Kişilik & Karakter Karşı cinste en önemsediğiniz 3 kişilik özelliği nedir? Yakisikli_avi Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Şefkat, sorun çözücülük, güvenilirlik benim için en önemli 3 şey bunlar sanırım aklıma gelen. Karşı cinste en önemsediğiniz 3 kişilik özelliği nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Zeka , merhamet , duruş , ve empati yeteneği olması 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben karaktere bakarım. ve Güven, sevgi, saygı. 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Boş konuşmasın. Güldürsün. Dert yanıp sızlanıp adamın canını sıkmasın. 0 0 Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Zaten bir erkekte şefkat merhamet yoksa hiç bir sey arama baska 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zeka, empati, mizah anlayışı 1 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. Saygı, zeka, merhamet. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Vicdan merhamet iyi niyet ararım 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. sorun çözücülük güvenirlik merhamet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Güven, sevgi, saygı. 0 3 Yorumla Yakisikli_avi 1 yıl Sevmediğinle zaten ilişki yaşamazsın çok klasik bi cevap oldu be Cevap sahibi 1 yıl Seviyormuş gibi yapar kendine bağlar, sonra sen ona aşık olursun ve kullanılmaya hazır olursun. Yakisikli_avi 1 yıl Ay allah korusun
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Benim. de aynı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Zeka , merhamet , duruş , ve empati yeteneği olması
Ben karaktere bakarım. ve Güven, sevgi, saygı.
Boş konuşmasın. Güldürsün. Dert yanıp sızlanıp adamın canını sıkmasın.
Zaten bir erkekte şefkat merhamet yoksa hiç bir sey arama baska
Zeka, empati, mizah anlayışı
Saygı, zeka, merhamet.
Vicdan merhamet iyi niyet ararım
Bilgi, zeka, espri yeteneği.
sorun çözücülük güvenirlik merhamet
Özgüven hitabet sadakat
Ama nikinle hiç uyuşmadı bu tanımlaman
Bakirelik sevgi durustluk
Güven, sevgi, saygı.
Sevmediğinle zaten ilişki yaşamazsın çok klasik bi cevap oldu be
Seviyormuş gibi yapar kendine bağlar, sonra sen ona aşık olursun ve kullanılmaya hazır olursun.
Ay allah korusun
kültür, zeka, saygı
Güven, sadakat, dürüstlük
Hic birseyi
Benim. de aynı