Mesela böyle hani aynı cinsiyet anlar ya siz kızınız olsa ve size getirse çocuk nasıl davransa ne yapsa dışı nasıl gözükse bu adamdan olur buna veririm kızımı dersiniz. Mesela bu yanınızda yapmasa da olur kızınıza nasıl davransa bu adam gibi adam derdiniz
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Beyler kızınız evlenecek olsa nasıl bir erkek ne yaparsa bu adamdan olur der verirsiniz?
Kızını nasıl erkeğe verirsin diyorum vermem diyorsun. Tamam kızın değil adam gibi adam nasıl olur diyorum başkasına kefil olamam diyorsun ben amacıma ulaşamıyorum nxmwmsösmsösmaçs
Ama kesinlikle olmaman gereken kız modeli takıntılı olursa işte ay ben tatlıyım kızı olursa çekinmeden foto atıyorsa ve foto atarken de çok güzel bir foto olduğu halde çok kötü çıkmışım yaa diyorsa
Ses atmadan önce zorlayıp of sesim de çok kötü felan diyorsa. Aşırı kıyafete düşkünse markaya kalitesi için değilde popüler kültür için düşkünse hayvanlardan korkuyor ve en önemlisi sevmiyor ise korkuyor ama seviyor değil hem korkuyor hem sevmiyor ise herkese ay ben seni çok seviyorum diyip bir şey belirtmiyor ise senle konuşurken aynı anda birkaç kişi ile daha konuşuyor ise uzak dur
Çok zayıf olup durumundan memnun olduğu halde kilo almam gerekiyor diyor ise her haltı bilip safa yatıyor ise 2 haftada 2 den fazla kız kankası ile kavga ediyor ise dışarıda ordan oraya hiç durmadan geziyor ise ama aşırı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Empati kurabiliyorsa, üstünlük taslamıyorsa, katı bir ahlak anlayışına sahip değilse olur mesela.
Evkenmesin benim kızım
nNcnsmsmsmsmswnwmmw bu çok komikti JDMSMSÖS
Ne ya
Ya vermezlerse kaçıcam diyorsa NDMSNMSNAÖSÖ
Zindana kitlerimm
Hih oğlun olur inşallah NDMEWMWMWÖW
Hayırlısı neyse o olsunn
Mxmdmsmsöös
Kızım sevdiyse yeterli
Kızın onay istiyo ne yaparsa verirsin kızını nasıl davranırsa
Kibirli olmasın o zaman
Ya ama kendime adam seçmeye çalışıyorum burada hiç yardımcı olmuyorsunuz fndmdnemsnemeö
Ben kızımı vermem galiba ya vazgeçtim 😅
Benimle kalır ölene kadar
Ya abi erkek erkeği tanır lütfen dışarıdan bakınca bak bu adam he dediğiniz özellik ne yahu NDNWMAMWMAÖAÖA
O zaman beni seç 😄 başkasından emin olamam öneremem
Ya jdmskslsls
Daha ne yapayım senin için 😅 memnuniyetsiz kızz
Kızını nasıl erkeğe verirsin diyorum vermem diyorsun. Tamam kızın değil adam gibi adam nasıl olur diyorum başkasına kefil olamam diyorsun ben amacıma ulaşamıyorum nxmwmsösmsösmaçs
Sen niye aşık olacağın adamı bize soruyorsun ki zaten akjsjsjs
Tavisye alıyorum sen bana kızı sorsan kim red flag hepsini anlatırım yahu mdmsmsöes
Gerçekten mi 👀
Evet sor mdmsms
Ben seni sevmek istiyorum sevebilir miyim dedi bana 😅
Yiaaaaaa
Ay çok tontiş
Ama tontiş gözüken tatlı yılanlardan da olabilir emin değilem
Bak bilemedin işte sjdjd
İki ihtimali de söyledim gay mi ne nasıl bilemedim NSMSMAMMWMM
Vay be nasıl söyledin 😄 zaten iki ihtimal var
Ama bir cümle ile de ben sana kız karakterlerini anlatamam ki yahu
Ama kesinlikle olmaman gereken kız modeli takıntılı olursa işte ay ben tatlıyım kızı olursa çekinmeden foto atıyorsa ve foto atarken de çok güzel bir foto olduğu halde çok kötü çıkmışım yaa diyorsa
Ne lazım ki anlamak için xd
Hayır resim falan atmıyor
Ses atmadan önce zorlayıp of sesim de çok kötü felan diyorsa. Aşırı kıyafete düşkünse markaya kalitesi için değilde popüler kültür için düşkünse hayvanlardan korkuyor ve en önemlisi sevmiyor ise korkuyor ama seviyor değil hem korkuyor hem sevmiyor ise herkese ay ben seni çok seviyorum diyip bir şey belirtmiyor ise senle konuşurken aynı anda birkaç kişi ile daha konuşuyor ise uzak dur
Kıyafete düşkün, hayvanlardan da biraz uzak duruyor gibi ama diğerlerini bilmiyorum
Bakayım başka hım
Sen de birisi üzerinden anlatırsan yardımcı olabilirim bu arada
Çok zayıf olup durumundan memnun olduğu halde kilo almam gerekiyor diyor ise her haltı bilip safa yatıyor ise 2 haftada 2 den fazla kız kankası ile kavga ediyor ise dışarıda ordan oraya hiç durmadan geziyor ise ama aşırı
Sadece geziyor
Sorarım ama burdan olmaz NDMSMSMSNAA
Tamam o zaman ne yapman gerektiğini biliyorsun asjdjs
Adam gibi adam olmalı herşeyiyle.
O adam gibi adamlık teriminde ne yatıyor ama
Edepli terbiyeli namazında niyazında olan sigara bile içmeyen biri olmalı ki ancak öyle olur
Namazında niyazında ama baskıcı ise
Baskıcı ise olmaz bu sefer de ilerde olursa torunlar sıkıntı yaşar ve ayrıca dinde zorlama yoktur
Kızına baskıcı ise
O başta faul zaten
Güzel osuruyorsa