Kişilik & Karakter Hızlı giden bir arabada sonses müzik eşliğinde uzaklaşasım var? 7devprensesi Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu hissiyat sizdede oluyor mu? ya da buna benzer? nereye gittiğimi bilmeyim sadece yola bakıp müzik dinleyim Güncellemeler1 yıl Güzelim soru çöp oldu yokmu böyle şwyleri olan aranizda Hızlı giden bir arabada sonses müzik eşliğinde uzaklaşasım var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bende de aynı şekilde. ama motorla 0 0 Yorumla
Cesedin50tonu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% 1 yıl Sarhoş şekilde benimde kendimi denize atarak karanlığın içinde kaybolma istediğim var ama olmuyorr 1 9 Yorumla 7devprensesi 1 yıl Bak buda çok iyi arada buda geliyo bana Yorumla Cesedin50tonu 1 yıl O zaman ver elini Birliktee Yorumla 7devprensesi 1 yıl burada deniz yok ben kendimi logara atam bari Yorumla Cesedin50tonu 1 yıl Tabi canım herkesin kendini hakkettigi yere atması lazım falan diyicem olmayacak.. saçma sapan konuşma vururum ağzına Yorumla 7devprensesi 1 yıl Bok gibi hayata her yer bok cukuru :) varsın haketiğimiz olsun haketmeden de ordayız bari leğene su dolduram atam kendimi Yorumla Cesedin50tonu 1 yıl Neden böyle düşünüyorsun ki? Yorumla 7devprensesi 1 yıl Bi an küçük emrah olayım dedim modum düstü Yorumla Cesedin50tonu 1 yıl Mesaj atacaktım da mesajların kapalı buradan anlat istersen olay ne neden böyle yıkıldın çöktün Yorumla 7devprensesi 1 yıl Olay yok be ya kücük emrah olayım dedim Yorumla
LiarProphet Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı. Bende ama bil bakalım ne eksik? 1 21 Yorumla 7devprensesi 1 yıl Ney Yorumla LiarProphet 1 yıl Araba yok hocam 😂 şu ekonomide araba almak kolay mı :) Yorumla 7devprensesi 1 yıl Tek olay o mu isten fırsat yok zincir her tarafımız ama garip bir hissiyat Yorumla LiarProphet 1 yıl Sen fazla hayalperest birisin Yorumla 7devprensesi 1 yıl Evet ama bu hayal değilde anlık gelen haddi dürtüsü aslında Yorumla LiarProphet 1 yıl Hmm anladım zmaan zaman herkesin içinden gelir böyle şeyler Yorumla 7devprensesi 1 yıl Delirmemişim daha sevindim :) başka var mı sana olan bu tarz Yorumla LiarProphet 1 yıl Böyle uzaklara falan dalarsın Yorumla LiarProphet 1 yıl Ya da böyle gökyüzünde uçtuğunu hayal edersin özgür hissedersin falan Yorumla 7devprensesi 1 yıl Bak buda bende yok Yorumla LiarProphet 1 yıl Seninki genelde hüzünlü olunca olur. Yorumla 7devprensesi 1 yıl Yine küçük emrah olmuşum demeki :( Yorumla LiarProphet 1 yıl Pek nazlısın galiba 😂 Yorumla 7devprensesi 1 yıl Yok sıkıldıkca mod değiştiriyorum bi küçük emrah bi bülent ersoy bi yıldız tilbe bi neşet ne şu isimleri bir arada görünce baya baya kendimi sorgulasamda öyke Yorumla LiarProphet 1 yıl Sen normal değilsin 😂 çoklu kişilik bozukluğu mu var sende? Hepside sanatçı nedense 😂 Yorumla 7devprensesi 1 yıl Böyle mutlu oluyorum ya Yorumla 7devprensesi 1 yıl Bazen dayı oluyorum bak klasik emekli dayılar vardır ya boş boş konuşuyorum falan hayat böyke güzel Yorumla LiarProphet 1 yıl Eğlenceyi Buşmuşsun sen hiç sıkılmazsın 😂 Yorumla 7devprensesi 1 yıl Profiline baktım satranç kitap falan var sen zeki birisin demek ki sevdim bunu Yorumla 7devprensesi 1 yıl Bi ara oynayalım yenilgim yok ama şampiyonluk var :) burada kendim olarak yazıyorum Yorumla LiarProphet 1 yıl Tm oynarız 😂 istek atıyorum kabul et Yorumla
ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Yalnız değilsin, benimde kaçasım geliyor. 0 3 Yorumla 7devprensesi 1 yıl Ne yapsak Yorumla ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı 1 yıl Bazen bir araba çalıp bunu yapasım geliyor.. Sonra vazgeçiyorum Yorumla 7devprensesi 1 yıl Çalarsan haber ver yan koltuk bende Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende de aynı şekilde. ama motorla
Sarhoş şekilde benimde kendimi denize atarak karanlığın içinde kaybolma istediğim var ama olmuyorr
Bak buda çok iyi arada buda geliyo bana
O zaman ver elini Birliktee
burada deniz yok ben kendimi logara atam bari
Tabi canım herkesin kendini hakkettigi yere atması lazım falan diyicem olmayacak.. saçma sapan konuşma vururum ağzına
Bok gibi hayata her yer bok cukuru :) varsın haketiğimiz olsun haketmeden de ordayız bari leğene su dolduram atam kendimi
Neden böyle düşünüyorsun ki?
Bi an küçük emrah olayım dedim modum düstü
Mesaj atacaktım da mesajların kapalı buradan anlat istersen olay ne neden böyle yıkıldın çöktün
Olay yok be ya kücük emrah olayım dedim
Bende ama bil bakalım ne eksik?
Ney
Araba yok hocam 😂 şu ekonomide araba almak kolay mı :)
Tek olay o mu isten fırsat yok zincir her tarafımız ama garip bir hissiyat
Sen fazla hayalperest birisin
Evet ama bu hayal değilde anlık gelen haddi dürtüsü aslında
Hmm anladım zmaan zaman herkesin içinden gelir böyle şeyler
Delirmemişim daha sevindim :) başka var mı sana olan bu tarz
Böyle uzaklara falan dalarsın
Ya da böyle gökyüzünde uçtuğunu hayal edersin özgür hissedersin falan
Bak buda bende yok
Seninki genelde hüzünlü olunca olur.
Yine küçük emrah olmuşum demeki :(
Pek nazlısın galiba 😂
Yok sıkıldıkca mod değiştiriyorum bi küçük emrah bi bülent ersoy bi yıldız tilbe bi neşet ne şu isimleri bir arada görünce baya baya kendimi sorgulasamda öyke
Sen normal değilsin 😂 çoklu kişilik bozukluğu mu var sende? Hepside sanatçı nedense 😂
Böyle mutlu oluyorum ya
Bazen dayı oluyorum bak klasik emekli dayılar vardır ya boş boş konuşuyorum falan hayat böyke güzel
Eğlenceyi Buşmuşsun sen hiç sıkılmazsın 😂
Profiline baktım satranç kitap falan var sen zeki birisin demek ki sevdim bunu
Bi ara oynayalım yenilgim yok ama şampiyonluk var :) burada kendim olarak yazıyorum
Tm oynarız 😂 istek atıyorum kabul et
Yalnız değilsin, benimde kaçasım geliyor.
Ne yapsak
Bazen bir araba çalıp bunu yapasım geliyor.. Sonra vazgeçiyorum
Çalarsan haber ver yan koltuk bende