Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
Hayır kendimi çok severim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Dış görünüşümü beğenmiyorum kendimi bir çok yönden eksik ve kusurlu hissediyorum. Çevremdekiler ne kadar överse övsün inanmıyorum, utanıyorum. Sanırım tamamen aşmak diye bir şey yok bazen iyi hissedeceğim bazen kötü.
Her insan değerlidir. elinde 10 dolar olduğunu düşün yırtsanda çamurada atsan o paranın değeri değişmez. Sen sana söylenen kötü şeyleri umursama kendi değerinin farkına var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır kendimi çok severim
Dış görünüşümü beğenmiyorum kendimi bir çok yönden eksik ve kusurlu hissediyorum. Çevremdekiler ne kadar överse övsün inanmıyorum, utanıyorum. Sanırım tamamen aşmak diye bir şey yok bazen iyi hissedeceğim bazen kötü.
Tüm günahlarım ve sevaplarim şansım sansizligim vs her şeyiyle kendimi kabul ettim yani...
Kimse beni sevmedi demişsin kendine olan sevgini buna bağlama bence. Kimse sevmesede inadına sev kendini. Hem kim seni senden daha güzel sevebilirki?
Her insan değerlidir. elinde 10 dolar olduğunu düşün yırtsanda çamurada atsan o paranın değeri değişmez. Sen sana söylenen kötü şeyleri umursama kendi değerinin farkına var.
Ben kendimi seviyorum
Kendimi çöpe atesim geliyor bazen
Niye ediyorsun
Hayır ama sebep ne sendeki
Bazen aşamıyorum
İki bira şöyleyim mi
Alışıyorsun zamanla
Sebebi nedir
Henüz aşamadım.
Kendimi seviyorum
Kendime aşığım.