Kişilik & Karakter Özleyince ne yapıyorsunuz? Diyos35 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Özlem nedir peki Özleyince ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. özlediğim kimsem yok maalesef 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hiçbir şey yapamıyorum.. var şu an deli gibi özlediğim sarılıp konuşmak istediğim biri ama yollarımız ayrıldı elden bir şey gelmiyor 1 1 Yorumla Diyos35 1 yıl Üzüldüm umarım her yaran iyileşir Yorumla
SahKartal Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl 4 yıl önce ayrıldığım eski nişanlımı çok özlüyorum. Hiç bitmeyen bir acı. Ben şahsen çok dayanılmaz olduğunda o anki özlemi ; resimlerine bakıyorum videolarımızı izliyorum onu yaşıyorum bir şekilde yani. Ama Özlemek çok zor 0 0 Yorumla
Hilalllim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yapabilecek hiçbir şey yok en dayanilmazi da bu sanırım.. 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yazıyorum , arıyorum, özlediğimi söylüyorum fotoğrafına bakıyorum 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiç bir şey özleyeceğim kimse yok 1 1 Yorumla cakir2607 1 yıl Nefestir Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Elimi kalbime götürüyorum 1 1 Yorumla Kralbop 1 yıl Özlem nedir biliyormusun kalbinin her tarafını sarmış nereye gidersen git aklından çıkmayan oznedir özlem Yorumla
yamur352 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 1 yıl Oha şu an fark ettim de özledğim kimse yok , anneannem hariç 0 1 Yorumla cetin2861 1 yıl @yamur352 al benden de o kadar. 😂 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Özlemiyorum 1 1 Yorumla Diyos35 1 yıl Bu da bi seçenek tabii Yorumla
Wínchєnzσ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Neyi 1 4 Yorumla Diyos35 1 yıl Sevdiğin birini Yorumla Wínchєnzσ 1 yıl Yoo sevdiğim biri yok Yorumla Diyos35 1 yıl Büyük kayıp Yorumla Wínchєnzσ 1 yıl Yoo degil Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yanına Gidip Ağlayıp Geliyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hiç. 1 6 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öperken kokusunu içine çektiysen özlerken burnunun direğinin sızlamasıdır. Yorumla Diyos35 1 yıl Helal olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Alnımdan öp bi de. Yorumla Diyos35 1 yıl Gel öpim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🥲🥲 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazamadım. ;) Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı. Gidiyoruz 1 0 Yorumla
DarthVader12 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 1 yıl Ararım 1 1 Yorumla DarthVader12 1 yıl Buluşmak isterim Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kimi ozleyince 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
özlediğim kimsem yok maalesef
Hiçbir şey yapamıyorum.. var şu an deli gibi özlediğim sarılıp konuşmak istediğim biri ama yollarımız ayrıldı elden bir şey gelmiyor
Üzüldüm umarım her yaran iyileşir
4 yıl önce ayrıldığım eski nişanlımı çok özlüyorum. Hiç bitmeyen bir acı. Ben şahsen çok dayanılmaz olduğunda o anki özlemi ; resimlerine bakıyorum videolarımızı izliyorum onu yaşıyorum bir şekilde yani. Ama Özlemek çok zor
Yapabilecek hiçbir şey yok en dayanilmazi da bu sanırım..
Yazıyorum , arıyorum, özlediğimi söylüyorum fotoğrafına bakıyorum
Hiç bir şey özleyeceğim kimse yok
Nefestir
Elimi kalbime götürüyorum
Özlem nedir biliyormusun kalbinin her tarafını sarmış nereye gidersen git aklından çıkmayan oznedir özlem
Oha şu an fark ettim de özledğim kimse yok , anneannem hariç
@yamur352 al benden de o kadar. 😂
Özlemiyorum
Bu da bi seçenek tabii
Neyi
Sevdiğin birini
Yoo sevdiğim biri yok
Büyük kayıp
Yoo degil
Güzel anıları düşünüyorum
Yanına Gidip Ağlayıp Geliyorum
Hiç.
Öperken kokusunu içine çektiysen özlerken burnunun direğinin sızlamasıdır.
Helal olsun
Alnımdan öp bi de.
Gel öpim
🥲🥲
Yazamadım. ;)
Gidiyoruz
Fotoğraflarına bakıyorum 🥲
Resmi var ona bakip ah cekiyorum
Mala vuruyom napam
çok şey
Yanina giderim.
Bu saatten sonra o beni özlesin