Kişilik & Karakter Gözün ne zaman açıldı? Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/_0m-VB1gYNE?si=ICeyltMlDw6V1na1✨✨ Güncellemeler1 yıl 🙏🙏 Gözün ne zaman açıldı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı. Duygulardan arınmak gözlerdeki perdeyi aralar duyguların esiri olduğumuzda hiçbir şeyi görmeyiz 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. tabi ki de kimseye güvenilmeyeceğini anladığım zaman. 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Yakın zamanda açıldı. Meğerse kör oluşum resmen. Şimdi artık iyi niyetimi bir bir yargılıyorum. 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Henüz açıldığını düşünmüyorum. Zaman gösterecek sanırım. 1 1 Yorumla Myblue2025 1 yıl Hayırlısı diyelim o zaman.. Yorumla
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl İlk ne zaman hatırlamam ama sık sık aydınlanma yaşıyorum. Sürekli sürekli biter mi bu hayat yolculuğunda aydınlanmalar hiç. Hiiç 😄 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Hayatta duyguların ve maneviyatın giderek daha az önemli hâle geldiğini idrak etmeye başladığım an açıldı.. 1 0 Yorumla
BaşakkAkrep Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 494 cevap paylaştı. Bu yıl açıldı. Artık kafamda bir çok şey netleşti. Sorunlara netlik gelince gözümde açıldı gönlümde. 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hep açıktı da perdeyi bazen ben indiriyorum sâlaklik edip djfh 1 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Şimdi açıldığını daha da çok hissetmeye başladım 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Bir kaç saat önce uyandım ve gözüm açıldı : )) 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Aşık olduğumda her türlü ve ilk arkadaşımdan kurtuldum 1 0 Yorumla
mack34 Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl İnsanların niyetlerini ögrenince önce yüzüne gülerler sonrada arkandan kuyunu kazınca 1 0 Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bir aylıkkan biz kedi yavrusu gibi bir ay boyunca gözümüzü açamıyoz 1 0 Yorumla
aitowa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Çok önceden ama açılmadan önce aptal da olsam daha mutluydum 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Bilmem ki hatırlamıyorum tam açılmış sayılmaz snein 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Doğduktan 3 dakika sonra 1 5 Yorumla Myblue2025 1 yıl Gözü açık doğmuş olman lazımdı.. 😅 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Yok ben uyurken doğmuşum 🥹 Yorumla Myblue2025 1 yıl Doktor için istifa etme sebebi.. 😅 Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Doktorun sorunu o beni bağlamıyor 😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl Bu da doğru.. 😅 Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnsanların yaptığı haksızlıkları görünce 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Aylarca çabaladığım şey için aslında bir arpa boyu yol kat etmediğimi öğrendiğim gün😥 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Aklım başıma gelmeye başladığında 1 0 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kerizim ben açılmaz daha 😂 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Şükürler olsun gözüm aslında hep açık 1 0 Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Hiç açılmadı ki hala aynı saftirik ben 😂 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kahve içtiğimde. 1 3 Yorumla Myblue2025 1 yıl Çay daha etkili, dene bak.. 🤦♀️ Yorumla BloodyGamer 1 yıl Bilmii misin ben çay sevmiyim. Yorumla Myblue2025 1 yıl Şimdi öğrenmiş oldum.. 😅 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. 11 yaşındayken 1 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hala açilamad⁸ 1 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 997 cevap paylaştı. Ünideyken 1 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. İhanete uğradığımda 1 0 Yorumla
kjklakako Takip Et Xper 4 Yaş: 43 1 yıl Hala kapalı 1 1 Yorumla KerpetenRamiz 1 yıl Ne konu da? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Duygulardan arınmak gözlerdeki perdeyi aralar duyguların esiri olduğumuzda hiçbir şeyi görmeyiz
tabi ki de kimseye güvenilmeyeceğini anladığım zaman.
Yakın zamanda açıldı. Meğerse kör oluşum resmen. Şimdi artık iyi niyetimi bir bir yargılıyorum.
Henüz açıldığını düşünmüyorum. Zaman gösterecek sanırım.
Hayırlısı diyelim o zaman..
İlk ne zaman hatırlamam ama sık sık aydınlanma yaşıyorum. Sürekli sürekli biter mi bu hayat yolculuğunda aydınlanmalar hiç. Hiiç 😄
Hayatta duyguların ve maneviyatın giderek daha az önemli hâle geldiğini idrak etmeye başladığım an açıldı..
Bu yıl açıldı. Artık kafamda bir çok şey netleşti. Sorunlara netlik gelince gözümde açıldı gönlümde.
Hep açıktı da perdeyi bazen ben indiriyorum sâlaklik edip djfh
Şimdi açıldığını daha da çok hissetmeye başladım
Bir kaç saat önce uyandım ve gözüm açıldı : ))
Aşık olduğumda her türlü ve ilk arkadaşımdan kurtuldum
İnsanların niyetlerini ögrenince önce yüzüne gülerler sonrada arkandan kuyunu kazınca
Bir aylıkkan biz kedi yavrusu gibi bir ay boyunca gözümüzü açamıyoz
Gözüm her zaman açıktı benim
Çok önceden ama açılmadan önce aptal da olsam daha mutluydum
Bilmem ki hatırlamıyorum tam açılmış sayılmaz snein
Doğduktan 3 dakika sonra
Gözü açık doğmuş olman lazımdı.. 😅
Yok ben uyurken doğmuşum 🥹
Doktor için istifa etme sebebi.. 😅
Doktorun sorunu o beni bağlamıyor 😂
Bu da doğru.. 😅
Daha gün görmedim hjk
İnsanların yaptığı haksızlıkları görünce
Aylarca çabaladığım şey için aslında bir arpa boyu yol kat etmediğimi öğrendiğim gün😥
Anne olduktan sonra..
Aklım başıma gelmeye başladığında
Bir ay oluyor yaklaşık.
Kerizim ben açılmaz daha 😂
Yeni yeni diyebiliriz
Şükürler olsun gözüm aslında hep açık
Kazık yediğim zamanlarda.
Hiç kapalı değildi ki
Hiç açılmadı ki hala aynı saftirik ben 😂
Kahve içtiğimde.
Çay daha etkili, dene bak.. 🤦♀️
Bilmii misin ben çay sevmiyim.