+1 yılDünya kesinlikle düzdür. Ay'a asla çıkılmadı hepsi stüdyoda çekilmiş kurguydu. dünyanın uzaydan çekilmiş hiç bir gerçek görüntüsü bulunmuyor, nasanın sunduklarının hepsi düzmece birer hayal ürünü.. Antarktika ötesindeki binlerce km lik karanlık bölgeyi geçmeyi başarırsan çok büyük farklı kıtalarla karşılaşırsın, 50 ülkenin ortak kararıyla kasıtlı şekilde askeri geçişe yasaklandı çünkü bireysel olarak geçişin mümkün olmadıgını onlar da biliyorlardı. antarktikaya gitmek yasak değil diyerek manipülasyon yapıyorlar ama bunun askeri kısmından bahsetmiyorlar.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl-Dünya düzdür ve evrenin merkezidir. Küre dünya modern bir safsatadır.
-Türkiye’deki insanların hiçbiri etnik olarak Türk değil, “Orta Asyadan geldik” sözü ulus devleti kurmak için ortaya atılmış bir safsatadır. Hepimiz Müslümanlaşmış Anadolu yerlileriyiz
- Türkçülük-Turancılık boş ve saçma bir ideolojidir.
- Tarih hakkında okullarda bize anlatılan çoğu şey yalandır.
- Güzellik ve yakışıklılık dediğimiz kavram, daha çok yüz hatlarıyla, fizikle ilgilidir. Saç ve göz rengi sadece bir aksesuar. Sarışın ve renkli gözlü olan herkes güzel/ yakışıklı değil. (sarışın ve beyaz tenliyim)
- Tc kadınları evlendikten sonra erkeği cepte görüyor ve kendini salıyor. Böylece aldatılmaların önünü açıyor. (aldatmayı savunmuyorum, karşıyım)
- Tc deki insanların çoğu aşık olduğu için değil, sırf sevgili yapmak için sevgili yapıyor.
- Evlilikte kültür, statü ve yaşantı tarzı denkliği önemli.05 Yorumla- +1 yıl
şimdilik aklıma gelenler bunlar, bakalım kaçına katılıyorsunuz
- +1 yıl
3'üne
- +1 yıl
Türkçülük ve turancılık saçma bir ideoloji değildir. Kendi ülkemde bu "saçma ideolojileri" savunuyorum. Bundan daha normal çok az şey var.
Ayrıca gizli bir rasist olduğunu düşünmekten kendimi alamıyorum. Biraz milliyetinden utanıyor gibisin. Olabilir herkes bu kimliğin ağırlığını taşıyamayabilir. Anlaşılabilir bir durum yani.
Tarih konusundaki görüşüne gelirsek. Beylikler, Osmanlı ve Cumhuriyet dönemlerinde arşivcilik önemli olmuştur hep. Tarih utanç verici bile olsa o vakayinamede mutlaka yer alır. Tabiki bunları ders kitaplarında görmeyiz hem gerek de yok zaten. Kültürlenmek isteyenler araştırır bulurlar. Atıyorum Osmanlı tarihinde oğlancılık bir araştırma konusudur ve vakanüvisler bu durumu kayda almaktan çekinmemişler. E tarihçiler de açıklamaktan çekinmemişler. Neden çekinilsin ki sonuç olarak biz diğerleri gibi bu tür durumları saklayıp kendimizi süper iyiymiş gibi göstermiyoruz. Madem tarih hakkında sana okullarda yanlış bilgi veriliyor, şöyle kallavi bir anti-tez ortaya at da İlber hocam da faydalansın 😅
Kişilik & Karakter konusunda 16,1b cevap paylaştı. TV, üniversite ve sosyal medya gençliğin ahlâkını bozdu, edep ve haya bırakmadı ve günü birlik cinsel ilişkiler normalize edildi. İnsanların pek çoğu, karşı cins hakkında önyargılı olduğu gibi, her konuda da bilgi sahibi olduğunu zannediyor.
52 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
Mülteciler bu ülkeden defolup gitmeli mesela
33 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle fazla kaldılar
- +1 yıl
Merhametliyiz ama enayi değiliz, başımıza çıktılar yakında bizi ülkeden atacaklar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 206,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBen her fikrim de sonuna kadar haklıyımdır. ego kasam biraz sdfsdf
33 Yorumla- +1 yıl
Egonun insan bulmuş hali mi desek sjznnz
- +1 yıl
Egonun en önde gideni geride durmayanı diyelim sdfsdf
- +1 yıl
Ahaha
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBir Fenerbahçeli olarak katılıyorum Fenerbahçe şampiyon olamayacak yapacak da bir şey yok...
Ayrıca ben bütün fikirlerimde sonuna kadar haklıyım haksız olduğum hiçbir şey olmadı olamaz mümkün değil 😂😂
21 Yorumla- +1 yıl
Neden olamayacak sence?
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu memleketin başına ne bela gelmişse siyasal islamcılardan gelmiştir.
60 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. İnsanların %80 robotlaşmış ve eski insan beynine sahiptir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılÇabasız hiç bir ilişki yürümez.
52 Yorumla- +1 yıl
gerçek sevgi çaba gerektirmez. akar sadece.
- +1 yıl
He aynn
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiyede ki erkeklerin birçoğu özgüvensiz o yüzden ilişki sırasında olması gerekenden fazla kıskançlık yapıp toksik oluyorlar sonra ilişkileri ya terkedilerek ya da hiç olmayarak sonuçlanıyor ama kendi kötülüklerini kabul etmek yerine kadınlara Egolu diyip b*k atmayı seçiyor. Farkındaysanız sosyal medyada bir erkek popüler olunca ve kadınlar onu öven yorumlar yapınca yine çekemiyorlar ve kıskançlıktan kadınlara kötü yorum yapıyorlar... ( kadınların ilişkide çok iyi olduğunu iddia etmiyorum illa ki hatalar var tabi ki tek taraflı değil...)
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılÜlkedeki sistemin değişmesi gerek. Almanya’daki 5 milyon Türk’ten, dünya çapında futbolcu, bilim adamı, girişimci, tasarımcı çıkabiliyor iken; 85 milyonluk Türkiye’den bu kadar nitelikli insan çıkaramıyoruz. Sistem ap₺al, insanımız ap₺al değil.
12 Yorumla- +1 yıl
İnsanımızda da hata var ama, çaba yok istek yok, gençleri görüyoruz halleri belli.. kendilerini kurtarsalar para kazansalar onlar için yeterli ülkenin kalkınmasını düşünen yok maalesef
- +1 yıl
Doğru
+1 yıl- Sadece iki cinsiyet vardır. (interseksler hariç.)
- Agnostiğim adı altında gezen bireyler tanrının yokluğunu ispatlamaya çalışıyorsa Ateisttir. Agnostik sonuçta bilemeyiz der çekilir. Tam tersi varlığını kanıtlamaya çalışıyorsa Monoteist ya da Politeisttir.
- İnsanlar koyun olma yoluna ilerliyor.30 YorumlaSuriler asla gitmeyecek
85 Yorumla- +1 yıl
Cok doğru kene gibiler
- Kişilik & Karakter konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılÖn görüsü çok yüksek birisin, çok iiyi gözlem yapıyosun demişti zamanında gittiğim psikolog. Bu sebeple bir çok şeyi önceden tahmin edebilirmişim, insanlarla ilgili ön görülerimin hep doğru çıkması da bunla alakalıymış. Yani psikoloğumun demesiyle ben genelde haklıyım 😊
10 Yorumla
+1 yılBir konuda ısrarla diretiyorsam genelde haklı çıkarım. Hislerim ve sezgilerime güvenirim.
30 Yorumla😂 doğru en azından biz başkaları gibi baze cemaatlerin köpeği olmuyoruz. Dua ve himmet ile şampiyon olanlar karanlık posterler arkasında şampiyonluk kutlanlar ve daha neler neler. Devra arasinda çanta paralar...
Fenerbahcenin büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü ne kupa. Fenerbahce bir başka büyük 💛💙03 Yorumla- +1 yıl
Dilimde tüy bitti kanka, REPLİK.
- +1 yıl
Canım bunu istedi bunu koydum
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu dünyada iyilik falan kazanmayacak.
Bu tamamen sefil avuntusu31 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılHak yerini bulacak, gs birgün ettiklerini çekecek iki yakası bi araya gelmeyecek.. Fb dünyanın en büyük kulübü olacak
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam
Kişilik & Karakter konusunda 483 cevap paylaştı. Kızların erkeklerden nefret ediyorum diyip hepsiyle konuşması ve yatması
Bunun adı ne bilmiyorum ama canım
Engelle beni14 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka engel
Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. ne fenerbahçe asla şampiyon olmayacakmı çok dokundu bu gruruma asla bunu kabul edemem efuheeufh asdfa
18 Yorumla- +1 yıl
üzülme peçete vereyim mi
- +1 yıl
Hele bi olma wkznnx
- +1 yıl
Abla mı yok teyze de bari
+1 yılO beni aldattı. ve aldattığı insanla beraber. küfüt etmek istiyorum ama edemiyorum. kıyamıyorum ona. insanlar neden böyleeeeee. ölmek istiyom.
13 Yorumla- +1 yıl
Yok ya sacmalama
- +1 yıl
O havlayan yaratık itiraf etti. her ayrılmak istediğimde ayrılma diye yalvarmıştı. vicdansızzzzzz. intihar ettiğim gün sevgilisiyle fotoğraf attı.3.5 sene geçirdim.
- +1 yıl
Bu kadar takma yaw intihar çözüm değil
+1 yılEvli olunsa bile cinsellik istemeyen biri buna zor-la-an-maz.
51 Yorumla- +1 yıl
Bak heceleyemedim bile
+1 yılSenin kötü olduğunu bilmiyorsa yakın arkadaş sıfatındakiler, asla yakın değildirler biliyorsun. Ha estetik olup senin ölüm döşeğinde olduğunu bilmeyip seni hain de edebilirler ama sorun yok, artık bunu da biliyorsun✨
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHergün işe gidip köle gibi çalışıyorsun ve bunun karşılığında aldığın şeyleri hayatını harcayarak ödüyorsun acınacak haldeyiz.
30 Yorumla
+1 yılexlerimden birine kafa atmıştım baya sağlam şekilde arnımdakızın burnu çıkmıştı geçmise bkaınca iyi ki attım diyorum kızın o zaman ki ayakları yeni yeni düşüyor gündeme
10 Yorumla
+1 yıl"Bir insanın ilişkisi varken karşı cinsten birine istek atması, fotoğrafını beğenmesi aldatmanın türevidir."
Bence yasalara da geçmeli.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne olursa olsun insanin hiçbir zaman işleri dört dörtlük ilerlemeyecek illa bı yerden mutsuz olacak
40 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 899 cevap paylaştı. Bir ilişkiyi sürdürmek için çok çaba harcıyorsan yanlış ilişki içindesin demektir ve mutlaka bitecektir.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 762 cevap paylaştı. Her zaman kendi fikrinin doğru olduğunu ve bunu inatla kanıtlamaya çalışan kişilerden uzak durulmalı...
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar gereksiz yere şikâyet ediyor, çözemeyen tabii şikâyet eder benim gözümde kendi hayatları üzerinde kontrol sahibi olamayan a*tal insanlar
20 Yorumla Canlılar tümüyle bencildir ve her biri kendi adına yaşar.
30 Yorumla
+1 yılmaalesef üzülerek söylemeliyim ki dünyada gelir adaleti hiçbir zaman sağlanamayacak
30 YorumlaDüşünen insan acı çekmeye mahkumdur. Diye sözüm vardır ki sonuna kadar arkasındayım bu sözün...
10 YorumlaCinsiyet değişikliği ameliyatı yapan doktorlar meslekten men edilmeli. Kimin kadın kimin erkek olduğu belli değil. Toplumun içine ettiler.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. İsrail teröristtir. Ortadoğu'nun gayr-ı meşru çocuğudur. Yıkılması yakındır.
Filistin elbet özgür olacaktır.10 Yorumla
+1 yılBen Fenerden umudu kesip takim tutmayi biraktim. Beni futbola küstürebilecek tek takım olabilir😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn çok hangi konuda insan savunucu şekilde konuşuyorsa bilin ki en çok kendisi o konuda hata yapıyordur!!
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılKuzen bir sapık annem de anladı bir şarkı mırıldanmasından demek ki yetenek anneden geçti çünkü öyle deniyor zeka anneden gelir
10 Yorumla
+1 yılOnların üstünde bizim ahımız var. Bence gönül almaları gerek... Trabzonsporlu
Kendi fikrim ise medeniyet açmak değil bedeni...10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kadınlar kapatılsın 😂😂😂😂
46 Yorumla- +1 yıl
Aaaaa 🥺
- +1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz sjjxnx
- +1 yıl
HahHahz
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl2+2= 4 eder aksini iddia eden varsa gelsin 😀
20 Yorumla Hayatın her anlamıyla iyisiyle kötüsüyle boş olduğu.
20 Yorumla
+1 yılçocuk yaptı dıye ona ıstedıqını yapamaz bır ınsan sıddet vs
sen de haklısın olmayacak
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Müslümanlarının laf edenlerin leş bir hayat yaşıyor olmaları tesadüf değil 😀
10 YorumlaÖn yargıyı sevmem ama takunya zihniyettinde hiç yanılmadım..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Erkeklerde kadinlarda dünyamızın olma, sa olmazlaridir. Hep birbirimizemuhtaciz
10 YorumlaCinsiyetler olmasaydı mikroplar gibi mitoz bölünüp çoğalsaydık daha mutlu olurduk.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılali koç olduğu sürece fenerbahçe şampiyon olamaz
10 Yorumla Kadınların geneli egolu, kibirli ve narsistdir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı.
m +1 yılSonsuza kadar hayat böyle devam edecek.
10 Yorumla Türkiye dışa bağımlı yaşamaya mahkum.. devlet bu kafa yapısı ile devam ettirdikce sistemini
10 Yorumladünyaya büyük bir felaket gelecek hemde çok yakında.
10 Yorumla
+1 yılElektrik -den ya doğru akar sabaha kadar tartisirim
10 YorumlaAdalet, güçlü olanın değil; haklı olanın galip çıkması gereken bir olgudur.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılKısa çöp uzun çöpten asla hakkını alamayacak.. Ve insanlar kötüdür :)
15 Yorumla- +1 yıl
Alacaktır
- +1 yıl
@Locussolus en fazla aldığını zanneder.. Kasa her aman kazanır :)
- +1 yıl
Bu dünyada öyle olabilir
- +1 yıl
@Locussolus diğer dünyada çok farklı olacağını zannetmiyorum.. Onu ölünce tartışırız :)
- +1 yıl
Tövbeee haşa est
+1 yılAbartma istersen. Bir gün onlar da şampiyon olacaklardır. )
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu dünyada mutluluk yoktur.
Çünkü hayata acı çekmeye ve mutsuz olmaya geldik.
Yani ben böyle düşünüyorum.21 YorumlaBağır ses gelmiyo
01 Yorumla- +1 yıl
Gerek yok
Takılmalık ilişki diye bir saçmalık var. İlişki dediğin takılmalık olmamalı, sıkıldığın için yaptığın bir şey olmamalı. İlişkide iki tarafta birbirine aşık olmalı ki ciddi olabilsin. Kimse kimsenin hayatına takılmalık girip çıkmamalı.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dünyanın neresine gidersiniz gidin, ikiden sonra her zaman üç gelir..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn yakın arkadaşına bile hiç bir şey anlatmamak gerekiyor tamamen. Her şey bir kavgaya bakar herkesin gerçek yüzünü görmen için
10 YorumlaKızların evlenmeden önce nefsine yenilip bir oğlana, erkeğe , sevgilisine kendini cinsel anlamda kullandırtırıp sonra ağlaması ve kendini haklı çıkarmak için onu tanımıyormuş gibi yapması tam bir eziklik göstergesi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye ilelebet var olacak İslam dünyaya hakim olacak
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların çoğu pislik erkeklerden hoşlanırlar.
Daha açarım konuyuda kısa olsun😀20 Yorumla- Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat