Her şey insan için yaşanması gerekirse yaşanır kanka , acılar olgunluk katar öyle
2
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Aynen öyle kanka, her şeyi yaptı ama bardağı taşıran son damla sevgilime bulaşmak oldu. İntikam soğuk yenen bir yemek değildir bundan böyle benim için. Allah'a her gün yalvarsın ki onu bulamıyorum gerçek hayatta. 😄
Valla hiç hazır olmadığın yerden hiç beklemediğin bi zamanda hiç beklemediğin insandan hiç ummadığın kuvvette bi darbe yiyince ayağa kalkarken bazı parçaların etrafa saçılıyor. Bi noktaya kadar ben de snein gibi olduğumu iddia ederdim ama hayat hep böyle işlemiyor malsf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet ben. öldürmeyen daha duygusuz yapar
Her şey insan için yaşanması gerekirse yaşanır kanka , acılar olgunluk katar öyle
Aynen öyle kanka, her şeyi yaptı ama bardağı taşıran son damla sevgilime bulaşmak oldu. İntikam soğuk yenen bir yemek değildir bundan böyle benim için. Allah'a her gün yalvarsın ki onu bulamıyorum gerçek hayatta. 😄
Ulan 2 dk vekalet yapmaya gittim sorun kalkmış
Admin kaldırmış sakıncalı diye 😄
Ahahah adminler çalışıyor sjjjs
Hahah neyse sağlık olsun spam yapmaya devam etmeyeyim hesap gitmesin sağ ol kral abim
Ne demek bro iyi eğlenceler
Bence önemli olan o zararın verdiği acıyı insanın nasıl değerlendirdiği. Değişiklik gösterir kesinlikle.
Hiçbiri öldürmüyor ki! Acı çekmeyi keyifli hale getirmeyi seviyorum.
Acı görmeyen insana göre acı, zorluk gören insanlar daha güçlü olur hayatta çünkü mücadele etmiştir.
Evet guclendirir beni guclendirdi en azından :))) tavsiye ederim ❣️
Konusuna göre değişir. Genel olarak güçlendirse de KPSS daha ziyade süründürüyor.
Her zaman değil. Bazı yönlerimi güçlendirdi ama benden alıp götürdüğü, tükettiği çok fazla iyi özelliğim de oldu buna üzülüyorum mesela.
Himm benden bir şey alamadi daha
Yeterince acı çekmemişsin demek ki
Ben acıdan kuvvetleniyorum😄
Valla hiç hazır olmadığın yerden hiç beklemediğin bi zamanda hiç beklemediğin insandan hiç ummadığın kuvvette bi darbe yiyince ayağa kalkarken bazı parçaların etrafa saçılıyor. Bi noktaya kadar ben de snein gibi olduğumu iddia ederdim ama hayat hep böyle işlemiyor malsf
Ne desem bilemedim kanka sinirliyim şimdi😄
Kesinlikle güçlendirir. Güçlendiriyor olsaydık şu an ölü olurduk zaten.
Muhammed Ali Sözüne Katılıyorum. Dövüşlerini ara ara izlerim.
Süründürür , can basmadan geçmez
Evet