Bunu cidden soruyorum...
Yani size en çok keyif veren ve hayatınızı çekilebilir kılan şeyler nelerdir? Hadi bakalım. :)

Bunu cidden soruyorum...
Yani size en çok keyif veren ve hayatınızı çekilebilir kılan şeyler nelerdir? Hadi bakalım. :)
Düzenli bir yaşam bence insanı en çok motive eden şeylerden. Tabi en başta sağlık ve zinde bir beden. Sonrasında kendime vakit ayırabikecek ekonomik manevi idameye sahip olmak✨🌼
Hayatımda beni üzen kıran bana iyi gelmeyen insanları çıkardığım için üzerimden büyük bir yük kalktı kendim için yaşamının ne kadar kıymetli olduğunu gördüm Bununla birlikte yaptığım her şeyden daha fazla keyif almaya başladım Çünkü kafam rahat insanın kafası rahat olunca onu sıkan üzen durumlar olmayınca gerçekten keyif alabiliyor
Gece olmasından, tam saatinde uyuyup güneşten önce uyanmaktan, kahvaltıda çorba yemekten, acıktığım an beklemeden yemek yemekten, çok yürüyüp eve gelince yemek yemekten, yemek yedikten sonra gözlerimin net görmesinden, ev yemeği yemekten, salçalı yemekten, kavurmalı pilavdan keyif almaktayım.
Dans etmek
Müzik dinlemek
Yemek yapmak
Yürüyüş yapmak
Deniz
Tatlı yapıp insanlara yedirip kilo almalarını sağlayıp benim zayıf kalmam (yaşasın 😈)😂
Komik olmak
Sevdiğim kişileri sinir etmek, uğraşmak😂
Bunlardan keyif alıyorum.
Tatlı krizine sokacak üye
Mükemmel😂 şeytani bir tatlı şefi
😂😂
Cevap
12Cevap
şu an için film dizi izlemek ve spor yapmaktan keyif alıyorum.. bir de oyun oynamak çok nadir ve sigara içmek de var
Zor da olsa hayatı bir ödül olarak görüyorum ben.
Say say bitmez ki gadası 🙃
Ailemin beni sevdiğini bilerek, nişanlimin bana değer verdiğini bilerek, sağlıklı olduğum için şükürler olsun, ülkemde savaş olmadığı için, Müslüman olduğum yani inançli oldugum için, kimsenin hakkını yemedigim gerçek mahkemem vicdanimla rahat olduğum için, kahve içtigim zamanlarda, güvenli ve huzurlu olduğum zamanlarda , duş aldigimda, düzenli ve sağlıklı yaşadığında... Ben bi şeyler yapacaksam muhakkak keyif almak isterim. Hayattan keyif alıyorum şükürler olsun beni Yaratan Rabbim' e. Elhamdülillah nefes aldığım her andan çok keyif alıyorum. 🤲🤲
Deniz benim hayatımı çekilir kılıyor.
Güzel bir yemek keyifli bir sohbet. İyi müzik.. Hoş bir konser.. Gidilen bir yol.. Ruzgar.. Buz gibi soğuk su.. Demli bir çay.. Sabah içtiğim kahve.. Ayağıma sürtunen kedi.. İçten gülümseyen biri.. Duyduğum bir şiir... Çok var ya bakınca uzatırım baya :))
Başkalarını mutlu etmek
Dua etmek
Meditasyon
Yoga
Kitaplar
Filmler
Bebek sevmek
Çikolata 🍫
Kahve
Duş
KS de soru sormak
AVM gezmek
Güneşi selamlamak
Sessizlik
Uyku rüyalar
istediğim zaman istediğim yere gidebilmemden, istediğim şeyi yapabilmemden keyif alabiliyorum. gel gör ki şimdi de hiçbi şey istemiyorum 😃 işte hayat bu kadar
Hayatımı 100/90 istediğim gibi şekillendirdiğim için keyfini çıkarıyorum... Okadar olumsuz insanlarla sınandım ki, sabrımın mukafatını fazlasıyla aldım..
Allahım sana sükür🙂
Ailem, arkadaşlarım var çekilebilir kılan. Keyif aldığım şeyler hobilerimdir, onlara da vakit ayırıyorum.
Serin havalarda alışveriş yapmak, serin havalarda arkadaşlarımla gezmek ve klima karşısında oturmak.
Şu sıralar sadece yemek yemekten keyif alıyorum. Ama bu gidişata dur demek lazım... İdeal kilomun bir gram üstüne çıkarsam ne yaparım bilmiyorum... 😢
Seyehat etmeyi seviyorum, arkadaşlarım çevrem hep iyi, eğlenceli insanlar bundan dolayı keyif alıyorum. Daha bir sürü var ama geneli böyle.
kendimle geçirdiğim zamanlardan en çok keyif alıyorum
Öyle aman aman keyif aldığım bir şey hatırlamıyorum ya sanırım henüz yapmadım😂
Gezmek, eğlenmek, sevdiğim insanlarla olmak, yemek yemek🥰
Şu sıralar denizde uzanmayı çok seviyorum huzur veriyor
Sadece spor ve hedefler için uğraşmak, olmadığı zaman bile çabalamaktan keyif alıyorum
Ailem ve ailem diyebileceğim insanlar.. İyi ki varlar.
Müzik dinlemek
Konsere gitmek
Bolca çokça gezmek
Yanlız kalmaktan resim çizmekten spor yapmaktan meditasyon olur öyle.
Yalnız yaşamanın verdiği sessizlik hesapsız yaşam şekli
valla herşeyden bazen ya bazen de hoff poff modum aktive
Kitap okumak çizim yapmak tek başıma takılmayı keyif alıyorum.
Bir günüm verimli geçtiyse keyif bomboş geçtiyse almıyorum
Sevdiğim şeyleri yiyip içmek djfjjd ya da gezmek piknik alışveriş yapmak gibi
Evde hiçbir şey yapmadan karanlıkta dinlenebilmekten çok keyif alıyorum. Yapabilsem keşke
Hemen hemen her şeyden
Sevdiğim insanlarla olduğum her an keyif alıyorum
Yemek yemekten ve spor yapmaktan keyif alyorum
Yemek yemek onun dışında hepsi boş
Yüzmek gibisi yok
Yemek yemekten.
Video oyunu oynamaktan.
Sigara
Yine yaktım
Almıyorum
Bu aralar hiçbir şeyden
Keyif almıyorum