Hemcinslerinin fikrini sorma.. Aynaya bak o sana her şeyi eksiksiz gösterir... Onların da iki gözü var, senin de... Sen kendini gördükten sonra, başkasının dediği boş laf...
Boş yapan insanların yanında işin ne.. Kaliteli insanlarla takıl, başın ağrımasın.. Hatta bazen yalnız takılmak bile daha mantıklı, sahte insanların arasında olucana..
Bunu anlamıyorum cidden kadınların kadınlara olan eleştirileri çok acımasız olabiliyor, insan neden hemcinsine bunu yapar ki... kadınların vücudunda ki catlakların, yara izlerinin, göbeklerinin yüz hatlarının vs. Kusur olmadığını anlatmaya çalışırken hala kadınlar bunu eleştiriyor maaslef amaçlarını bende çözemedim... bana hepimiz çok guzeliz gibi geliyor yani mesela birisinin en çok eleştiri alan yeri doğum lekesi olabilir ama o lekeden sadece onda var ve ona özel mesela eşsiz bir şey... hepimizin masallahi var boşverin cidden bütün kadınlar çok güzel geliyor pu maşallah 💜💅
Bence bu resmi gorup kıskanmış olabilir ya da sürekli böyle paylaşım yapanları kötü yorum yaparak üzmeyi seven kişiler olabilir 🤔 elbiseyi sen beğendiysen bazen dışarıdan yorumlara aldırış etme hoşuna gitmiş almış giyiyorsun yani sonuçta sen giyeceksin baskasi degil..
Haklisin en yakin arkadaşım kilomun normal oldugu zamanlarda bnmle dalga geçerdi üstelik müstakbel kayinvalidemin yaninda. Şimdi değişmemiş olsaydi ne derdi bilmiyorum yapsa arkadsligimiz biterdi. O derece tepem atıyordu. Takmamak lazim ama. boş ver..
10 numara kızsın boş ver... Kadın kadının kurdudur.. Kadın kadına asla sırdaş olamaz dost olamaz... Bunu defalarca yaşadım. Kız arkadaşlarına anlatmadıklarını sırlarını bana döken çok karşı cins arkadaşım oldu... Kıskanmak çekememezlik kadının genetiğinde var... Kimse alınmasın kızmasın
Aşko kıskanıyorlar işte kendilerinde olmayınca. Bak ben hiç eleştirmiyorum mesela çok güzelim. Egonun da böylesi sjsjssjsj Süpersin sen boş ver onları 😘🌸💖
Şöyle hayatım fotoğrafta kusursuz bir fizik yok evet insanlar kusursuzu görmek istiyorlar daima. Sanki kendileri kusursuzlarmış gibi aynaya bakmalarını söyle takılma hiç ya boş ver. Basenin olmaz basensiz kadın mı olur yaa derler göğüslerin küçük olur Kate Upton da kadın sen de kadınsın o ne yaaa derler. Sanki sokakta David Beckham'dan geçilmeyem adamlar varmış gibi hep kadınları eleştirip dururlar 🙄 haaa David Beckham'sa sabaha kadar eleştirsin boynum kıldan ince kalır 😂😂
Herkesin zevki başka. Birisine çok güzel görünen pullu gümüş bi etek başkası için disko topu gibi görünebilir. Fizik olarak da aynı şey geçerli kimi insan için Kylie Jenner'ın fiziği ideal, dikkat çekicidir kimisi için de şişirilmiş balon gibidir
Kızlar gerçekten birbirini çok fazla kıskanıyor gerek yok böyle şeylere
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Şimdi eleştirecek olsam göğüsler küçük, poz kötü, bel ince değil, hafif göbek var falan diyebilirim ama mantıklı düşünmek lazım bunu bulamayanlarda var