten etrafimizdaki o kadar sorunlu ve bosanan cifti gorunce istisna oldugumuzu anliyorum ki , sorun yok o konuda 🥰😇
Kötü örnek değildir ki
Ama kapı açık kalması daha cezb edici dimi… buraya takılıyorum ben … kapansa sıkıcı oluyor dimi
İşte burada sorun var toplumdada bu bakıl açısı
Sen kontrol ediyor olsamda aslında hiç olmamalu en doğrusu
Neyse teşekkür ederim
Bu kavramı konuşmak güzeldi …. Liebe Grüße 😄
Hahah senin bi yaran var sanki ama. cozemedim dostum.😉
Yatağa yok şükür
Belki de olay o herkes o kadar yaralı ki
Ama gerçek aşk için yara almamış bir kalp yürek gerekiyor … insanlar yara aldığı için tedbiren kapıyı açık bırakıyor belki de
Bence de en dogrusu bu!! Bu devirde kimseye guvenmiceksin, babana bile demisler 😏
Em saçma sözlerden biri bu….
Doğrusu Babanın adam olup güvenilir olmasıdır …. Ki Baba tarifine uysun….
Alternatif çözüm olarak senin güvenmemen günü kurtarsa da başla sorunlar doğurur
Sacmaligi tartisilsa da dogrugu gercek. Inan ben bile hic beklemedigim kimlerden neler gordum duydum. O yuzden diyorum,. kimseye tam anlamiyla guvenmiceksin,. kendi oz baban bile gun gelir seni kardesinden ayri tutar, ona sagladiigi hakki, imkani sana saglamaz.
O yuzden bu kadar kirli ve bencil bir dunyada gozu kapali karsindakine guvenmek saflik olur!!!
Zaten konu bu saf olacağım korkusu ( ki dönemin buna etken olduğunda hem fikiriz). Ama kirli bir dünyada diyorum ki ben de işte olay o dünyaya inat bir oksijen çadırı kurabilmek…
Ben açıkçası bir erkek olaya bu çadırı kurabilmenin ; yani hayatın gerçekleri bilip evim içinde pembe bir ortam sağlıklı zihinler ve saf sevgi aşkı kurabilecek güçteysem bunu başarırsam kendime saf değil güçlü derim… çünkü hayatın gerçeklerini bilip yuvandan o pis dumanlardan uzak tutabilmek bilek ister yürek ister
Umarim bu hayalini gerceklestirirsin 🥰🙏🙏
Ama yine de sana bi abla tavsiyesi, bu hayal ugruna da kimseye gozu kapali guvenme, yara alan sen olursun..
En azindan iice. taniyana kadar aklinin kosesinde. bi soru isaretlerin acabalarin olsun 😉😉
Çevremdeki arkadaşlarımdan bana tavsiyeler zaten nasıl biliyor musun… hele ki senin gibi evli kızlar daha çok
Sen kız dünyasını bir kadın kadar bilemezsin ve bu frekansta bir kız yok o sebeple sen idealist olsanda bu kadar değerli birinin bir kız için üzülmemesini için
Sen evlenme dünyayı gez toz imkanın var diyip duruyorlar 😄
Ben hicbir zmn baskalarinin dediklerini onemsemedjm, icimden geleni yaptim.
Sen de bunu yap. lutfen 🥰🙏
Ben de öyle … 😄
Yazarım birçok sebebi var da uğraşamam. Muhteşem birisi de değilim ayrıca. Evlenilecek birisi miyim bilemem. Sadık birisiyim ama bu yeterli değil, başka durumlar da var. İç ruhuma inip açmam lazım ki ona da benim cesaretim yok.
çünkü kendisi gibi birini bulamadı , gözleri sende ama bakışları başka bir yerde olan kadın ile, sözü dudağında sırların başkalarının dilinde ise doğru kişiyi aramaya devam
Cevap
13Cevap
Çünkü ders çalışıyorum okul okuyorum bundan dolayı kapmadılar hee birazda agresifim ondanda sebep olabilir belki
Kendimi korudum, en baştan aileme evlilik konusunda seti koydum. Milletin laflarına aldırış etmedim etmiyorum 😃
Çünkü benim gibi muhteşem biri evlenmeyi düşünmüyorr
Muhteşemlij engel mi bu işleri
Kapmalarına izin vermedim ki. Önce kale duvarını aşmaları gerek. 😄
Artık ama kimse duvar açma peşinde değil herkes evinde PlayStation oynuyor hjyyyyyuu
Çünkü kendimi kimseyle ödüllendiremem genlerim fazla güzel ve hiçbir erkek buna layık değil
İddialı 😄
Genler önemli gkgkvk
Sana kimse layık değili bana arkadaşlarım diyor boş ver dünya turuna çık diyor … çok komik geliyor … kızlar böyle düşünebiliyor ama
Kendine söyleme olayı iddialıymış
Muhteşem değiliz. Herkeste biraz sakatlık var ruhsal olarak. Kimi farkındadır kimi değildir orası ayrı. Beni kapamazlar çünkü ben istemiyorum 😄
Neden
Yoruldum
Yoruldum Hayat gelme üstüme
Ahahaha 😄
İstese 20 sinde giderdi ama okudu istemedi bazılarına bahaneler buldu ciddi düşünse kısmet olmadı
ama bu kızlarda çok yaygın bir durum değil mi sence de artık
Peki bununla alakalı bir tavsiye versen ne verirdin kızlara
Evlenmek için evlenmesinler evde kaldım düşüncesi olmasın eş olarak ben bununla yaparim huzur bulurum diye baksınlar doğru insanda yanlış insanda hayatı etkiliyor
Kadınlar 25 den sonra hem toplum baskısı hem kendileri evde kalma hissi ile mücadele ediyor ve Geç kalma hissiyle çaresizlikten evleniyor gibi demi…
Geçen de bir soruda bir pembe üye şöyle demişti:
“Erken yaşta evlenmek istiyordum bence ama arkadaşl ortamı popüler kültür beni evlilik fikrinden soğutmuştu ve doğru zamanı kaçırdım …” tarzında şeyler söylemişti
Bunlar dönemsel aslında sorunlar bence
Herkesin farklı durumu olabilir kimi düşünür beğenmez kimi kariyer peşinde kimi ister ama bulamaz biri buldum der olmaz ya da maddiyattan gecikir kimi etrafındaki kötü evlilikleri görür soğur. kimi cinsellikten guvenmekten korkar sebep çok
Elon Musk'ın kızıyım diye. Elon Musk hepsini korkuttu.
Hem kafa yapılarımız uygun hem güzel karakterli biri ile yollarım kesişmediği için
Henüz bize yetişen zeka olarak ilerleyen insan olması😂
Hiçbir erkeği kendimle ödüllendirmek istemedim ahshshd
çok mütevaziyiz….
Peki çocukların sana hasretse😗😂
Emoji yanlış oldu bebek emojisi olacaktı sorry
Nasip kısmet ya bu işler Allah nasibimzden başkasıyla yormasın kalbimizi
Oooo çok güzel laf …. nasibini de yormadan anlamayı görmeyi kavuşmayı da bil zkmsms
Ahshshs her şey karşılıklı beyefendi bu devirde anlayış karşılıklı olmalı
Dışarıda benden daha çekici bir sürü kız var. Neden bana baksınlar?
Kaptilar beni yaaa 🤭
Ooooo nasıl tanıştınız peki
çok güzel güzel mutluluklarınız olsun her daim
kimmmmmm @ozgurruhlu55
Muhteşem biri değilim ve evlilikte düşünmüyorum henüz. Müsaade etmediğim için olabilir.
Hep parasızlıktan karşıma çıkan kısmetleri bu yüzden umut vermedim😀
evlenmeyenlerin nedenleri (para hariç)
1-acgözlülük
2- değer mi sorusunun cevaplanamaması
3- doğru kişi yoktur karmaşası
4- düzgün kişi bulamama problemi
Okul var bu işlere biraz ara veriyoruz😂
Haha okul bahane mi senc edndn
Bahanem işte okul😂
Kimseyi kendimle ödüllendirmek istemediğim için😏
Ödül müsün sen 😏
Hakedene evet
Hak etmek nasıl oluyor
Adam olmak kafi oluyo genelde
Adam olmak kolay
Oyle olsa herkes adam olurdu.
Hayır kolay
Ama Kolay sıkıcı geldiği için havalı olsun diye zoru seçiyorlar
Havalari batsin tiksinti geldi artik
Karakter eğitimi şart
Beni isteyeni ben istemedim çünkü
Neden değerli biri değilmiydi
Sevmediğim biriyle olacağına inanmadım hiç bir zaman
Peki nasıl biriydi ona noldu evlendi mi o
Kaç kişi istedi reddettim şimdi neredeler yaşıyorlar mı hiç bilgim yok birinin ismini bile bilmiyorum ilk görüşte yapıştı çok ısrar etti iyi dileklerde bulunup gittim
Kaç yaşındasınok eski bit olay gibi anlattın
30 yaşındayım ve evet eski oldu artık yıllar geçti üstünden
Bence bunu Türkiye’de yaşayan çok kişi var. Değer veren insanı kör kütük aşık olacağı insanı kaçıran çok insan var. Ama bir yandan da gerçekten seven biri olsaydı vaz geçmezdi beklerdi seni
O zamanlar evlilik için çok erkendi daha 21-22 yaşındaydım bide tek taraflı olmuyor bu işler..
Çok erken değil bence. Tek taraflı olmasın zaten 😃… farkındalıkla alakalı. … çok var öyle bence biraz erken algısıyla popüler kültürle alakalı bir evlilik korkusu tıkıyor insanları….
Evliliği ev işi olarak görebiliyor başla korkular olabiliyor …. Mutsuz örneklere vesaire … kaygılarla zaten oönüne mutluluk altın tepside gelse farkında olmayıp kaçıyor
Benim için biraz erkendi hayatı yaşayıp bi göreyim dedim ama hiçte pişman değilim.. iyi ki evlenmemişim 😅😎
Yaşadın mı
İstediğim gibi gitmedi pek ama iyi oldu bazı şeyleri daha iyi anladım beynim daha çok gelişti diyebilirim hayatı daha iyi anladım umarım evlenince işe yarar 😅
Korktum 😃
Evlilik korkusu
Kendime uygun kişiyi bulamadim
Sana değer veren gerçekten değer veren olmadı mı
Olmadı daha
Oldu ama sen mi farkında olmadın acaba belki
Olabilir
Kaptılar yıllar yıllar önce
Nasıl tamıştınızzz
Üniversitede
İlk kankamıydınız nasıl oldu
Yok hiç kanka olmadık tanıştık ve ilgi oluştu birbirimizi tanıdıkça da duygular arttı sevgili olduk
Ahahah bni kaptilar hadi sen cvbla soruyu?
Nasıl tanıştınız
Hmm, güzel soru da ilk once sen cvbla hadi lütfen
Haha tüm soruları bana çeviriyorsun 😅
Beni kapmadılar. çünkü Standartı çok yüksek tutuyormuşum
Hmm, iyi bakalim hayırlısı. Haklisin biraz bencillik yaptim. Ama bu dediğini sadece sana yapmıyorum soran kişi de cvblasin ne var? 😅
Annesi komşumuzun tanıdığıydi, bize çaya gelmişlerdi. Annesi bizimle çok yakınlaştı işte komşumuza gelince hep bize de geliyordu. Komşumuzu düğüne çağırmış kayinvalidem"Hadi gidelim yalniz gitmeyeyim" dedi. İşte abisinin düğününde tanıştık ama hiç konuşmadım sevgilisi var diye biliyordm askerdeyken ayrılmış haberim yoktu. Askerden geldi annesi dedi işte tanışmak istiyor felan diye. Öyle oldu biraz görücü usulü gibi iki yıl konuştuk, evlendik.
Tatlı bence 😊 mutluluklar
Teşekkür ederim. Darisi senin başına 😉
Haydaaa bana nerden geldik sjsjsj
İyi iyi sen bekar kal😅
Resimdeki taşmış ama daha küçüğüm dur kejdj
Hjfjdjf ben de 😄
Cok kucuksun bdhdh
Herkes boş ver dünya turu çık diyor zaten
dünya turunda bakarsın evlenmişsin
. d
Haha kncnc
Kaptılar da elinde tutamadılar 😅
Yani devamını sonunu mu getiremediler
Netice ayrılık
Yüreğiyle sonuna kadar gitmek nerde kaldı
Beni seven olmadı 🙁 ama bakalım belki olur
Olur en güzel şekilde
Doğru zaman doğru kişi...
Her şeyin zamanı var
Daha zamanı vardir belki
Her şeyin zamanı var
Çiçekleri herkes kapamazz
Seçicilik
Şımarıklıkk hıh
Evliyim 😎
Oooo mutluluklar sjjsjs
Sağolasın, kaptılar yani 😂avlanmış keklik gibi hissettim 🤣🤣
Kim kapmadi
Neden kapmadılar
Farkında değiller
Neden peki
Bilmiyorum. Bunu onların cevaplaması lazım
Farkındalık kalmadı
Evet
Kaptilar
Oooooo mutluluklar😄
Kimseyi kendinle ödüllendirmek istemiyorum :)
Nasip değilmiş
İstiyor musun
Ne zaman
Daha küçüğüm ben ya okuyom
para yok
Kapmak isteyen olmadı
Seçiciyim 😉😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?