Ailesinde, iş yerinde, sosyal medyada ve sosyal çevrede, evet?

Ailesinde, iş yerinde, sosyal medyada ve sosyal çevrede, evet?

Yalnız kalmayı gözün alıyorsa insanlardan çıkarın yoksa oluyorsun böyle birisi. Sevdiğin insanlardan ayrı kalmak gözünü korkutuyorsa illa birşeylere eyvallah diyeceksin insanlar işine yaradığın kadar seninle bu en yakınım dediğin kişiden tut sen uzak kişiye kadar aynı
Kendi halinde yaşayan kimseye takmayan beklentilerini düşük tutan insan daha mutludur. Sevdiklerini konuşabilir ama bağımlı olmamalı gereğinden daha fazla değer vermemeli insanlarla alma verme dengesi içinde yaşıyorsa sevilen biri olur kimseden eyvallahı olmaz..
Yaşam tarzım. Saygısızlık edeni deport ederim hayatımdan, sayısız örneğiyle dolu geçmişim. Değerli vaktimi, vefasız ve boş hevesleri olan insanlara harcamak istemiyorumdur.
Tabi ki de kimseyi takmaman lazım. sana değer vermeyene değer vermeyeceksin. gerektiği zaman gereksiz boş insanları sileceksin bu kadar basit.. ve aynı zamanda kendini ve sevdiklerini düşüneceksin. 🌸
Cevap
17Cevap
Kimseye minnet etmez... dobradır, kötünün karşısına geçip "Sen kötüsün" der... çünkü korkusu yok, yalaka değildir.
Valla benim yok. Özellikle yalnızlığa alışkın ve sevmiş olan insanların eyvallahı yok.
Ben gibi Queen :D mütevazi olamicam sorry.
Kırıldığında, kimseye güvenemeyeceğini anladığında ve "kula minnet eylemem rızkı veren Hüda'dır" bilincinde olduğunda.
Fazlasında gözün olmayıp, kendine yetebilmeyi bildikten sonra çok da zor değil... Doğrularından asla taviz verme bir de...
ben öyleyim hayır demeyi öğrenirsen olur. acındırmalara tehditlere falan boyun eğememeyi öğreneceksin.
O kadar da kasıntı insan sevmem ona eyvallahım yok vs bana kibirli geliyor bu tarz insanlar çünkü şunu unutmayın insan insana çoğu zaman muhtaçtır.
Kimseye ihtiyacın olmayacak hiçbir konuda o zaman kimseye eyvallahın olmuyor.
Özgüven seçimlerden gelir kimseye eyvallah etmemek için farklı tercihlerin olmalı
Yalnız kalmayı başarabiliyorsan kimseye ihtiyaç duymuyorsan öyle biri olursun
Kimseye eyvallahı olmayan insanlar zamanında sağlam bi kazık yemiş olurlar genelde
Kimseye minnet duymayarak, ekonomik özgürlüğünü eline almış biri olarak olur.
Allah ile aranız iyi olursa ancak mümkün olabilir ama yine de zor olur.
Kendi ayaklarının üzerinde durur.
Kimseye muhtaç olmaz.
İyi niyeti suistimal edilmez.
Tam olarak öyle biriyim, herkesten soyutlanıp kendi dünyanı inşa ediyorsun, en başta da kendi içinde
Bence olunmaz doğulur
Çok basit. Beklentilerin olmasın yeter 😃
Kimseye eyvallah'ım yok. Ayrıca sosyal medyadakiler kim oluyormuşta onlara eyvallah edecekmişim.
ekonomik olarak güçlü olmak lazım
Onun için zamanında çok örselenmiş olman lazım.
Takmayarak herkes yapamaz
Kimseyi umursamamak en iyisi bence
10 numara 5 yıldız olur
İnsansız hava sahası kurarak.
Maddi özgürlükle olur
Kasmayarak:)
Hiçkimseyi hiçbirşeyi iplemeyerek
Dik başlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?