Kişilik & Karakter Sevdiğinizi nasıl unutuyorsunuz? Eksen_eğikliği Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kısaca bunu anlatabilir misiniz?Saçma sapan yorum yazacaklar lütfen sorumun altına yazmasın. Sevdiğinizi nasıl unutuyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Yorum Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Gerçekten sevmişsem yıllar geçse de zor unutamıyorum acısı hafifliyor ve yeniden aşık olabilecek duruma gelmem de çok uzun sürüyor 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Beni sevmeyeni sevmem ki. kendime değer veririm ben 1 0 Yorumla
AsteriaTitan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Yeni insanlar tanımaya çalışarak, ona olan düşüncelerimi geçiştirmeye çalışıyorum. 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Zamanla 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gerçekten sevmişsem yıllar geçse de zor unutamıyorum acısı hafifliyor ve yeniden aşık olabilecek duruma gelmem de çok uzun sürüyor
Beni sevmeyeni sevmem ki. kendime değer veririm ben
Yeni insanlar tanımaya çalışarak, ona olan düşüncelerimi geçiştirmeye çalışıyorum.
Onu başka erkeklerle düşünüyorum
Zamanla