Kişilik & Karakter Doğa olaylarından korkar mısınız? SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Gök gürültüsünden ve depremden korkuyorum Aslında fırtınadan da korkuyorum Ne korkakmışım Güncellemeler1 yıl Koca sitede bi ben miyim korkak ya Doğa olaylarından korkar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Hayır ben korkmam deprem hariç. ama şimşek yağmur bunları çok severim ben. 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Zaten bi ben korkakmışım
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Deprem hariç hayır. En can alıcı olay bence😌 1 0 Yorumla
pattadanak Takip Et Master Yaş: 36 , eic 68% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gökgürültüsü şimşek ve yıldırıma bayılırım... keşke sürekli olsa... depremdende enkaz altında sağ kalmaktan korkarım 1 0 Yorumla
Öylesine__birisi Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Normalde hiç bir şeyden korkmam. Ama sevdiklerimin üzülmesi ihtimalinden dolayı kahrolurum 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Evet kokrarım 1 9 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Hayretler Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Niçinn Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Kimse korkmuyor pek de Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Ya bıraksınlar yanına hiç yıldırım düşmüş mü onların 😃 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Senin düştü mü Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Evet 2006 yılında memlekette bir sel oldu o günden beri korkarım Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Telefonları falan hep kapatırım öyleli havalarda Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl En haklı davranış😄 Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Öyle valla 😃 Yorumla
krisby Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 523 cevap paylaştı. Hayır aksine çok seviyorum 1 0 Yorumla
DutchConnection Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 815 cevap paylaştı. Altıma wicarm desem de inanma😉 1 0 Yorumla
meta-verse Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Korkma 1 1 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Lan sende herşeyden korkuyan ha 1 2 Yorumla SıkıntıdanAçtım 1 yıl Evet doğru Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen o dasaklari boşuna taşıyon Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Korkmam kanks 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır ben korkmam deprem hariç. ama şimşek yağmur bunları çok severim ben.
Zaten bi ben korkakmışım
Deprem hariç hayır. En can alıcı olay bence😌
Gökgürültüsü şimşek ve yıldırıma bayılırım... keşke sürekli olsa... depremdende enkaz altında sağ kalmaktan korkarım
Normalde hiç bir şeyden korkmam. Ama sevdiklerimin üzülmesi ihtimalinden dolayı kahrolurum
Evet kokrarım
Hayretler
Niçinn
Kimse korkmuyor pek de
Ya bıraksınlar yanına hiç yıldırım düşmüş mü onların 😃
Senin düştü mü
Evet 2006 yılında memlekette bir sel oldu o günden beri korkarım
Telefonları falan hep kapatırım öyleli havalarda
En haklı davranış😄
Öyle valla 😃
Hayır aksine çok seviyorum
Altıma wicarm desem de inanma😉