kapalılar açık olduğu için açık giyinen biriyle arkadaş olmaz mı yoksa bunu umursamayıp olurlar mı? kıyafet konusunda tartışma olur mu? öyle olmasa bile dekolte tarzı bir şey giyince ve ya kısa giyinince kapalı biri beni yargılayacak gibi geliyor.
Çok açık giyinen biri kapalı biriyle arkadaş olabilir mi?
Çok saçma bir düşünce çok samimi olduğum bir arkadaş grubum var tam tesettürlü olanda var mini şortlar croplar giyende ama kimse kimsenin ne giydigine ya da giymediğine bakmıyor benim kızların kalbi altın gibi bi oturup iki kelam etsen kalbinin güzelliğine bakmaktan geri kalan aklına gelmez ben öyleyim sizi bilemedim simdi
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
yeri geliyor kapalı arkadaşıma yeri geliyor açık arkadaşıma eleştiri yapıyorum. kapalının "moda" olduğu için saçını, kulağını küpesini, boynunu göstermesiyle, açığın "moda" olduğu için kalçasını gösteren şort, memesinin ucunu örten crop giymesi benim için eşdeğer. her kıyafetin yeri olduğunu, açığın da kapalının da aşırıya kaçmaması gerektiğini düşünüyorum
Bunun giyimle hiç bir ilgisi yok benim çoğu arkadaşım tesettürlü çarşaf giyen bile var ve de çok güzel anlaşıyoruz birbirimizin seçimlerine yaşama tarzına saygı duyuyoruz kimse kimseye de müdahale etmiyor
Evet olur neden olmasın.. bunun giyim ya da inanç ile ilgisi yok bu tamamen güven ve arada ki arkadaşlık bağı ile ilgilidir.. iki insan çok iyi anlaşıyorsa tabi ki de arkadaş olurlar ve sorun da yaşamazlar zaten
İnsanların kıyafetine, makyajına vs bakmaktansa fikirlerine, çevresine olan tavrına bakarsanız bu soruyu sormanın bile bir önemi kalmaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Açık giyerim ve kapalı arkadaşım var ama dinini o kadar güzel yasiyor ki cidden evlenene kadar erkek arkadaşıyla baş başa bile kalmadı ya da asla dar şeyler giymez hep kumaş giyer... 10 senelik arkadaşız gayet olabiliyor yargılamadan
Bunları aşmak lazım görümüş, ırk, inanç insanı insan yapan olaylar değildir. Karakter insanı insan yapar arkadaşlık tercihlerini doğru yap gerisini düşünme