Yeni baslangiclar beni hep heyecanlandırmıştır. Korkuyla yaklaşırsam cesaretimin kurulacağından endişe ederim o yüzden umutla heyecanı yoğurarak bu güzel hislerin keyfini sürerim. Bazen sonuç beklediğim gibi olmayabilir ama yine de değiyor.
Şimdi önümde önemli bir başlangıç var , bunun için hiç olmadığım kadar heyecanlı, umutlu ve mutluyum. Kaygıların ve korkuların beni kuşatmasına izin vermeden , "merhaba yeni hayatım" diyorum 🌿🌸🤗
Bazen heyecanlı oluyor. Bazen motive etmek için faydası bile oluyor. Bugün bir yerde spor ve yaşam tarzı ile alakalı bir şey okudum ve anafikride özellikle konfor alanını terk etmek ile alakalı şeyler ifade ediliyordu. Buna çok daha geniş bir perspektiften bakarsak aslında bizi mutlu eden biraz zorlanmak ve konfor alanımızdan çıkmak. Yani aslında yeni başlangıçlar içinde bu geçerli. Bunlar insani ilişkilerimizde dahi geçerli, insan sever emek verir ve genelde bir süre sonra şikayet edebilir. Biz ilişkilerimizde yeni başlangıçlara açık olduğumuz kadar daha ileri gidebiliyoruz. Bunlar yeni başlangıçlar gibi görünmeyebilir ancak yeni başlangıç için bir adım. Bugün annenize ya da sevdiğiniz insana bir çiçek alırsınız. Yarın bir işini kolaylaştırırsınız. Yani bu konfor ve rahatlık alanından çıkmak hem bizi mutlu ediyor hemde bazen etrafımızdakileri. Sanırım genç kalanlarda bunu başaranlar :)
Ben hikayeme yeniden başlamayı severim Yeniden yazılırken Yeni bir yol çıkar önüne Ve her yeni bir yol Yeni duraklar yeni insanlar Yeni hobiler Yeni alışkanlıklar getirir Ve bunları doğru kullanmak hepsini birleştirmek çok faydalı olabilir.
Tebdil-i insanda, mekanda ferahlık olacağından mütevellit, yeni olan her şey bana iyi gelmiştir. Şu an yeni insana tahammülüm olmasa da, yeni olacak olan bana iyi gelecek. Mutlu hissettirecek, her şey güzel olacak, siyasi bir slogandan çok fazlası. Teşekkürler