Kişilik & Karakter Can sıkıcı şeyleri size unutturan bir şey var mı? Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hayatta canınızı sıkan şeyler olduğunda ilk başvurduğunuz şey ne? 🤔🤔 Güncellemeler1 yıl Yeni can sıkan şeyler bulmak olabilir 😂😂 Güncellemeler1 yıl Çivi çiviyi söker. Can sıkıcı şeyleri size unutturan bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Avrupa Yakası 1 1 Yorumla Peripellonis 1 yıl 20 saniye bir durdum soruyu unutturdun Ne sormuş olabilirim ki Avrupa Yakası diyor dedim 😂 Yorumla
Gkhn-gkhn Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kahve 👍👍 1 3 Yorumla Peripellonis 1 yıl En güzeli Yorumla Gkhn-gkhn 1 yıl Walla bende kahvenin halledemiyeceği bı durum yok şahsen 🤭🤭 Yorumla Peripellonis 1 yıl Doğrudur Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Balık avı 1 2 Yorumla Peripellonis 1 yıl Stres atmak için güzel yöntem Yorumla ahhbukizlar 1 yıl Kesinlikle Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Dua etmek 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Keşke olsa 0 3 Yorumla Peripellonis 1 yıl Diğmi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evett Yorumla Peripellonis 1 yıl Sakin hatun görünümlü haruncuk:)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Avrupa Yakası
20 saniye bir durdum soruyu unutturdun Ne sormuş olabilirim ki Avrupa Yakası diyor dedim 😂
bugün, akşam rüzgarıydı. temelde o an neyleysem, neylerim.
Uyuyunca resetleniyorum
Kahve 👍👍
En güzeli
Walla bende kahvenin halledemiyeceği bı durum yok şahsen 🤭🤭
Doğrudur
Balık avı
Stres atmak için güzel yöntem
Kesinlikle
Mastürbasyon yapmak iyi geliyor
Savaş oyunu oynamak
Film izlemek
Dua etmek